12 ting du gjør som vil få ham til å tro at du er en stalker

Så du virkelig liker en fyr, men er din hengivenhet til en gal besettelse? Les disse 12 tegnene og spør deg selv om du går inn i stalker-modus!

Når vi kvinner som en fyr, går vi over bord med vår hengivenhet av og til. Noen ganger skjønner vi ikke at våre handlinger faktisk kan skremme ham av!

Selvfølgelig er dette ikke bra for et fremtidig forhold. Det siste du vil at han skal tenke på, er at du blir en stalker av slags, da folk har en tendens til å aktivt unngå stalkers, i motsetning til å dele dem.

Jo, du sannsynligvis ikke synger kjærlighetssanger utenfor soverommet vinduet hver kveld, men du kan ikke innse at noen av de mer subtile tingene du gjør, kan gi ham beskjeden om at du liker ham litt også mye.

12 tegn du oppfører seg som en stalker og skremmer fyren bort!

Vi har samlet en liste over de 12 tingene du kan gjøre som kan føre en fyr til å tro at du er en stalker, så du kan forhåpentligvis * hindre deg i å gjøre dem i ditt daglige liv.

# 1 Kommenterer eller liker alle hans Facebook-innlegg. Selv om det er fint å vennen din er kjærlighet på Facebook, selv om du ikke kjenner ham så bra, er det ikke kult å like eller kommentere hver enkelt status, bilde eller lenke som dukker opp på siden hans.

For en fyr er dette et av de mest signifikante tegnene på at du beveger deg inn i stalkerområdet. Krype om du vil, men la ham tro at du har bedre ting å gjøre, i tillegg til å legge ham til din liste over nære venner og overvåke hans fôr hele dagen. [Les: 14 dos og don'ts av vennskap den fyren du liker på Facebook]

# 2 Viser opp på steder han er sjekket inn via sosiale medier. Takket være sosiale nettverk som Facebook, Instagram og Twitter, er det enkelt å legge inn hvor du er eller hvor du er på vei, så vennene dine kan komme med deg. Folk annonserer ikke generelt sin plass i håp om å overnatte alene.

Din valgte fyr kan imidlertid begynne å bli mistenksom hvis du plutselig kommer dit fem minutter senere hver gang han leder til et offentlig sted. Vær så snill å dukke inn på hangouts en gang til, men husk at å se for mye av deg kan redusere verdien i øynene. Hvis du vil at en fyr liker deg, må du ikke kutte ham med din tilstedeværelse. [Les: Hvordan menn blir forelsket i livet - De 7 stadier av kjærlighet til menn]

# 3 Ofte går eller kjører på sin arbeidsplass, skole eller hjemme. Du må kanskje gå eller kjøre på et av disse stedene for å komme dit du skal, men ikke gjør det oftere enn det er nødvendig. Hvis du ikke kommer til å se ham, har du kastet bort tiden din og oppnådd ingenting.

På den annen side, hvis han er der og legger merke til at du sirkler blokken for den sjette gangen den dagen, kan han bestemme at du er litt sketchy. Hvis du ikke kan stoppe deg fra å turnere området, må du investere i et godt par solbriller og en fin hatt.

# 4 Teksting ham hele tiden. Kanskje du har vært heldig nok til å motta et cellenummer fra din kjærlighetsinteresse. I så fall ikke gjør ham angre å gi den til deg. Husk, at daglige "God morgen" og "Søte drøm" -tekster normalt sendes av par som allerede er dating, ikke to personer som bare blir kjent med hverandre.

Sende dem på dette stadiet vil bare få ham til å tro at du er kledd, og muligens ledet etter Stalkerville. Du kan være nysgjerrig på hva han gjør hvert minutt, men sjansen er, han sannsynligvis ikke vil sette pris på en "Så ... hva spiser du til frokost?" Tekst på daglig basis, heller ikke. [Les: 7 effektive skritt for å stoppe besettelse over en fyr du er interessert i]

# 5 Vise sin LinkedIn-profil uten å koble til. De fleste har sin LinkedIn-konto satt opp slik at en annen bruker kan se når de så på profilen sin. Hvis du kommer til å komme over din kjærlighetsinteresses side, og du ikke har denne funksjonen slått av, omgå profilen sin uten å si eller si noe, få deg til å se litt rart ut.

Når du tenker på det, er det som å passere ham på gata og tiptoeing bak noen busker, i stedet for å si hei. Din mann av interesse vil lure på hvorfor du plaget, hvis du ikke vil koble til, og han kan komme til den konklusjonen at du bare vil beholde faner på ham.

# 6 Å bli en * ny * patron på sin arbeidsplass. Hvis fyren du har øye på, forteller deg at han jobber i en butikk, mår resepsjonen til et hotell, eller er en teller hos en lokal bank, kan du tro at dette er flott, siden jobben hans gir deg super Enkel tilgang til ham. Ikke så fort - hvis du aldri har gått inn i forretningsstedet før, men begynner å dukke opp ofte etter å ha blitt fortalt at han jobber der, kan du faktisk synes å være en stalker.

# 7 Komme nær sine venner og familiemedlemmer. Selv om intensjonene dine er uskyldige, kan en fyr tenke det er ganske rart hvis du, tilsynelatende ute av det blå, blir beste venner med vennene sine og nærmeste familie. Selvfølgelig kan søsteren hans være veldig kul, og du og hans romkamerat kan ha akkurat samme smak i musikk, men du må holde vennskapene dine med disse menneskene uformelle til han aksepterer deg selv i sin indre sirkel.Ellers tror han kanskje du bruker sine intime bekjente for å komme nærmere ham. [Les: Hvordan vite om en fyr liker deg når han ikke engang snakker med deg]

# 8 Pumping folk for informasjon om ham. På samme linje, hvis du allerede er gode venner med massevis av folk som kjenner ham, må du ikke bruke dem som mulige informasjonskilder med det formål å finne ut mer om hans aktiviteter. Ikke spør felles venner hva han gjør i helgen, hvor hans nye jobb er, eller hva hans ferieplaner er i år.

Hvis du ikke er nær nok til ham til å spørre ham selv selv, så trenger du ikke å vite det, gjør du? Pluss, hvis du finner ut alt om denne fyren fra andre, vil du to ikke ha mye å snakke om når du støter på hverandre.

# 9 Gjør hans interesser din egen. Når du ønsker å presentere en ny fyr, bør du aldri late som å være noe som du ikke bryr deg om, eller ta opp nye hobbyer utelukkende fordi de er hans. De fleste gutta vil bli rart om de møter deg på en fest på fredag ​​kveld, og du opptrer uventet på deres bokklubb, deres vinsmaking gruppe og deres treningsstudio, alt innen neste uke. Videre, hvis en fyr finner ut at du egentlig ikke er like interessert i deres hobbyer som du påstår deg å være, vil de peke deg som slags manipulerende og desperat. [Les: Hvorfor spør han ikke deg? - 17 sikker grunner hvorfor!]

# 10 Snakker om ham hele tiden til felles venner. Det er forståelig at når du knuser på noen nye, vil alt du vil gjøre på fritiden, snakke om ham. Du må huske å holde denne chatteren til et minimum med alle som er venner med dere begge, siden de kanskje tror de er morsomme eller til og med hjelpelige ved å overføre det du har sagt til ham.

Hvis han hører hele utbredelsen av blather, kan han konkludere med at du er gal, og så kan du kysse enhver sjanse for å ha et forhold med ham farvel.

# 11 Gir ham unødvendige gaver. Med mindre denne fyren allerede er kjæresten din, eller du er på vei til hans bursdag soirée, bør du ikke kjøpe ham gaver, selv om du tror at lue i kjøpesenteret virkelig vil utfylle øynene hans, eller de snuskede mappene er bare tingen som vil hjelpe ham med å holde arbeidsdokumenter organisert.

Å gi ham gaver, vil bare gjøre ting mellom dere to ubehagelige og føre til et forsiktighetslys for å gå av i hjernen, spesielt hvis han tror du blir romantisk, og han ser deg ikke som mer enn en venn ennå. [Les: 20 grunner til at en fyr kanskje aldri vil like deg tilbake]

# 12 Be ham om å henge ut etter noen avslag. Når vi er veldig interessert i noen, har våre hjerner noen ganger problemer med å behandle ordet "nei." Hvis en fyr forteller oss at han er opptatt og ikke kan henge, kan vi fortsette å spørre og spørre, ignorere det negative svaret hver gang.

Med mindre du vil at en mann skal merke deg som desperat og til slutt ignorerer deg for alltid, må du gi ham litt plass. Godta at han er bundet opp med andre ting, selv om du mistenker at disse tingene kan være andre kvinner, og prøv igjen senere - noe som betyr at det kommer en uke eller to, ikke neste dag! [Les: 15 surefire tegn han virkelig liker deg, men er ikke i deg]

Det er et gammelt ordtak, "Distanse gjør hjertet til å vokse fonder", og dette kan ikke være mer sant når det gjelder å forfølge en ny fyr. Du bør aldri gå ut av veien for å unngå ham, men vær ikke konstant i ansiktet eller sprenger telefonen. [Les: 20 grunner til at en fyr du liker kan ignorere deg]

La ham se at du har ditt eget liv, og at du ville være lykkelig med eller uten han. Utrolig, kan du da finne at han begynner å bli veldig fascinert av deg. Overvei deg selv advart om at hvis du presser ting for hardt, for fort, uten å gi ham puste rom, vil det motsatte resultatet oppstå. Selv om du ser ut som Alessandra Ambrosios langvarige tvilsøster, vil du se mannen dukke og løpe når du kommer rundt hjørnet.

[Les: Hvordan få en fyr du liker å spørre deg på 9 lurvete måter!]

Så mye som du liker en fyr og vil bli innenfor radaren, hold disse 12 tegnene i tankene og unngå å bli til en stalker uten å innse det, eller du kan bare ende opp med å skyve ham vekk i stedet for å komme nærmere ham.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar