13 Brilliant Business Tips for New Mum Entrepreneurs

Dreading går tilbake til jobb? Vil du lage dine egne regler (og penger?). Kanskje det er på tide å ta ruten til en oppstartsmor

Så mange drømmer om å jobbe for seg selv - men når du blir mamma, blir ideen om å kunne jobbe mer fleksibelt nesten uimotståelig. Tenk deg å sette dine egne timer slik at du kan være med barna dine mer. Ikke å pendle. Linjen administrerer deg selv. Derfor innrømmet nesten halvparten av dere i vår siste Back to Work Survey at du vil vurdere å sette opp din egen virksomhet.Og mange mødre handler på denne trangen, med rundt 300.000 (og stigende) etablerte bedrifter i Storbritannia som drives av inspirerende damer, vi ringer oppstartsmødre. Neste gang kan det være deg! Det handler bare om å få tak i hva du skal gjøre med din gode forretningsidé.

1. Trene timer

Finn ut hvor mye tid du kan bruke til din bedrift og utarbeide en tidsplan. 'Tenk på barnepass også - mens en mamma kan passe henne rundt barnets lur eller om kvelden; En annen kan finne det lettere å sette barnet sitt i barnehage - eller med bestemor - på bestemte dager, sier prisvinnende entreprenør, forfatter av Start en familievennlig bedrift: 129 Brilliant Business Ideas for Mums og journalist Antonia Chitty.

2. Gjør din forskning

Vil folkene du vil målrette, kjøpe ditt produkt eller din tjeneste? Er det unikt nok til å være tiltalende? Se på konkurransen din og finn ut hvordan virksomheten din kan være annerledes eller bedre.

3. delta på forretningstreningsverksteder

HMRC driver gratis seminarer hvis du er en liten bedriftseier / selvstendig næringsdrivende, så få mest mulig ut av dem. «Din lokale Enterprise Group, som tilbyr upartisk støtte og opplæring, til bedrifter, kan også tilby litt gratis oppstartskurs,» sier Antonia.

4. Lag en forretningsplan

Dette bør angi mål og mål, og trinnene du må ta for å nå dine mål. Popp inn i et lokalt Bedriftsagentur eller -gruppe for råd.

Trenger du flere tips til bedriftsidéer under barselavstand? Klikk her!

5. Registrer deg som selvstendig næringsdrivende

Når du begynner å handle (selger varer / tjenester), må du umiddelbart registrere deg som selvstendig næringsdrivende hos HMRC. "Hvis du forlater det for sent, blir du bøtelagt," advarer Antonia.

6. ha en markedsføringsplan

Trene på hvordan du vil markedsføre og markedsføre virksomheten din. «Legg til en margin på produkt- eller serviceprisen din som vil gå mot kampanjen,» sier Antonia. 'Har også en planleggingsøkt der du undersøker reklame, markedsføring, PR og hendelser.' Merk på en veggkalender hvilke aktiviteter du skal gjøre hver måned for å markedsføre virksomheten, og tilbringe 15 minutter hver dag med dem.

7. Fremme online

Start en Twitter-konto i navnet på virksomheten din, opprett en blogg og en Facebook-fanside. For å gjøre det enklere, bruk Twitterfeed eller Friendfeed til å koble dine forskjellige nettverkssider sammen.

8. Målkunder

Fra dag ett starter du en kundedatabase, slik at du kan sende ut vanlig nyhetsbrev og eksklusive abonnenttilbud. - Det er lettere å få eksisterende kunder til å kjøpe igjen enn å finne nye, sier Antonia.

9. Hold deg øverst på administrasjonen din

Ja, vi vet at det ikke er det mest spennende av jobber, men det er best å holde et regneark som beskriver alle utgifter og inntekter fra begynnelsen, enn å vade gjennom en teetering haug av kvitteringer når selvangivelsen skyldes. 'Du kan kreve mange av bedriftens kostnader mot skatt, for eksempel alt utstyr du bruker,' sier Antonia.

10. Få støtte

Tillat i din forretningsplan for hjelp: du kan finne en bokholder, eller få noen til å hjelpe med PR, markedsføring, pakking og postkontor eller admin. Mental og følelsesmessig støtte er også viktig, sier Antonia.

'Så kom i kontakt med andre oppstartsmødre via nettverksmøter eller på nettet, og du vil etter hvert bygge opp en fin gruppe mennesker som forstår akkurat hva du går gjennom.' Ta en titt på våre Working Mums Club-oppdateringer på Facebook og Twitter. .

11. Handel med andre foreldre

For eksempel kan din venn være en flott webdesigner, så hun designer din nettside, og i retur bruker du dine fantastiske matlagingsferdigheter for å imøtekomme datterens første bursdagsfest. Spør rundt og se hva du kan handle med ...

12. Ikke underpriser deg selv

Gjør matte og priskostnader for materialene / tidene og trene en timepris. "Mange mennesker underpriser sine varer / tjenester fordi de mangler tillit eller ikke vil prise seg ut av markedet," sier Antonia. Men tiden din er mest dyrebar råvare - ikke glem det.

13. Husk de tre P:

Planlegg: Ha alltid en. Så hvis du bare har en time mens babyen sover, vet du hva du må gjøre og vil ikke kaste bort tiden din. Fortsett: Å starte en bedrift er vanskeligere enn du tror. Det tar lengre tid, mer forfremmelse ... vel, mer alt enn du tror. Fremme: Du må presse til side dine hemmelser og usikkerhet og gå for det! «Du kan ha den beste ideen i verden, men hvis du ikke kan markedsføre det, vil det ikke fungere,» sier Antonia.'Hvis dette innebærer å snakke om virksomheten din foran folk, må du gjøre det.' Det er skremmende i begynnelsen, men husk at ingen vil le av deg, og mange mennesker vil være interessert i hva du må si.

Har du startet opp en virksomhet i løpet av barselsavbrudd? Gi oss beskjed nedenfor!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar