12 ting som skjedde i foreldre denne uken

Innhold

Vi har hatt mange feires graviditet, medisinske åpenbaringer og noen kontroversielle synspunkter i foreldre som har snakket deg denne uken. Fang opp alt du savnet her.

Rosamund Pike avslørte graviditet

Bond-jenta forventer sitt andre barn med sin langsiktige partner Robie Uniacke. Paret er allerede foreldre til to år gamle sønn, Solo.

Amanda Holdens toårige datter er allerede "besatt" med sminke

Britain's Got Talent dommer lar datteren sin på leppestift - men hevder at det er en god grunn ....

Krav fremstod at Kourtney Kardashion er gravid

Ryktene flyr at Kims eldre søster forventer sitt tredje barn. Kourtney og hennes partner Scott Disick har ennå ikke bekreftet nyheten, men å vite Kardashians, vi er sikker på at det ikke vil vare lenge før det er annonsert.

Er en vannfødsel den beste måten å reflektere over babyen din?

En ny beslutning vil hjelpe kvinner med vannfødsler, se når deres baby kranser og gir deg støtte, sier forskere. Les alt om det her.

JLS-sanger JB Gill forventer sin første baby

Stjernen er snart en far. JB delte sine nyheter ved å legge inn et bilde av kona Chloes bump på Instagram - og dømme etter størrelsen på det, vil det ikke vare lenge før JB Gill junior er født!

Simon Cowell avslørte et overraskende ønske om sin sønn

Musikkmagulen og den nye pappa er en av de mektigste forretningsmenn på planeten, men det er en ting han vil at Eric skal ha når han vokser opp at pengene ikke kan kjøpe ...

Jessica Ennis avslørte at hun elsker graviditets yoga

Den olympiske gullmedaljen Jessica Ennis-Hill har en større grunn enn de fleste for å sørge for at hun holder seg i form under svangerskapet - og hun har avslørt hvordan yoga hjelper henne å gjøre det.

Lara Stone åpnet seg for å bli aksert fra en modelleringsjobb for å være gravid

Supermodellen har avslørt at hun fant det nesten umulig å jobbe mens han var gravid og i månedene etter fødselen.

Forfatteren Ian McEwan delte sine tanker om å finne ut babyens sex

Snakkes over helgen på Hay Festival i Brecon Beacons, uttrykte engelske forfatteren Ian McEwan sine opprinnelige syn på dem som velger å oppdage sexet. Finn ut hva han måtte si her.

Kimberley Walsh snakket baby navn

Den gravide Girls Aloud sangressen har åpnet seg for babynavn - og hun sier at hennes beste venn, Cheryl Cole, ville være til stede ved fødselen om hun kunne være.

Peter Andre delte et snap med sin datter og så på Peppa Pig

Men duoen så på Peppa med litt vri ...

over forklare. Spenningen om en ny baby varierer, og det er normalt, sier Sarah. 'Det handler bare om å måle barnet ditt.' "/>

over forklare. Spenningen om en ny baby varierer, og det er normalt, sier Sarah. 'Det handler bare om å måle barnet ditt.' "/>

To babyer om to år? Din andre graviditet kan være kortere, sa eksperter

Forskning har vist at kvinner som har to barn i rask rekkefølge av hverandre, er mer sannsynlig å ha en kortere graviditet andre gang rundt. Les hele historien her.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar