12 Tydelige tegn du har store engasjementsproblemer!

Hvis du er en engasjement-phobe, må du stoppe den vanvittige syklusen for å skade andre. Bruk disse tegnene, lær å komme til uttrykk og gjøre en forandring til det bedre.

Browsed gjennom din Rolodex og innså at alle vennene dine er enten gift, har barn eller i alvorlige forhold, mens den største avgjørelsen du må gjøre akkurat nå, er om du vil ta med deg Merlot eller Pinot Noir?

Hvis du er vellykket, sosial og en kul kul å være rundt, men likevel singel, er det en sjanse for at du kan være en engasjement-phobe. Denne termen refererer bare til noen som er skremt av engasjement og som foretrekker en livsstil som er ufarlig ved å ha en betydelig annen.

Jo, det kan virke som singler har det mest moro. En natt står, flirter med de heteste menneskene i rommet og danser natten bort på en megaklubb kan virke som det ideelle livet for mange, inkludert deg. Det er ikke noe galt med å være single.

Men på slutten av dagen må du innse at årsaken til at du er singel, kanskje ikke er fordi dine ekser suger og ikke lever opp til forventningene, det kan bare være deg!

12 klare tegn har du forpliktelser og måter å fikse dem på

Det er ikke en forbrytelse å leve for deg selv, men du må vite når du skal innrømme at du har engasjementsproblemer. Først da kan du vokse ut av det, bekjempe frykten din og dykke inn i et modent og voksent forhold til noen spesielle * hvis du vil, selvfølgelig *.

Den ondskapsfulle syklusen med dating og vondt må stoppe. Forpliktelsesfobene har samme modus operandi, så det er relativt enkelt å se noen som ikke kan holde seg i et langsiktig forhold. Her er noen klare tegn som viser at du har en fobi når det gjelder engasjement. [Les: Forpliktelsesfobene og deres kjærlighet til seriemonogami]

# 1 Du må opprettholde uavhengighet. Det er ingenting galt med å ha kontroll over deg liv og skjebne. Men hvis tanken på noen som spiller en rolle i livets beslutningsprosesser, frykter deg, så har du et problem.

På slutten av dagen kommer det hele til deg, og du vil ikke gjøre ofre for å behage noen andre. Du føler at hvis du åpner ditt hjerte, hjem og liv til noen, vil du miste all din uavhengighet, som er ærlig ikke sant. Tvert imot vil du motta kjærlighet, sikkerhet og følgesvenn i retur.

# 2 Du graver mot utilgjengelige partnere. Sannsynligvis hvorfor alle dine relasjoner ikke har fungert er fordi du ubevisst gravit mot partnere som du vet ikke vil være der til slutten. Enten du daterer noen mye eldre eller yngre enn deg, har massive religiøse eller kulturelle forskjeller, er gift, bor i utlandet, eller er bare en annen engasjement-phobe, du vet dypt nede inne at forholdet skal løpe og du trenger ikke bekymre seg for å begå langsiktighet.

Enten du skjønner dette eller ikke, er dette et klart tegn på at du har engasjementspørsmål. Alt du trenger å gjøre er å se tilbake på dine tidligere forhold, og du vil oppdage at den samme likheten de alle har, er at de var dømt fra starten.

# 3 Du har ikke vært i et engasjert forhold. Enten har du aldri vært i et forpliktet forhold før, eller har ikke vært i en i svært lang tid. Selv om du for øyeblikket er i en, kan du sannferdig og ufeilbarende si: "Han er ikke den ene. Det er bare morsomt. Uansett hvilken måte du ser på det, hvis du ikke kan få deg til å forplikte deg til noen med målet om at det varer på lang sikt, har du sannsynligvis engasjementspørsmål. [Les: De 23 typer relasjoner som definerer ditt kjærlighetsliv]

# 4 Du dømmer andre forhold. Som noen med engasjementsproblemer dømmer du sannsynligvis hele tiden andre forhold. Enten det er din beste venns siste presse, din nabos fiancé, eller din tantes 20-års ekteskap, er du sannsynligvis full av meninger og dommer, de fleste av dem er negative. Du tror at deres samarbeidspartnere ikke er gode nok, og at vennene dine kompromitterer deres lykke bare for å være sammen med noen.

Du tror også sannsynligvis at livet de har bygd med sin betydelige andre, er kjedelig og utilsiktet. Du er også sannsynlig å tenke, "Hvem vil ha det?" Og anta at du har større følelse av uavhengighet og moro enn dem. 

# 5 Du fantaserer for mye. Du fant sannsynligvis om å leve et glamourliv med den perfekte samarbeidspartneren. Oftere enn ikke, er denne perfekte personen noen helt uoppnåelig, som en kjendis eller noen som allerede er gift. Enten det er å krysse Egeerhavet med Kate Upton eller flytte til Sør-Amerika med Ryan Gosling, lever du i din fantasiverden mer enn i virkeligheten. Du vil heller fantasere om å ha det perfekte forholdet til noen uvirkelige enn å tilgi et varig forhold til noen ekte.

# 6 Du er kresen. Personen du ser deg selv med, må se, snakke, kle seg, oppføre seg og tenke på en bestemt måte for deg å til og med gi dem tid på dagen. Din liste over krav er lang og du vil helst være singel enn "settle" for noen som ikke sjekker alle boksene. Hver gang du møter noen, børser du dem som upassende fordi de ikke oppfyller dine krav.

Det er ikke noe galt med å ha standarder, men det du må innse er at den perfekte partneren er en myte og at selvobsaget må kontrollere, kritisere og dømme andre mennesker, er en indikasjon på at du har problemer med engasjement.[Les: 10 harde dating tips for å virkelig gjøre dating arbeid til din fordel]

# 7 Du har et ødelagt hjerte. Hvis du fortsatt reeling fra ditt siste forhold, er det en sjanse for at du ikke er klar til å begå. For eksempel kan du ha vært dypt forelsket i noen, og selv gikk så langt som å tro at den personen var den ene. Imidlertid tok tingene verre når partneren skjønte det du Var ikke den ene og bestemte seg for å avslutte ting.

Du skjønte sikkert at hvis du bygget en vegg rundt dine følelser og aldri la noen andre inn igjen, ville du bare ha det bra. Hvis dette er deg, så har du definitivt engasjementspørsmål. Uansett hva som skjedde i det siste, må du innse at det er rikelig med fisk i sjøen, og hvis ting ikke trente, var det sannsynligvis ikke ment å være. Våkn opp, knip deg ut av din selvopprettede elendighet og fortsett. [Les: Hvordan bli forelsket i noen andre etter en dårlig sammenbrudd]

# 8 Du bosetter deg fordi du vet at det ikke kommer til å vare. Det betyr ikke nødvendigvis at engasjementsfobber ikke kan være i relasjoner. Tvert imot, mange liker kjærligheten og følgesvenn som kommer med å være sammen med noen. Den eneste forskjellen er at folk med engasjementsprosesser ikke ser ting på lang sikt og foretrekker å leve av ordtaket, "vi skal se hvor det går. Det er gøy for nå.â € Â

Hvis du har en tendens til å date for moro fordi du vet at det ikke vil være lang sikt, sove rundt eller ha et åpent forhold, har du sannsynligvis engasjementsproblemer. Sett opp i relasjoner som du vet ikke vil vare, er et klart tegn på at du ikke kan forplikte.

# 9 Du har kvaliteter som skremmer potensialene. Enten det er din høye og slitende oppførsel, eller naturen til jobben din, som alltid tar deg på veien, har du sannsynligvis kvaliteter som skremmer av eventuelle ektefeller. Uten å vite det, bygger du hindringer som fraråder potensielle partnere fra å våge seg lenger. Dette er en måte for deg å ubevisst bygge avstand mellom deg selv og andre. Ved å gjøre det, reduserer du risikoen for å være intim med noen.

# 10 Du knuser deg alltid. Du spiser sannsynligvis alltid såkalt filosofisk mumbo jumbo som: "Jeg tror at folk har mer enn en soulmate," eller "Med syv milliarder mennesker i verden, er jeg sikker på at det er mer enn bare en kjærlighet for meg der ute. "Alle disse ordene er bare for å opprettholde og rettferdiggjøre din single-dom.

Du tror sikkert at du er en absolutt fangst, og at ingen virkelig fortjener deg. I tillegg tror du at tidligere mislykkede forhold er aldri din feil, men alltid den andre personen. Du må ta et skritt tilbake og analysere holdningen din. Kanskje er grunnen til at du sier disse tingene, fordi du rationaliserer dine egne engasjementspørsmål.

# 11 Du gjør unnskyldninger.Dette gjelder situasjoner som krever at du tenker på fremtiden. Et eksempel er å møte partnerens foreldre for første gang. Selv ideen skremmer deg som du vet at møtet betyr at folk tar en liten, om enn neste skritt for å styrke forholdet til en mer seriøs status. Du vil gjøre opp unnskyldninger for å komme seg ut av det, selv ty til å falle av rutenettet i noen dager. Det samme kan sies for andre scenarier som tvinger deg til å tenke på fremtiden. [Les: 16 sikker på at du ikke er mentalt forberedt på et seriøst forhold]

# 12 Du elsker jakten. De med engasjementsspørsmål får sine spark ut av jakten. Når de får fyren eller jenta som de har jobbet så hardt for å få, mister de interesse. Hvis du er på denne måten, er du sannsynligvis en bonafide-ekspert på lidenskapelige, men svært korte relasjoner. Dette er fordi det øyeblikket ting hint på å bli seriøst, løper du for åsene.

På slutten av dagen er det ingen skam å innrømme at du har engasjementspørsmål. Ingen kan tvinge deg til å være noen du ikke er.

[Les: 10 sikker på at du har frykt for engasjement]

Hvis du ser de fleste av disse tegnene på engasjementsspørsmål i livet ditt, eller er du ikke klar for et seriøst forhold, så vær så snill, men husk å ikke skade noen bare fordi du er usikker på hva du vil ha i livet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar