12 foreldresmykker du ikke finner i babybøkene

Du fortærte Gina Ford, les The Baby Whisperer fra dekselet til å dekke og til og med dyppet inn i Doctor Spock, men nå har din lille engel kommet fram, du har innsett at din velutøvde lærebok taktikk har gått galt. Ekte mødre avslører suksesshemmelighetene foreldresjefer ikke forteller deg

1. Stopp å bekymre deg for disse milepæler

"Det som virker for en baby, kan ikke fungere for en annen, så det er ikke noe poeng i å sammenligne milepæler med venners babyer, det vil si å ta første skritt, avvenning, potteopplæring osv. Da de alle kommer dit i sin egen tid og på egen måte," sier Claire Westhead, en radiograf fra Rugby og mamma til Max, seks, og Maisie, to. "I stedet, nyt unikheten til din egen baby og ikke legg press på deg selv eller at de skal gjøre noe raskere eller langsommere enn de er."

2. Rock babyen din til å sove hvis du vil!

"Ikke bekymre deg for å lage en stang for din egen bakside" - du vil ikke rocke tenåringen din for å sove! "Sier Emma Scobie, en tale- og språkterapeut fra Sutton Coldfield og mamma til Mia, tre og James, seks . "Det som virkelig virket for oss, tok beslutninger som var riktige for meg, babyen og familien." Blogger Erica Price er enig og rådgiver en barnevogn for å berolige dem til å sove. "Du kan til og med prøve å gå opp i fjellet, så du kan få litt mosjon, og gå raskt tilbake (nedoverbakke) når babyen sover," sier Erica. "Kombiner turen med en shoppingtur, og du kan hale opp posene under for enda mer trening!"

3. Spar penger ved å slå huset ditt inn i et babyinnfall

"Ikke vær sjenert om å åpne hjemmet ditt," sier blogger Becky Goddard-Hill. "Det er dyrt å møte andre foreldre i kaffebarer, og det kan være kjedelig for babyer, og sjansene er at foreldrene dine vil gjøre det samme, slik at du Du vil spare deg selv for et skur av penger. Og ikke bekymre deg for tilstanden til huset ditt, alle vil være i samme båt og bare takknemlig for en sjanse til å chatte og slappe av. "

4. Varm Moses-kurven

"Etter å ha født babyen fant jeg at de hadde en tendens til å nappe på brystet," sier prisbelønte blogger "Guilty Mother". "Men etter en kort stund måtte du overføre dem til Moses-kurven, slik at du ikke ble sittende fast i flere timer - bare for å finne øynene deres åpne så snart du flytter dem! Min mor fortalte meg at dette er fordi Moses-kurven er kald og så snart du legger dem ned, vet de umiddelbart at de har blitt løsrevet. For å løse dette, må du legge en varmvannflaske i midten av kurven innpakket i et teppe før du starter feedet ditt. Når du tror det er den riktige temperaturen, må du kontrollere at den ikke er for varm og fullfør overføringen nøye. Det fungerte for meg, og jeg kunne da gå og lage meg en festlig kopp te! "

5. Ta vare på din psykiske helse

"Da jeg forbereder meg på å bli ny mor, leste jeg alle babybøkene, bloggene og bladerne, jeg trente regelmessig, latt meg opp med alle anti-stretch markkremer, spiste de riktige matene og tok de riktige vitaminer. Men min forberedelse var alt basert på min fysiske velvære - ikke en gang så jeg på å vurdere min mentale velvære, sier Olivia Siegl, grunnlegger av The Every Mum Movement, som har som mål å gi mamma mulighet til å ta vare på mors psykiske helse. "Jeg ble aldri oppmerksom på betydningen av å være mentalt forberedt og mentalt sterk for å bli mamma, og likevel når vi har en baby går vår kropp og sinn gjennom en monumental forandring. Som en av de en i fem som led av postnatal depresjon og postnatal psykose etter fødselen av mine to jenter, ønsker jeg at noen ville ha fortalt meg at jeg trengte å ta vare på min psykiske helse; Jeg ville blitt diagnostisert tidligere og hevdet min rett til å nyte morskap før. Jeg oppfordrer alle mødre, og deres samarbeidspartnere, til å gi seg selv til å være "mentalt buff" for foreldre les opp på mors psykiske lidelser, gjenkjenne advarselsskiltene og vær sikker på at hvis du lider, med riktig støtte, vil du bli frisk igjen. "

6. Nyt nattsenger i sengen din

"Når begge babyene mine var over seks måneder gammel, sov de regelmessig sammen med meg om natten," sier Claire Westhead. "Mens dette ser ut til å være imot de fleste mummies regler, betydde det at vi alle kunne få en god natts søvn og funksjon for arbeid neste dag. Jeg ville også kose dem for dagen deres, fordi denne tiden var så verdifull når de er så unge. Det betydde at jeg ville få en times hvile også, i stedet for å kjappe for å gjøre oppgaver mens de sov. "

7. Det er ikke slikt som en "naturlig" mamma

"Ingenting kom spesielt naturlig for meg som en ny mamma, noe som bøkene definitivt ikke forteller deg!" Sier Emma Scobie. "Vi har ikke alltid fått det riktig første gang, eller enda andre eller tredje gang; det var en læringsprosess. Når du er en ny mamma, ser alle de andre nye mødrene ut som totalprofiler, med lærebarn, men faktisk når du blir kjent med dem, innser du at alle dem sliter på en eller annen måte. Det er flott å dele problemene dine med andre mødre, og mens de ikke alltid har svarene, er det godt å vite at du ikke er alene. "

8.Hvit støy for en støyfri natt

"Babyer elsker hvit støy! Fra et barns perspektiv har de tilbrakt de siste ni månedene i livmoren hvor alt er høyt! "Sier en blogger. "Livet utenfor livmor er faktisk ubehagelig stille, så etter å ha testet noen hvite støyalbum fant vi en regnskog og naturalbum var det mest beroligende for babyen vår, og det ble også enkelt nedlastet til en smarttelefon eller nettbrett. Den beste delen er at de er ekstremt bærbare, slik at du kan ta musikken med deg, uansett hvor du reiser - og du vet aldri, det kan bare hjelpe deg med å kjøre bort også! "

9. Forbered deg for lekkasjer

"Før du gikk i seng, pleide jeg å få alt klart for nattetidene - bleier, vesker, kluter, krem, en bytte av soveplass i tilfelle lekkasje," sier kundeservicerådgiver Claire Buswell, fra Northampton, mamma til Henry, syv , og Freddie, ni. "Å ha alt forberedt og klar til å gå på ett sted, reddet mange søvnige fumblings som forsøkte å finne ting."

10. Vri tantrums til TV

"En ting som alltid har fungert for meg når det gjelder småbarns tantrums er å ta en video på dem på telefonen min og spille den rett tilbake til dem, sier Claire Westhead. "Dette ser alltid ut til å gjøre en vanskelig situasjon til en fnise!"

11. Sårtepper? Besøk dagligvarehandelen

"Amning i de aller første dagene kan være en svært smertefull prosess, særlig ettersom babyens appetitt blir større hver dag," sier "Skyldig mor". "En venn foreslo å sette kålbladene i brystet for å lette ømhet og jeg synes det er absolutt verdt å prøve det!"

12. Og til slutt ... kaste babyboken ut!

"Gå med tarmene dine," sier Alison Feetham, en undervisningsassistent fra Northampton og mamma til ti år gamle Ben. "Jeg prøvde så vanskelig å gjøre alt" av boken, "men det som fungerte best var da vi bare gjorde vår egen ting. Det finnes ingen størrelse-passer når det gjelder babyer, eller faktisk mødre, så vær ikke bekymret hvis de siste rådene og retningslinjene ikke virker for deg. Hvis noe som alle fortaler, ikke føles riktig for deg, ikke gjør det - bruk biter som føles riktig og glem de biter som ikke gjør det. Det gir deg ikke en feil og betyr ikke at du gjør det galt, det beste for både mamma og baby skal være lykkelig. "

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar