13 sett tvillinger starter på skolen samtidig i Skottland

Lærere i Skottland gjør seg klar til dobbeltproblemer da 13 sett med tvillinger er satt til å starte skole i et lokalt myndighetsområde i september.

Som de bedårende totsene blir satt til å starte skolen denne onsdagen, vil Inverclyde i Skottland ha over 80 sett med tvillinger i grunnskolen i hele regionen. Fertilitetseksperter mener at tvillinger bare utgjør 1 i hver 67 graviditeter, lokalbefolkningen har latt å spørre om det er "noe i vannet", med tvillingprisene som vokser hvert år.

Mamma til tvillinger Charlotte og Morgan, Sara, sa til The Independent: "De er veldig glade - vi har hatt nedtelling på kjøleskapet hele sommeren, og de ser virkelig frem til det. De vil være vil være i samme klasse. spurte min mening og selv om de får det bra, er de ikke så nært at jeg trodde det ville være et problem for dem å bli lært sammen.

Hvordan øke sjansene for å få tvillinger

Desperat å bli med disse foreldrene i å legge to til din brød? Sjekk ut disse seks faktorene som øker sjansene dine for å ha tvillinger eller multipler:

  1. Din familiehistorie
  2. Din livsstil
  3. Antall barn du allerede har
  4. Din mors alder
  5. Hvor du er fra
  6. Fruktbarhet behandlinger

Din familiehistorie

Ja, det er din historie, ikke hans. Faktisk, selv om partneren din har tvillinger i familien, spiller det ingen rolle.

Din livsstil

Kvinner som har et fettfattig kosthold, spesielt veganer og vegetarianere, har mindre sannsynlighet for å ha tvillinger eller flere babyer enn noen som drikker fullmælk og spiser kjøtt. Det er også en ide om at hvis du blir gravid når du er på pillen, eller kort tid etter at du har kommet fra pillen, er du mer sannsynlig å bli gravid med tvillinger, ettersom kroppen din går gjennom en hormonell tilpasningsfase, og flere egg kan slippes ut .

Antall barn du har

Forskning tyder på at jo flere barn du har hatt, jo mer sannsynlig er du å tenke tvilling babyer. En annen teori å være klar over - sjansene dine for å få tvillinger er tenkt å være høyere hvis du allerede har dem!

Din alder

Naturoppfattede tvillinger og triptetter er vanligere hos kvinner som er i 30- og 40-årene. Teorien her er at når kroppen din når slutten av det fruktbare livet, panikker det litt og slipper ut mer enn ett egg.

Hvor du er født

En annen interessant en - Vest-Europa ser rundt en på 60 tvilling graviditeter, i mellomtiden i Nigeria, blir tvillinger en i hver 20 eller 30 graviditeter!

Fertilitetsbehandling

Selvfølgelig, hvis du har ditt hjerte satt på conceiving tvillinger, en av de mest pålitelige måtene å øke din sannsynlighet er å ha fertilitetsbehandling. Selvfølgelig kan dette være dyrt, men da IVF ble først utviklet på 1970-tallet, doblet antallet tvillinger ganske mye.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar