13 av de beste tingene som skjedde i foreldringsnyheter denne uken

Innhold

Det har vært mye graviditet og foreldringshelse nyheter denne uken, så vel som et kjendis baby navn avslører og mamma-til-være Blake Lives første utflukt. Fang opp på alt som skjedde her ...

Gravid og craving sjokolade? Beklager damer - det ser ut som det ikke er relatert til hormoner

Moms-til-være kan ikke være i stand til å klandre deres hankering for melkemelk på deres graviditetshormoner som en ny studie finner de to er IKKE relaterte.

LES: VELLIGT OG KRAVENDE CHOCOLADE? SORRY DAMES - DET LYKER SOM DET IKKE ER RELATERT TIL HORMONER

Arbeids smerte i stedet for lengden på fødsel, husket, viser ny studie

Ifølge en ny studie er en kvinnes minne om å føde født av ulike faktorer. Klikk gjennom lenken nedenfor for å finne ut av funnene fra forskningen.

LES: LABOR PAIN RATHER THAN THE LENGTH OF CHILDBIRTH, BEMÆRK, NYE STUDIE REVEALS

Apple og Facebook betaler for kvinnelige ansatte å fryse eggene sine

To av verdens største teknologibedrifter i USA har avslørt at de tilbyr å fryse eggene til kvinnene som jobber for dem, samt en "vert for andre fruktbarhetstjenester" - slik at de kan gjøre både deres karriereforventninger og drømmer av foreldreskap blir til virkelighet. Hvordan går det for den ekstra milen for sine ansatte?

LES: APPER OG FACEBOOK VIL BETALE FOR DOMSTOLLE MEDARBEIDERE FOR Å FRYSE EIERENE

Diabetesrisiko i svangerskapet doblet hvis du spiser stekt mat

Ifølge en ny studie, de som liker stekt mat når de forventer, har en mye høyere risiko for svangerskapsintoleranse - en tilstand som rammer omtrent en av 30 kvinner.

LES: DIABETES RISIKO I FORNYTTELSE DOBBELT DER OM DU ETT FRIED MAT

Vil du bli gravid? Det er en app for det

Glem å bruke din dagbok for å holde oversikt over dine mest fruktbare dager - hvis disse suksessratene er noe å gå forbi, bør du laste ned en app for å øke sjansene dine for å bli gravid, ettersom mer enn 200 000 kvinner har brukt apps på telefonene sine for å hjelpe dem bli gravid, viser ny forskning.

LES: ØNSKER DU Å VÆRE FORNATT? DET ER ET APP FOR DET

Joanna Page gravid med hennes andre barn

Gavin og Stacey-stjernen Joanna Page har annonsert den glade nyheten om at hun er gravid med sitt andre barn med ektemannen James Thornton. Paret ønsket velkommen sitt første barn, Eva, i fjor, og er åpenbart opptatt av å utvide sin mat.

LES: JOANNA SIDE SENESTE MED HENNES ANDRE BARN

Una Foden forventer en baby gutt

Å avsløre nyhetene i denne ukens Hello! magasin, Una innrømmet at da hun først fant ut nyheten, ble hun litt "overrasket over". Denne graviditeten er så lik den siste, hun var overbevist om at hun hadde en annen jente.

LES: UNA FODEN FORVENTER ET BABY BOY

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar