13 Sjarmerende måter å være mer tilnærmelige til gutter

Lurer på hvorfor du ikke blir truffet så mye du vil? Bruk disse tipsene og triksene til å vises tilnærming til menn uten å komme av som for lett!

I motsetning til hva du kanskje tror, ​​å slå på eller vises tilnærmet for menn, er det egentlig ikke et tilfeldighetsspill hvor du bare må vente det.

Og i motsetning til hva de fleste kvinner tenker, trenger du ikke å gjøre noe opprørende eller provoserende for å få en fyr til å gå opp til deg og si hei!

Sannheten er at hvis du forstår en manns sinn og hva som foregår i det før han nærmer seg en jente, kan du få noen fyr til å snakke med deg innen fem minutter etter å gå inn i et sted!

[Les: 20 hemmelige ting om gutter som alle gutter ønsker jenter ville vite]

Hvordan være mer tilnærming til gutta uten å virke lett

Føler du deg som om du kan gjøre med mer oppmerksomhet fra gutta rundt deg, spesielt når du går inn på et nytt sted eller en vanlig hangout og ser en søt fyr som definitivt er verdt et skudd?

Her er noen ting du trenger å huske på hvis du vil vinne kanten over alle andre jenter i rommet, og ta en fyrs øye.

[Les: 18 tips for å få en jente til å se pen og ta en fyres øye med en gang]

# 1 Se bra ut! Så grunt som dette kan høres, er dette så enkelt som det kan få. Til en fyr, nærmer seg en jente handler om første opptredener. Når en fyr går inn i et rom, tar det ham mindre enn noen få blikk for å gjøre seg oppmerksom på om han vil nærme seg en jente eller ikke.

Hvis du klær deg godt og ser bra ut, gjør det bare alt lettere for deg! [Les: 25 veldig enkle måter å gjøre deg selv kortere og smelte en manns hjerte ved første øyekast!]

# 2 Vis ikke opptatt. Ikke vær for engrossert med telefonen eller en bok, eller noe annet. Du kan bli kjedelig og prøver å holde deg opptatt, men sjansene er at det vil gjøre fyren som ønsker å nærme seg deg tilbake, fordi du ser for opptatt av å være interessert i en samtale med ham.

Er du ute av ligaen hans?

Nå går det mot det første tipset om å se bra ut, men det er også en ulempe ved å se for godt ut for fyren! Hvis du er en stunner som ser nydelig ut, kan alle gutta rundt deg falle på deg eller prøve å snike blikk på deg hele tiden, men de fleste gutta ville føle seg for skremt til å nærme seg deg.

Hvis det er en ting gutta frykter mer enn noe annet mens du nærmer deg kvinner, er det frykt for avvisning eller verre, ydmykelse! De fleste gutta kan bare anta at du er langt over deres liga, og de er ikke verdig din oppmerksomhet. Enkelt sagt, hvis du ser veldig attraktivt, vil du skremme de fleste gutta unna! [En snill jente bekjennelse: Er vi virkelig så sint?]

Men på den annen side er de eneste gutta som føler seg selvsikker nok til å nærme deg, gutta som tror de er verdige for deg * alfa-mennene, prestene og selvfølgelig spillerne! *.

Hvis du virkelig ønsker å få øye på en sjenert fyr som virker hyggelig, men er for redd for å nærme seg deg, prøv å være vennlig og varm for folkene rundt deg. Det hjelper alltid! [Les: 12 måter å få en sjenert fyr til å nærme deg og spørre deg ut]

13 tips for å være mer tilnærming til menn

Så du vil ta en fyrs øye og få ham til å gå opp til deg? Bare bruk disse 13 enkle tipsene, og du vil se at å få en fyr til å nærme deg og starte en samtale med deg, kan være en av de enkleste tingene å gjøre.

# 1 Måten du kle på. Ikke kle deg som du ikke har noe å skjule. Du får alles oppmerksomhet i orden, men de eneste gutta som ville nærme seg deg er de som leter etter en rask en-nattstand. Selvfølgelig vil dressing provoserende definitivt hjelpe med å fange en fin fyres øye, men bare hvis utseendet ditt er sensuelt og ikke blatant seksuelt.

Husk at du ikke må flaun alt du trenger for å fange en fyres øye. Hvis du er interessant og ser pen ut, vil du nok få øye med ham! [Les: 12 fysiske slå av i en jente som alle fyrene hater]

# 2 Øyekontakt. Se på ham nå og da, og gjør øyekontakt noen ganger. Men samtidig må du ikke bli forøvret og prøve å få øye med hele tiden. Han kan bare tro at du er for lett og ikke bryr seg.

# 3 Den raske og sakte tittelen vekk. Det er to måter å se på en fyr og la ham få vite at du er interessert. Og du kan bruke dem begge, avhengig av hva som føles behagelig for deg.

Den langsomme blikket. Når du ser på tvers av rommet, ser du mot ham uformelt og gjør øyekontakt med ham i noen sekunder med et lite smil. Og så snu langsomt hodet og se på noe annet. Dette er en mer trygg og sterkere måte å la fyren vite at du er interessert.

Det raske blikket. Og for den raske og koselige tilnærmingen, kan du plutselig se imot ham når han stirrer mot deg, ta øynene og se umiddelbart på en venn eller se ned på en åpenbar måte. Smiler til deg selv i det øyeblikket, vil bare få deg til å virke mer kuter og søtere i øynene! [Les: 12 subtile øyekontakt flørting tips for å få hans hjerte racing!]

# 4 Gjør det enkelt for ham. Det er skremmende for en fyr å nærme seg en jente når hun er med en stor gruppe venner.Hvis ideen er å møte gutta eller bli nærmet av dem, prøv å tilbringe tid alene eller sannsynligvis med en annen jentevenn.

# 5 Den rette typen steder. Ikke alle steder skaper det perfekte scenariet for uformelle samtaler. Hvis du vil at en fyr skal nærme seg deg, velg et sted som er perfekt for uformelle samtaler der alle i rommet ikke vil slå hodet rundt for å se hva som skjer. Kaffebarer, klubber eller bokhandlere er perfekte steder med ubegrensede muligheter for en fyr til å starte en samtale med deg.

# 5 Gi ham muligheter til å snakke med deg. Selv om du er i en gruppe, og du ser en fyr du liker, gjør øyekontakt med ham et par ganger. Og når du føler at han er klar til å snakke med deg, gå bort i noen minutter for å se deg rundt eller bestille en drink i baren selv.

# 6 Smil. Vis deg varm og vennlig, og sjansene for å bli nærmet av gutta vil stige multifold. Å være sympatisk ved første øyekast kan være en stor fordel for enhver jente som ønsker å fange en fyres øye! [Les: Hvordan få noen til å like deg ved første øyekast]

# 7 Ikke kjeder deg. Ha det gøy og vær positivt uansett hvor du er. Positivitet trekker positivitet. Og en glad jente tegner glade folk som elsker livet deres. Hvis du er gretten eller virker stiv eller kjedelig, kan en fyr som virkelig liker deg, tenke to ganger når du nærmer deg, fordi du kan virke kjedelig og kjedelig. [Les: 12 ting gutter elsker i en jente i tillegg til hennes utseende]

# 8 Ikke vær uhøflig. Hvis du er uhøflig til noen, det være seg en servitør eller en av vennene dine, er oddsene, den fyren som ønsker å nærme seg deg, ville straks komme seg bort. Ingen liker uhøflige mennesker, og ingen fyr vil ønske å snakke med en jente som kan snappe på ham eller fornærme ham for å nærme seg henne!

# 9 Ikke henger med gutta! Dette er en stor en som du alltid trenger å huske. Ikke heng med noen venner hvis du vil bli kontaktet av en fyr. Det kommer bare ikke til å skje! [Les: Hvorfor fyren beste venner er ingenting annet enn problemer]

# 10 Vis ham du er interessert. La ham vite at du er interessert i å bli bedre kjent med ham. Selv om du snakker med din venn, og han sitter ved neste bord, ser du mot ham når han ser på deg selv når du svarer på din venn.

# 11 Vis av din kule og girly side. Se på ham nå og da, og når du tar øyet, ta håret bak øret, se ned og smil til deg selv. Det kan virke som en liten gest for deg, men til en fyr er det jackpot! [Les: Flytter for å tiltrekke menn på en måte som de ikke kan motstå!]

# 12 Tørr ham. Gå forbi ham og gjør øyekontakt akkurat som du går forbi ham. Fortell ham, og han vil elske den subtile oppmerksomheten!

# 13 Ikke trykk den. Du er bare pinlig selv om du presser den for langt. Gutter er ikke dumme, og hvis du ser på ham et par ganger eller smiler i sin retning, vet han allerede at du er klar til å bli kontaktet.

Noen gutter har bare ikke motet til å ta et trekk, mens det kan være noen gutter som sannsynligvis ikke er interessert i å nærme deg hva deres grunner kan være * gift, dating, homofil, feig? * [Les: 15 utilsiktet samtale forretter du kan bruke på en fyr]

Så ikke kast deg selv på gulvet eller flail armene dine vilt for å la ham få vite at du er interessert. Gi ham et par blikk, noen smiler og bruk disse tipsene for å gi ham muligheten til å nærme seg deg. Men hvis han ikke nærmer deg på en stund, er sjansen, han kommer ikke til å nærme deg når som helst, uansett hva hans grunn kan være.

[Les: Hvordan gutta forelsker seg - De 7 stadier av kjærlighet til en mann]

Bruk disse 13 tipsene og triksene på hvordan å være mer tilnærming til gutta, og du vil definitivt kunne jobbe din magi uten problemer, uten å komme over som en jente som er for lett!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar