12 Nye Baby Essentials du trenger faktisk fra dag ett

Innhold

Selv om buggy er bestilt, men ikke har ankommet ankommet ennå, ikke stress - det er bare noen baby kjøper du trenger fra dag ett. Du kan investere i det all-sang / all-dancing babyens sensoriske system senter senere ...

1. Et sted for babyen din til å sove

Enten du planlegger å kjøpe barneseng, barneseng eller Moses-kurv for barnet ditt, trenger du det så snart den lille er hjemme fra sykehuset. Ta en titt på de beste alternativene som er listet av våre mum testere her.

2. Madrass

Barnas madrass skal passe godt i barneseng, krybbe eller Moses kurv, slik at babyen din ikke kan fange hodet.

3. Baby sengetøy

Du trenger laken (ideelt utstyrt) for å dekke madrassen og for babyen din å sove på. Det er en god ide å kjøpe minst fire som du må endre dem ofte. Din baby vil også trenge noen tepper for varme.

4. Bleier

Yep, din baby vil begynne å gjøre sin virksomhet umiddelbart - så du må være klar. Først avgjøre om du skal bruke engangsbruk eller gjenbrukbare bleier og deretter fylle opp nok til å komme deg gjennom minst den første uka hjemme med din tot - du vil ikke bli dashing til supermarkedet for mer hver dag.

5. Baby monitor

Med mindre ditt hjem er lite nok til at du hører alt gjennom det, er en baby monitor en viktig. Her er alt du trenger å vite om å kjøpe en.

6. Klær

Din baby vil trenge litt klær for å holde ham varm og koselig. I de første ukene kan du sannsynligvis klare deg med bare noen få forskjellige antrekk og babygrows - men jo mer du har, desto sjeldnere må du vaske. Pass på at du har vasket alle babyens nye klær med ikke-bio pulver før han er født slik at ingenting irriterer huden.

7. Endre stasjon

Et område hvor du vil endre babyens bleier er avgjørende. Her trenger du en skiftematte, rene bleier, et sted for skitne bleier og eventuelle kluter eller kremer du måtte trenge. Endring av tabeller varierer i pris og stil, så planlegg, som du synes passer ditt hjem og behov.

8. Feeding stol

Enten du har bryst eller flaskefôring, trenger du et sted behagelig å sitte med babyen din hver gang han er sulten. Hvis du allerede har den perfekte stolen i huset ditt, er det en god ide å flytte den inn i rommet som babyen din vil sove i for å gjøre nattetrinnene enklere.

9. Feeding essensielle

Hvis du planlegger å amme, trenger du fremdeles noen få grunner fra dag ett. Legg til en brystpumpe, brystputer og brystvrytende krem ​​til listen din for å gjøre opplevelsen enklere. Flaskefødte babyer vil også trenge noen få nødvendigheter, inkludert flasker og steriliseringsutstyr.

10. Bilsete

Du kan ikke få barnet ditt trygt hjemme fra sykehus uten bruk av bilsete. Før din forfallsdato ankommer, må du sørge for at både deg og din fødselspartner vet hvordan du skal fikse det og stropp babyen din inn - noen kan ta litt tid til å bli vant til.

11. Muslin kluter

Definitivt legg til noen muslinduker på listen din - de vil redde klærne dine når du burper babyen din og er bra for å rydde opp eventuelle drible.

12. Babyservietter

Babyservietter blir din nye beste venn for, oh, om de neste 10 årene. Og de er nyttige så snart babyen din kommer. Ta en titt på de beste som er tilgjengelige her.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar