12 av de beste mumevennlige neglelakkene for høst / vinter

Innhold

Gjør deg klar til å belegge neglene dine i noen alvorlige wow-faktor polerer denne høsten og vinteren. Legg til en pok av farge med jeweled toner, kanal Kim Kardashian med myke nøytraler, jazz ting opp med tungmetaller eller fest fest med en blast av bær - det er nødvendig å være en nyanse du faller fra denne sesongens oppstilling. Og det er også mange mamma-vennlige alternativer. Uansett om du håper å unngå å fjerne tørrfjerne rutiner med stikkontakter eller leter etter en langvarig polsk, har vi dekket deg.

Berry Hues: 609, £ 18, Chanel

Denne Le Vervins Nail Color tørker raskt (en bonus for travle mødre) og varer også. Den har til og med en ikke-spildflaske, slik at katastrofen blir avverget hvis barnet ditt klarer å få tak i det.

Heavy Metals: Disco Ball, £ 7, No 7 at Boots

Bland den metalliske trenden med denne glitter-infused polish fra No 7's Nail Effects utvalg. Du kan lagre den for en glitrende topplakk eller bruk er på den som en matt, matt polert. Det vil ikke vise noen feil eller sjetonger og kan males på veldig raskt, noe som gjør den til den perfekte tidsbesparelsen. Og uten tvil din pjokk vil være hankering etter å ha sine små negler malt i samme nyanse ...

Heavy Metals: Seduction, £ 15,50, Michael Kors

Formet med en luksuriøs blank overflate, vil bare to hurtige strøk av denne metallskyggen gi neglene noen panache. Denne polsken har noen seriøs oppholdskraft også, så du trenger ikke å røre dem opp.

Tungmetaller: Metall, £ 1, Poundland

Denne metalliske neglelakken er hurtigtørking og overraskende motstandsdyktig - slik at du kan bruke den mens tøffelen din har lunsj etter lunsj. Hvis du trenger mer overtalelse, vil denne polen bare sette deg tilbake en skinnende pundmynt.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar