12 ting du lærer om å sove når du er en foreldre

Er du bekymret for hvor mye søvn du får når babyen din kommer til å holde deg våken om natten? Du er ikke alene. Og sjansene er at søvnvanene dine vil endre seg betydelig når du er forelder - men sannsynligvis ikke hvordan du forventet dem

Ah, sov. Før babyen var det på dine egne vilkår, og den eneste avbruddet var partneren din snorking eller sen kveld musikk neste dør.

Men nå er babyen din her, det er et helt annet ballspill. Han dikterer når du sover og er den mest effektive alarmen du noensinne har hatt. Uten tvil.

1. Gode puter er et must

Den bedre du er, jo lettere finner du det å slippe av og sovne - til babyen din våkner for neste mat.

2. Et kaldt rom hjelper

Hvis du er for varm, vil du sannsynligvis slite for å sove. Slå av varmen eller invester i en vifte - du vil sove mye sunnere.

3. Det er uforutsigbart

Dessverre er ryktene om å være opp og ned om natten sant (med mindre du har en mirakuløs sovende på hendene). Farvel til de åtte timers slumringsøktene og hallo til korte, skarpe snoozes gjennom hele natten.

4. Varme bad er avgjørende

Å være mamma kan være stressende og du trenger tid til å slappe av før du er klar for senga - selv om barnet ditt ikke har planer om å bosette seg når som helst snart. Kjør et varmt, boblende bad, legg din partner / mamma / venn på barnevakt og slapp av i en halv time. Søvn vil komme mye lettere som et resultat.

5. Det er ikke alltid i en seng

Sofaen. Barnehagen. Perched på kanten av badekaret mens du børster tennene dine. Søvn kan overta hvor som helst, når som helst.

6. sove maskiner kan fungere

Vi snakker hvite støy enheter eller apps. Og ikke bare for deg - for din baby også.

7. Det handler om skift

I motsetning til populær tro er du ikke superkvinnen. Du kan ikke forventes å være foreldre opp med babyen din hver kveld - selv om partneren din må stå opp for jobb. Oppmuntre ham til å ta på seg et par nattfeedskift i uken, slik at du kan få en skikkelig kvelds kip.

8. Blackout persienner er en godsend

Spesielt for dagtidssnappen din. Det er ingenting som dagslys for å minne deg på at det er midt på dagen.

9. Det kan være lett ...

Plutselig finner du deg selv nikker på sofaen, på jobb og til og med på bussen. Øynene dine ser ut til å miste evnen til å holde seg åpen.

10. ... og det kan være vanskelig

Du har mestret kunsten å bosette barnet ditt, men nå ser du ut til å ha glemt hvordan du skal bosette deg selv - noe som er veldig praktisk.

11. Sovehjelpemidler er tillatt

Hvis du sliter med å sove, kan en krus kamillete være din beste venn. Eller prøv å spritzing puter med lavendel duft for å hjelpe deg med å slappe av.

12. Det skjer noen ganger ikke i det hele tatt

Det er netter der søvn ikke er på dagsordenen. Enten det er fordi babyen din er ubestemt eller du er. Uansett, børst den bort som den ene er den og ta opp med lur når du kan neste dag.

Hva har du lært om å sove nå, er du foreldre? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar