12 giftige datingvaner som du tror er normale

Dating vaner starter og slutter ikke med en dato. Her er 12 vanlige giftige datingsvaner som de fleste av oss nyter, uten å virkelig realisere det!

Dating handler ikke bare om å gå på en dato.

Det er alt som fører opp til det også!

De fleste glemmer ofte denne lille detalj når de spør seg selv hvorfor de ikke har vært på en dato i aldre.

Faktum er at måten du oppfører deg før datoen din, spiller en stor rolle i hvorvidt du faktisk vil få en.

Se på det på denne måten, ingen kommer til å spørre deg om du griller på alle som går forbi deg.

Så hvis du ikke har vært på en dato for en stund, så er det kanskje dine giftige datingsvaner som holder de unnvikende datoene unna.

Nå, selvfølgelig, ville du aldri virkelig gjøre noe med vilje som vil skade dine sjanser for en perfekt dato.

Men så igjen, vil de fleste av dine giftige vaner, til deg, virke helt normale.

Giftige datingvaner som folk flest tror er normale

Når vi vokser opp, læres vi flere ting om datingverdenen, og vi lærer flere andre ting ved å se på våre venner, sitcoms og hverdagsverdenen som dreier seg om oss. Og som med forholdsregler og tips, antar vi bare at alt som skjer i filmen, er den riktige måten å gå om det * fordi filmer alltid ser ut til å ha en lykkelig slutt, ikke de? * [Les: 16 vanlige forholdstips det vil gjøre deg mer skade enn bra!]

Men etter hvert som årene går, blir noen vaner så dypt innblandet i vårt sinn at vi bare antar at det er den naturlige måten å gå om det. Her er 12 giftige datingsvaner som du kanskje er vant til, men oddsen for disse vanene gjør at du er nede, er langt høyere enn den andre veien!

# 1 Fokusering på telefonnummeret

Situasjonen er at du virkelig liker den søte kuten som sitter overfor deg i kaffebaren, du vil bli kjent med dem bedre, og du vil spørre dem ut på en dato. Så hva er spillplanen din? Du skal spørre dem om nummeret deres, tross alt vil de gå fort, og du vil ikke ha noen annen måte å komme i kontakt med dem.

Problemet er imidlertid at selv med deres nummer, er du ikke garantert en dato. Hvis du bare går opp til dem og ber dem om deres nummer, er det sannsynlig at de kan gi det til deg, men det meste vil det bare være fordi de ikke ville forårsake en plagsom scene.

Løsningen er å ikke bare hoppe inn og be dem om nummeret sitt. Prøv å snakke med dem først, spør hvordan de er, hva de leser eller noe som påvirker. Bygg en forbindelse med dem, og når du får nummeret ditt og bruker det, vil de huske deg og de vil ønske å snakke med deg. [Les: 12 subtile øyekontakt beveger seg for å hjelpe deg med å bygge flørtende tilkoblingen]

# 2 Ikke fikser datoen en uke i forveien

Situasjonen er at du har denne personens telefonnummer og du vil ordne datoen.

Problemet er at du vil ordne det med en gang, en uke i forveien. Hvis du gjør det, er det en god sjanse for at de kanskje ikke kommer opp eller være for entusiastiske om datoen. Det er nesten som om du planlegger et møte med dem, og det er ikke noe romantisk om det!

Løsningen er å ordne datoen i deler, over hele uken. Ikke legg alt på en gang, nevne først at du ønsker å se dem i person snart. En dag eller to senere, foreslå en dag du vil møte dem. Og da, dagen før datoen, spør dem hvilken tid de vil møte deg, etc. Ved å gjøre dette, er de mye mer sannsynlig å bli opp til datoen da de har avtalt seg om de siste detaljene på dagen før datoen, i stedet for en uke før. [Les: Topp 50 første date ideer for å wow din date umiddelbart!]

# 3 Du har ikke bare en type

Situasjonen er at du tror du bare har en type person som du er tiltrukket av.

Problemet er at mens du gjør en antagelse som denne, mangler du ut på et helt dating basseng med folk som kan være perfekt for deg.

Løsningen er at noen som du tror kanskje ikke er din type nå og da. Ikke fokus på om datoen kan gå bra eller ikke, det handler om å komme deg dit og finne riktig passform for deg. Du kan kanskje tro at du har en bestemt type, men det har åpenbart ikke vært så lenge siden, ellers ville du ikke være singel og se etter «riktig» partner. [Les: 10 harde dating tips for å gjøre dating arbeid for deg!]

# 4 Å prøve å imponere, vil bare ende opp med å trette deg ut

Situasjonen er at du går på din dato, og du vil imponere din potensielle partner.

Problemet er at mens du prøver å imponere på dem, avslører du en annen versjon av deg selv til din dato. En god dato handler om å finne ut om du og personen du møter er en god passform. Og dette skjer ikke hvis du leter etter å være noen du ikke er!

Løsningen er å ikke bekymre deg for å imponere datoen din. De vil gå ut med deg, og det er grunnen til at de spurte deg ut / aksepterte invitasjonen. De er sannsynligvis like bekymret for å imponere deg. Så alvorlig, bare slapp av og vær naturlig. [Les: 18 klare tegn på datoen din liker deg virkelig på den første datoen]

# 5 Three er en mengde, men fire er en samling

Situasjonen er at du går ut med vennene dine.

Problemet er at hvis gruppen din er større enn tre, er sannsynligheten at ingen vil nærme seg deg, fordi noen som vil si hei, er en gruppe på fire eller flere ganske skremmende.

Løsningen er å gå ut i grupper på tre. Dette er det perfekte nummeret som ikke vil skremme potensielle datoer mens du fortsatt har en god natt ute med vennene dine.

# 6 Godta at perfeksjon ikke er en ekte ting

Situasjonen er at du har møtt noen som er veldig hyggelige, men de virker ikke perfekte, som ideen om den ideelle partneren du har i tankene.

Problemet er at de ikke passer til ideen om perfeksjon, og det hindrer deg i å gi dem en sjanse.

Løsningen er å slutte å tenke at perfeksjon er oppnåelig. Du er ikke perfekt, de er ikke perfekte, men du kan ende opp med å jobbe perfekt sammen. Så gi dem en sjanse. Tross alt er perfeksjon subjektiv, og realistisk sett er vi alle feil på en eller annen måte. [Les: 14 tegn på at du ødelegger din første date utilsiktet]

# 7 Ikke drikk som en fisk på en dato

Situasjonen er at du er på en dato, og du får en drink.

Problemet er at drikke kan føre til dårlige valg når det er full i store mengder, og du kan ende opp med å gjøre noe du senere angre.

Løsningen er å ta den stabil. Du kan ta en drink, men vær ikke dum på dem. Pass på at den fornuftige siden av hjernen din fortsatt kan tenke og handle. Ved å begrense alkoholen du drikker, vil du ikke gjøre noe du senere kan angre.

# 8 Mannere er viktige

Situasjonen er at du er på din dato.

Problemet er at du glemmer å si "takk" når din datamate betaler for måltidet eller filmbilletter.

Løsningen er å alltid være oppmerksom på dine oppførsel og huske dine P'er og dine Q'er, for å si "takk" når det er nødvendig, og å opptre som damen eller gentlemannen at du er. Du trenger ikke å bøye og holde dørene åpne, men nicety har ordet "fint" for en grunn. [Les: 12 dating regler for veldig stilige menn og kvinner]

# 9 Historien skal ikke være til stede

Situasjonen er at du er på din dato og snakker med din potensielle partner.

Problemet er at emnet har vendt seg til tidligere relasjoner, og det er alltid en tur på tynn is.

Løsningen er å endre emnet med en gang * om enn diskret *, det siste du vil gjøre er å snakke om dine exes med en date. De vil ikke høre om folket før dem, de vil høre om deg, så de kan finne ut om de to er en god passform. [Les: 20 glatte måter å perfeksere din første date samtale]

# 10 Du trenger ikke å spille hardt for å få

Situasjonen er at du snakker med noen som ønsker å spørre deg ut på en dato.

Problemet er at du tror du burde spille hardt for å få, så de tror ikke du er trengende eller desperat.

Løsningen er å slutte å være så dum. Det har antatt at personen har mye mot til å spørre deg og hvert minutt du spiller hardt for å få, er et øyeblikk de frykter avslag. Jeg sier ikke å hoppe i seng med dem, det jeg sier er å ha litt medfølelse.

# 11 Familieproblemer bør ikke påvirke deg

Situasjonen er at du er interessert i noen din familie kanskje ikke ser hensiktsmessig.

Problemet er hvordan du kommer rundt familien din uten å forstyrre dem.

Løsningen er å bestemme hva som er viktigst, om det er å møte denne personen og bli kjent med dem eller hvordan familien din vil føle seg om det. Hvis deres preferanser ikke er dine preferanser, kan du ikke la dem holde deg tilbake, uansett hvor bekymret du er over hva de kanskje tror.

# 12 Så fortell meg om deg selv

Situasjonen er at du snakker med din potensielle dato om deg selv.

Problemet er at du ikke vet når du skal stoppe, og du forteller dem alt du kan, og ikke gi dem noe å snakke med.

Løsningen er å bare fortelle en historie av gangen, og la dem snakke. Ved å gjøre dette får dere begge en god mulighet til å snakke med hverandre. Og husk, du vil bli kjent med din date bedre også, hvis du bare lar dem snakke. [Les: 40 åpne spørsmål som vil føre til perfekte første date samtaler]

Løs dine giftige datingsvaner

Giftige datingsvaner kan ofte gå ubemerket av personen som presenterer dem, og de vil ofte ikke tenke på det fordi det er normen for dem.

Men hvis du lurer på hvorfor datoene dine ikke har jobbet til din fordel, må du kanskje tenke over dette.

Hvis du finner deg selv bortfalsket i noen av disse 12 giftige datingsvanene, må du kanskje ta et skritt tilbake og tenke på det. Noen ganger kan selv den minste endringen gjøre en stor forskjell!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar