12 ting å gjøre med din nye Apple Watch 3

Den første tingen å gjøre hvis du mottar Apple Watch 3 til jul, sier en hjertelig takk til den som ga det til deg. Og så unnskyld, fordi du skal tilbringe resten av dagen med ditt nye leketøy og i stor grad ignorere de rundt deg når du jobber gjennom denne listen over ting å gjøre med smarteste smartwatch på markedet.

1. Sorter ditt ansikt

Du skal tilbringe mye tid på å se på dette, så vær sikker på at visningsfaget viser hva du vil - enten det er ditt favorittbilde, aktivitetsstatistikk, et kalejdoskop eller et tegn fra Toy Story. Kan ikke bestemme? Bare opprett et par forskjellige klokke ansikter - når de er satt opp, kan du sveipe sideveis mellom dem på klokken selv når stemningen slår deg.

2. Velg dine komplikasjoner

Når du har valgt stilen din med tittel, er det på tide å komplisere ting. Komplikasjoner er små nuggets med info som også kobler til en app. Du kan ha, si datoen, som klikker til kalenderen din, været, aktivitetssporing, en timer eller hundrevis av andre ting, inkludert koblinger til aktivitetsprogrammer som Strava eller Nike + Run Club. Avhengig av hvilket ansikt du har valgt, får du opptil fem komplikasjoner. Bruk dem klokt - disse skal være appene og infoen du vil ha nær hånden hver dag.

3. Organiser Dock

Klikk på den nederste knappen på siden av Apple Watch for å hente din Dock, som inneholder favorittappene dine. Du kan sette disse opp i iPhone Watch-appen og administrere dem fra selve klokken - sveip til venstre på en app for å fjerne den fra Dock.

ANBEFALT: Apple Watch Series 3 Review

4. Gå Konfigurer

Gå til Watch Orientering i den generelle delen av Watch-appen, og du kan ikke bare velge høyre eller venstre håndledd, men også hvilken side du vil at knappene skal være på.

5. Velg dine aktivitetsmål og varsler

Apple Watch 3 er en flott daglig sporing, og fylling av de tre aktivitetsringene vil raskt bli en besettelse. Sørg for at Move-målet ditt er realistisk - 500 aktive kalorier om dagen er standard, men svært aktive mennesker vil kanskje se på 600-pluss. Du kan også velge hvordan interaktiv aktivitetssporing er på iPhone-appen Watch, som gjør at du kan slå på / av timers bevegelsesvarsler og coaching - sistnevnte vil kaste inn med pekere hele dagen for å holde deg i orden for å slå aktiviteten din mål.

REKOMMENDERT: GymKit gjør Apple Watch 3 den smarteste treningssporet i treningsstudioet

6. Sett opp 4G (hvis du har det)

Hvis din klokke er mobilmodellen, trenger du en EE sim og kontrakt, så hodet inn i iPhone-appen og klikk på Mobildata for å sette opp 4G.

7. Last ned dine favoritt Fitness Apps

Den innfødte Apple Workout-appen har alle sportsmodiene du sannsynligvis trenger, men eksporterer ikke dataene til tredjepartsapps. Heldigvis har de fleste tredjepartsapper dedikerte Apple Watch-apper, inkludert Strava, Runkeeper og Nike + Run Club, så hvis du allerede har en favoritt treningsapp nedlasting, må det være en prioritet.

REKOMMENDERT: De 20 beste kjørerappene

8. Kast bort Tesco Clubcard

To klikk på nedre sideknappen på Apple Watch vil ta opp betalingskortet ditt, som er utrolig praktisk, men det er langt fra det eneste kortet du kan stash i Watch wallet. Du kan sette opp Tesco Clubcard og til og med koble sammen de mest brukte butikkene, slik at kortet automatisk kommer opp når du går inn i din lokale gren. Du kan også sette tog-, kino- og flybillett i din nye håndledd lommebok, noe som gjør Apple Watch den mest nyttige smartwatchen som er tilgjengelig for øyeblikket.

9. Hold deg oppdatert med nyheter og sport

Det er mye fotball i løpet av julen, men du er også ment å være "tilbringe tid" med "familie og venner", så få Forza-appen og sett opp målmeldinger for favorittlagene dine. Hvis du er mer av et nyhetsprogram, vil BBC News-appen holde deg oppdatert uten å måtte se på telefonen på en iøynefallende måte. Faktisk, hva du vil holde deg oppdatert med, vil det være en app å laste ned.

10. Rampe opp den haptiske tilbakemeldingen

Åpne Watch-appen, klikk på Lyder og Haptics, og flytt deretter glidebryteren Haptic Strength helt til høyre og slå på Prominent Haptic. Den kraftige summingen vil bety at du aldri savner et varsel.

11. Synkroniser musikken din

Hvis du slår på spillelisten Heavy Rotation, vil Apple Watch automatisk legge til all musikken du hører mest på telefonen, og gjør det når det lades om natten, noe som er veldig praktisk. Du kan også velge spillelister som skal synkroniseres neste gang det lades, noe som er verdt å gjøre hvis du allerede har en løping eller treningsblanding.

12. Få en Apple Music-abonnement

Dette er en ekstra kostnad, men en vel verdt å vurdere på grunn av hvor godt musikk er integrert på Apple Watch. Når du har abonnementet bare spør Siri å spille av musikk du kan tenke på, eller sanger fra en hvilken som helst epoke, og Watchen din vil være behørig forpliktet. Det er nesten magisk, og hvis du har 4G Apple Watch kan du gjøre dette uten en telefon i sikte. Tid til å forbause din eldste slektning.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar