13 grunner til at din forfallsdato ikke bør tas for bokstavelig talt

Innhold

Du har sirklet dagen i kalenderen din, du teller ned på dagene, men når det kommer til det - hvordan kan du være sikker på at din stolthet og glede kommer fram på den perfekt planlagte dagen? Sannheten er at bare fem prosent av babyene kommer fram på deres forfallsdatoer - og her er hvorfor du ikke burde stole på det som skjer ...

LES MER FORSKELLIGHET OG FORHOLDSFORTEGNELSE HER

Du har laget planer

Du har planlagt din perfekte uke med shopping, svømming og besøk av venner, bare for vannet ditt å bryte midt i din avslappende spa-dag før babyen.

Du har perfeksjonert din fødselsplan

Du har laminert din fødselsplan, du har sortert spillelisten din og visualisert hvert trinn, bare for å bli panikk når du føler deg tidlig / sen sammentrekning og deretter forlater huset uten dem.

Du er opptatt

Du har telt ned dagene til vennens bryllup - og du nekter å savne det fordi babyen din ikke er forfalt i ytterligere tre dager. Waters bryter dramatisk som bruden sier at "jeg gjør" bare skjer i filmer, ikke sant?

Du har ikke fullført barnehagen ennå

Du har avbildet ditt perfekte barnehage, og partneren din lover å få den klar for forfallsdato, bare for å sette opp uberørte vegger når nyfødt kommer tidlig.

Dine venner og familie har ikke kommet her ennå

Foreldrene dine kjørte ned på søndag, og vennene dine var alle satt og klare til å komme inn med ballonger - men de har nå sluttet å holde dagbøkene helt gratis som du nå er seks dager for sent.

Du glede meg til en uke på sofaen

Du er for stor til å våge deg langt fra sofaen med iskrem, nyter å se på boksen, sett tilbake til ryggen, bare for babyen din bestemmer han har fått nok av å være i livmoren midtveis gjennom en nagelbitende episode på 24 .

Du er ikke klar

Du vet hva som skal skje, du har sett One Born Every Minute og tok notater på antatklasse, men virkeligheten ser fortsatt langt unna. Var det twinge en sammentrekning?

Du er helt klar

Du er seks dager for sent, du er helt over og kan knapt gå. Du fortviler med hver dag som går forbi din forfallsdato. FÅ DENNE BABYEN UTEN MEG!

Du har krysset av alt på din "å-gjøre" -liste

Det er bare så mange ting du kan planlegge og krysse av. Du har alltid vært bra med frister.

Du er ferdig med batchfrysing

Det er bare så mye bolognaise du kan batch fryse, og du har sett hver film på BlinkBox to ganger. Du er ferdig med å vente.

Du begynner å tvile på forfallsdato

Du vet at du ikke kunne ha unnfanget 40 uker til dagen, da partneren din var på forretningsreise miles unna i 10 dager ...

Hver twinge er en sammentrekning

Inntil du skjønner at det er en Braxton Hicks ... igjen ...
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar