13 Forhold feil Nye par gjør hele tiden!

Nye relasjoner er spennende, men spenningen kan også skygge dommen din! Hold disse 13 feilene nye par gjør hele tiden i tankene, og unngå det!

Everythingâ € ™ s alltid mye mer spennende i et nytt forhold!

Tross alt starter du en forbindelse med noen som potensielt kan være den du skal tilbringe resten av livet med.

Hver ny opplevelse føles som en opplevelse med en nyfødt kjærlighet på grunn av personen du er med.

Og hver lille ting de gjør, får deg til å fnise med glede og glede. Og alt er bare oh-så-perfekt!

Ja, nye relasjoner vil utilsiktet bli fylt av hvem i bryllupsreisefasen.

13 forhold feil nye par gjør ofte

Men til tross for din entusiasme for din nye kjærlighet, er det fortsatt ting du bør unngå, slik at det ikke gjør forholdet ditt surt for fort.

Fra ekteskap snakkes med å insistere på mer tid sammen, her er en omfattende liste over feilene som mange nye par gjør.

# 1 Flytter for fort. Relasjonsmilestene er noe å oppleve, ikke noe du bør zip gjennom. Nyt din første natt ute, din første utmøte, ditt første argument eller din første utvei.

Ta forholdet ditt et steg om gangen og gi deg nok tid til å sette pris på hva som nettopp skjedde. I fremtiden kan du tenke: "Åh, vi gikk aldri gjennom den fasen, men faktisk har du kanskje zoomet rett gjennom den. [Les: Når skal du si "Jeg elsker deg" for første gang?]

# 2 Fantaserer om fremtiden. Det er greit hvis du vil snakke om fremtidige ideer og ting du kan gjøre i de kommende månedene. Men å imponere fantasier om ekteskap, barn eller innflytelse kan få din nye partner til å tro at du vil bevege deg for fort. Er det ikke altfor tidlig for den snakk?

Hva om partneren din ikke har tenkt på noe i fremtiden annet enn din neste dato? Uansett fantasier du har om din fremtid sammen, redd den for når forholdet ditt er fullt etablert og stabilt. På denne måten kan du begge dele drømmene dine og arbeide med å oppnå det. [Les: 60 få-å-vite-du spørsmål til en ny romantikk]

# 3 Broadcasting hver eneste detalj av forholdet ditt. Det kan ikke bli hjulpet når du går til alle dine kompis eller kjærester om din nye beau. Det de ikke vil være fornøyd med, er lite unødvendige detaljer om forholdet ditt.

Din partner vil ikke være veldig fornøyd når du forteller alle om disse tingene heller. Prøv å motstå fristelsen til å fortelle folk om de små detaljene som bør forbli mellom par som rare badvaner, stinkende føtter eller vill fetisher.

# 4 Å bli dishearted ved første veisperring. Hvert forhold når sin første utfordring på forskjellige tidspunkter. Men når det er din tur, ikke la det få deg til å føle at ditt forhold har blitt skadet utover reparasjon.

Du må forstå at for et forhold å trene, må dere begge være villige til å sette inn noe arbeid. Du kan ikke bare slippe alt når du begynner å føle at ting ikke er så perfekte som de en gang var. Husk at utfordringer gjør deg sterkere! [Les: 9 forholdsfaser alle par går gjennom]

# 5 Ofre for mye. Lagre de store ofrene for når du er sikker på at du er med noen som vil være der for deg i det lange løp. For mange mennesker har en tendens til å miste seg i sine relasjoner.

Det starter med å gi opp små ting som visse hobbyer og bestemte venner. Deretter går det videre med å bytte jobb, flytte til et annet land eller miste kontakt med nære venner. Og så, før de har skjønt det, har de blitt en skygge av deres tidligere selv! [Les: 15 subtile tegn på en kontrollerende kjæreste]

# 6 Å være for utilgjengelig. Ditt forhold er nytt, ja, men det betyr ikke at det ikke kan være en av dine prioriteringer. Hvis du starter med å være for reservert, kan partneren din forsømmes for å ønske de aldri hadde investert sine følelser i deg.

De tidlige stadiene i forholdet er skjøre, fordi det er her du bygger ditt fundament. Ikke se bort fra denne startfasen fordi et forhold bygget på spinkel fundament vil være så mye lettere å oppløse ved første fallgruve.

# 7 Å være for klossete. Utilgjengelighet er en ting, men clinginess er like ille. Gi partnerkammeret ditt å puste! Vi vet at det er spennende å være i forhold til noen, men ikke puste nakkesnakk hele tiden.

Youâ € ™ re begge personer som burde ha ditt eget liv. La partneren gjøre sine egne ting som du gjør ditt. Bare slapp av og motstå trang til å forlate hundre talemeldinger når du begynner å savne ham / henne. [Les: 10 tips for å elske noen dypt uten å miste dem]

# 8 Å spille liggende spillet. Det er aldri en god ide å lyve til din betydelige andre noensinne. Husk at løgnene du forteller når du begynner med, kan bygge opp i større løgner.

For eksempel kan du lyve om å avstå fra en jobb du faktisk ble sparket fra. Men når partneren din finner ut, vil dette frigjøre en rekke spørsmål om hva du løy om når du først begynte å danse. Det kan potensielt skade hva tilliten din partner har i deg.

# 9 Med utsikt over de røde flaggene. Noen par, i deres desperasjon for å holde ting sammen, klamrer seg på forholdet så mye at de er i fornektelse om sine feil. Det er lett å avvise de røde flaggene når du virkelig vil ha ting å trene. Men hvis du ignorerer dem for lenge, kan du en dag finne ut at du har investert så mye i noen som har behandlet deg dårlig i mange år! [Les: 7 tidlige advarselsskilt om at forholdet ditt begynner å bli dårlig]

# 10 Nevne ex for ofte. Ikke bare kan dette være irriterende for partneren din, men de kan begynne å sammenligne seg med din eks. Det kan også få din partner til å tro at du ikke er over din eks ennå. Begrens noen form for omtale av din eks, slik at partneren din blir disheartened og mener at du fortsatt vil gå tilbake til ditt forrige forhold.

# 11 Social media stalking. Ok, så du vil vite ting om din betydelige andre som du ikke vil spørre på forhånd. Men kom igjen, vær ikke den skumle samarbeidspartneren som stalker en partners bilder fra vei tilbake i 2008!

Hvis du vil vite noe, spør. Det slår seg rundt og hopper til dine egne konklusjoner. Også, stol på oss når vi sier at du sannsynligvis er bedre ikke å avkjøre partnerens dårlige motevalg i begynnelsen av 2000-tallet.

# 12 Imponere troen din. Dette er noe som kan være vanskelig, spesielt hvis du er lidenskapelig om noe. Husk at du ikke kan forvente at partneren din skal tro på alt du tror på, om det er religion, politikk, dyrerettigheter eller hva du har en fast stilling på.

Du skal ikke være kloner av hverandre, så ikke begynn å forkynne hvis partneren din har motstridende tro. Hva du kan gjøre er å være mer åpen for deres synspunkt. Hvis det er et stort problem at du ikke møter øye for øye, prøv å være mer forståelse eller komme ut av forholdet hvis du føler at dette vil kompromittere troen din.

# 13 Å gjøre din partner velge prioriteringer. Det er urettferdig hvis du gjør din partner mellom deg eller deres venner, deres familie, deres jobb eller deres hobbyer. Du kan ikke forvente at partneren din prioriterer deg over alt annet ennå. Forholdet ditt er bare begynt å vokse, og du kan ikke forvente at partneren din skal slippe alt og være på vekk og ringe. [Les: 10 grunner til at jeg sa "Jeg elsker deg" for tidlig, bare suger!]

Tatt i betraktning ditt forhold bare begynner, har du ikke mye av en kampfare mot ting din nye elsker har verdsatt før du kom med. Husk at du ikke får din partner til å velge, og de ender ikke med å velge deg. Au.

[Les: 9 forholdstips og råd for nye elskere å ha den perfekte starten!]

Nye relasjoner kan være både morsomme og vanskelige. Men bare fortsett å arbeide med kjærlighet og prøv å unngå disse 13 store feilene som nye par gjør. Før du vet det, feirer du allerede ditt første jubileum!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar