12 ting som er alt for mye når du har fått baby-led søvnmangel

Innhold

Mens du har en baby, gir deg en kilde i ditt skritt, har de søvnløse nettene en vane med å la deg føle deg bløtbrune, og som en kvinne gyvemaskin. Så det er helt forståelig når de enkleste oppgavene plutselig kan virke veldig vanskelige.

LES: 5 BABY SLEEP MISTAKES NYE MODERNE GJØR (OG HVORDAN DU FESTER DEM)

Returnerer svigermorens telefonsamtaler

Du vet at det er litt å si at du snakker med henne, men du kan ikke bare kaste energien til å svare på alle hennes spørsmål om hennes nye barnebarn akkurat nå.

En kveld med vennene dine

Det tar all energi til å holde seg våken til 7:00, enn si starte kvelden på det tidspunktet. Beklager damer - den etterlengtede flasken vin må vente noen flere måneder.

Vask håret ditt

Det er derfor vi elsker tørr sjampo.

Henter en spilledato

Å håndtere en liten person er tøft nok for øyeblikket, for ikke å legge til noe mer i blandingen.

En tur til supermarkedet

Best å holde seg til en nettbutikk for tiden - kaster ut bryet med å få både deg og din baby til supermarkedet og tilbake.

Å takle den stadig voksende bunken med vasking

Nap først. Vask senere. Kan være.

Setter sammen en koordinert antrekk

I din utmattede tilstand kan du ikke gi to hoots hvis den stripete toppen din går med blomsterbukser. Dessuten er det ikke slikt som for mange utskrifter ... ikke sant?

Ser på voksen TV

Akkurat nå, vil du gjerne slå seg ned med back-to-back episoder av Peppa Pig med babyen din. Det handler om alt du kan håndtere akkurat nå.

Trene

Mens treningen på treningsstudioet egentlig ikke er et alternativ med en nyfødt slep, kan du ikke engang kreve energien for å prøve den nye trenings DVDen du bestilte fra Amazon. En rask tur til parken er nok mosjon uansett, er det ikke?
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar