12 Tegn på at din baby er blitt til en småroller * Aaah *

Du får alltid beskjed om at babyer vokser så fort, og dette er aldri mer åpenbart enn når han gjør overgangen fra baby til småbarn. Er, da skjedde det?

1 Du skjønner at du nå trenger øyne på baksiden av hodet

Mens før du kunne nippe inn i et annet rom raskt for å plukke opp noen flere bleier og babyen din ikke ville ha flyttet langt, nå svinger du om i et sekund og han er forsvunnet.

2 Han har oppdaget ordet 'Nei!'

Og han er ikke redd for å bruke den ... mye. Det er et klassisk tegn på barnet ditt som begynner å hevde sin dominans.

3 Men han har også begynt å si "mamma!"

Det startet med en 'Mmummumm' lyd og er nå en veldig spesifikk 'Mamma', og uansett hvor ofte han sier det, føler du deg alltid så stolt.

4 Bad tid har blitt mye mer messi

Vi innrømmer at det er ganske søtt når småbarnet blir begeistret for å kunne plaske armene rundt og leke med badbobler. Ikke så morsomt er når han bestemmer seg for å kaste alle lekene ut av badekaret og deretter plaske Mummy.

5 Du får faktiske, spontane kosninger

Alle knusene er fantastiske, men det er noe enda bedre med den lille lille puslespillet på egen hånd med armene utstrakte til en kose.

6 Du har blitt introdusert til det nye ropet

Det vil fortsatt være tårer, men han har oppdaget hvordan å lage mer spesifikke lyder, noe som gir deg rett inn i hjernen din. Og de er høyere også. Yep, det kommer til å se.

7 Buggy tantrums har begynt

En tidligere pliant baby svinger nå mellom å være altfor possessive ('My buggy!') Og trekker en fullstendig plank mens du prøver å belaste ham inn, noe som betyr at du ender med å bære ham på hoften din og skyve en tom vogn rundt. *Sukk*

8 Alt blir plukket opp eller åpnet

Hans små søsterhender som bare kunne ta tak i lillfingeren eller en flaske melk plutselig utvikle seg i fingerferdighet. Nå blir nøkler, fjernbetjeninger og biter av fluff alt plukket opp, skjult i hjørnene, avsatt bak sofaer eller fylt inn i munnen. Snakk om sensorisk utvikling ...

9 Han har oppdaget jack-in-the-box-tricket

Mens før du kunne sette babyen din i søvn og bortsett fra noen få ruller, ville han fortsatt ligge nede når du så ham neste gang. Nå elsker din lille ape ikke noe annet enn å hekte hendene over barneseng, hopper opp og ned og for de mer energiske, selv prøver å klatre ut. Å si at synet hans frie gnisten som han peeps over toppen av hans barneseng hver morgen får deg hver gang.

10 Du har opplevd den "nye" typen bleie

Melk og pureed mat pleide å bety bleier var ... håndterlig. Men nå spiser han riktig mat, ting har tatt en bestemt mer solid form.

11 Du har blitt en ekspert på speed dressing ...

... Og ganske praktisk ved stående blekkskiftet også. I utgangspunktet alt som innebærer å sette på eller fjerne klær, fordi barnet ditt ikke liker å ligge eller stå stille i mer enn 20 sekunder.

12 Han har perfeksjonert overarmslaget

Enten han sitter i høystolen, en handlekurv eller bilsete, kaster alt han kan få hendene på - en håndfull potetmos, hans favorittbamse, din telefon - blir det mest morsomme ... noensinne. Enda mer når du plukker den opp og legger den tilbake i hendene og får det til å gjøre alt igjen. Og igjen. Og igjen.

Når innså du at barnet ditt hadde vokst til et barn? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar