12 ting glade par snakker om og føl deg nærmere!

Hva gjør et par lykkelig? Vel, for det første, disse 12 tingene glade par snakker om kan gjøre hele forskjellen mellom lykkelig kjærlighet og en dårlig romantikk!

En av de beste tingene med å være i et forhold er å ha noen til å snakke med om alt som krysser deg.

Når du er i et godt forhold, kan det virke som om det ikke er noe du og partneren din ikke diskuterer.

Men igjen, det er noen samtaler som du kanskje finner gjentatte ganger ganske ofte.

Glade par har noen av de rikeste samtalene, fordi emnene kan strekke seg fra fortiden til nået, og se frem til fremtiden sammen.

Disse samtalene er rike og meningsfulle * selv om de bare virker dumme eller trivielle! * Og viser at forholdet ditt vil fortsette å være en kilde til lykke i lang tid.

Glade par og de 3 faser av samtaler

Hva er de tingene som glade par snakker om? Vi har listet ut tolv av de vanligste konversasjonsemnene for glade par.

Hvis disse samtalene høres ut som de du har med partneren din via tekst i løpet av dagen, over en sen kveldsmiddag, eller i løpet av en lang biltur, kan du være trygg på at du gjør forholdet ditt rett og går sammen som en glad par, i riktig retning! [Les: 12 ting glade par gjør det som gjør dem forskjellige og misunnelsesverdige!]

Glade par snakker om fortiden

# 1 fond minner. Den beste delen av å være et lykkelig par er at du har gode minner til å se tilbake på. Reminiscing med partneren din er en utmerket måte å huske de fantastiske tider som dere begge har delt sammen, og minner deg om hvorfor du elsker hverandre.

# 2 barndom. Å fylle din signifikante andre på deler av barndommen hjelper dem å forstå hvor du er fra, og hvorfor du er slik du er. Disse historiene knytter sammen ikke bare dere to, men også de andre viktige familiemedlemmene i dine liv.

Deling av disse delene av deg selv kan gjøre forholdet dypere og mer meningsfylt, og barndomsopplevelser gjør ofte det mest fantastiske av historier! [Les: 25 emner av samtaler som alltid gjør par glade]

# 3 Bittersøde minner. Mens glade minner kan være det mest morsomme å snakke om, de vanskelige tingene du har krysset baner med, forklarer ofte mer om din personlighet enn noe annet. Ved å dele disse samtalene med partneren din, viser du tillit * Sjansene er at noen av disse minner er de du holder nærmest til hjertet ditt *, og viser dem også en mer emosjonell side av deg selv.

Bittersøde minner inkluderer ofte folk, leksjoner og erfaringer som du holder mest kjære med deg, og deler dem med partneren din, bringer de to av dere mye nærmere sammen.

# 4 hindringer du har overvunnet. Selv de lykkeligste parene har hatt å overvinne vanskelige tider og misforståelser. Men bare fordi disse kampene eller misforståelsene lenge har blitt løst, betyr det ikke at du aldri diskuterer dem igjen. Ved å snakke om de siste kampene, kan glade par lære av fortiden ved å identifisere mønstre og atferd som må repareres eller modifiseres i deres relasjoner. [Les: 8 perfekte samtaler som gjør pute snakkes mye bedre]

Lykkelige par snakker om nåtiden

# 5 Deres følelser. En av de viktigste faktorene i kommunikasjon av glade par er deres evne til å dele sine følelser ærlig med hverandre. Ved å holde partneren din rettet mot hvordan du føler, ville de være bedre rustet til å dømme sine egne handlinger og reaksjoner. Samtidig øker kommunikasjonen om følelser alltid klarheten i kommunikasjonen din. [Les: 10 grunner tillitssaker øker forelsket og 5 måter å forvise dem]

# 6 Deres dag og deres daglige liv. I dagens verden er det sjelden at par er i stand til å tilbringe hele dagen sammen. Lykkelige par er i stand til å lede egne liv, men gjør et poeng å fylle hverandre på hva de har oppnådd eller utholdt i løpet av dagen.

Ved å kommunisere de daglige hendelsene i deres liv, er glade par bedre i stand til å forstå hverandre bedre. Å kjenne de små detaljene i partnerns jobb eller høre om alle de menneskene de samhandler med hverdagslige viser interesse for alle deler av partnerenes liv, ikke bare tiden som tilbys ved siden av deg.

# 7 Inside vitser. Det er ikke noe mer hilarisk enn å kunne gjøre din betydelige andre latter hysterisk ved å si et enkelt ord eller lage et bestemt ansikt. Å ha vitser som bare de to av dere forstår, bringer deg nærmere sammen og gir deg en surefire måte å overleve kjedelige middagsfest eller arbeidsfunksjoner!

Det beste ved innsiden av vitser er at de har en tendens til å vokse mer humoristisk over tid - og ingen andre vil forstå hvorfor de to av dere har tårer av latter som ruller ned i ansiktet ditt.

# 8 Individuelle preferanser. Glade par har ingen problemer med å kommunisere sine preferanser - favoritttyper av filmer, musikk eller kvelder ute. Å være ærlig, og stoler på at partneren din vil elske deg uansett, er utrolig viktig for å skape et godt og sunt forhold.

Tross alt, hvis du føler at du hele tiden gjemmer deler av deg selv fra kjæresten din, kjæresten din eller din ektefelle, vil du aldri være helt komfortabel og trygg med din betydelige andre.Glade par stoler på at deres forhold er sterkt nok til å håndtere ærlige diskusjoner om foretrukne aktiviteter, arrangementer eller underholdning. [Les: 15 vanskelige ting som perfekte par snakker alltid om og føler seg mer tilkoblet]

# 9 pinlige øyeblikk

Flauende øyeblikk kan være noen av de mest ødeleggende delene av livet ditt, men de kan også være noen av de mest latterlige også! Å kunne dele morsomme historier som ikke alltid kaster deg i det beste lyset er et tegn på at du stoler på partneren din helt og vet at de vil elske deg uansett hva.

Å dele pinlige øyeblikk er en god sjanse til å le med din betydelige andre, og å slutte å ta deg selv alvorlig. Det kan være utrolig endearing å høre om tider du har både gjort narrer ut av dere, og det vil bringe dere to sammen.

Glade par snakker om fremtiden

# 10 planer. Når du er i et lykkelig forhold, diskuteres en hvilken som helst stor beslutning mellom dere to, før noen skritt blir tatt. Dette viser respekt for hverandre og et ønske om å inkludere den andre personen i beslutninger som vil påvirke dere begge.

Glade par lager planer sammen, spesielt hvis beslutningen er vanskelig som vil påvirke forholdet, men de snakker også om de små tingene som å planlegge en middag ute med en venn. Be om dine betydelige andres innspill om planene du gjør selv på individnivå, viser respekt for dem og forståelsen av deres meninger. [Les: 16 dumme dårlige vaner som virkelig kan skade din romantikk]

# 11 Håper. Glade par sørger for at deres samtaler inkluderer diskusjoner om hva de håper vil skje i fremtiden. Disse diskusjonene kan være om hva du håper vil skje i ditt forhold spesielt, eller hva du håper vil skje profesjonelt.

Mens du har en streng 5-årsplan, er det ikke løsningen for mange relasjoner, å ha en god forståelse av hva begge parter forventer av deres fremtid, både som partnere i forholdet eller ekteskapet, og individuelt, hjelper alltid kommunikasjon i kjærlighet.

Å ha en grunnleggende forståelse av hva de forhåpentligvis beveger seg mot som et par, er viktig for glade par, og sikrer at begge parter vil kunne bli lykkelige ettersom forholdet beveger seg fremover. [Les: 9 forholdsfaser hvert eneste par går gjennom i kjærlighet]

# 12 Drømmer. Den beste delen av å være med noen som du stoler på, er at du kan dele dine største drømmer med dem. Disse drømmene kan være like seriøse eller så dumme som du vil, men det er nøkkelen til glade par, men du stoler på din betydelige andre med disse tingene du holder nær hjertet.

Det er lett å være sjalu av glade par som synes å ha alt funnet ut og fortsatt har ubegrensede emner av samtaler hele tiden.

Men med litt innsats, tillit og kommunikasjon kan du også ha disse samtalene i ditt eget kjærlighetsliv. [Les: 16 ikke-seksuelle berøringer som får din partner til å føle seg tilkoblet og elsket]

Og det beste med disse samtalene i ditt eget forhold * Uansett hvor glad du er i dag *, er det faktum at det vil styrke og bygge et lykkeligere forhold. Tross alt viser disse samtalemesslene ærlighet, nytelse av hverandres selskap og gjensidig respekt - de beste byggesteinene for ethvert forhold.

[Les: 30 vanskelige spørsmål som reignite gnisten i din romantikk!]

Så hvor mange av disse 12 tingene som glade par snakker om, gir du deg, i ditt eget forhold, noen eller alle av dem? Svaret kan avsløre hvor glad du er, og hvor mye lykkeligere kan du være!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar