12 linjer singler må høre og bære hele tiden

Er det så ille å være singel? Her er en liste over spørsmål som nesten alle singler må tåle hele tiden, uansett hvor de er.

Er du singel?

Over 30, kanskje?

Så i all mulighet, er du vant til å høre kommentarer og kommentarer om din enkeltstående status.

Jeg er glad med livet mitt, egentlig, jeg er!

Men på en eller annen måte synes folk rundt meg å være mer plaget av min ensomme vajajay enn jeg er.

[Les: Confessions of a 30 år gammel jomfru]

Livet som en kvinne i 30-årene

Bare i dag var jeg hos foreldrene mine til søndagsbrunsj.

Det var en fin ettermiddag, klart himmel, hyggelig vær, champagnen var isete og tapas guddommelige.

Og det er da det startet.

Akkurat da jeg trodde tiden var gått, subtile hint, pekte blanke spørsmål og til og med blatante anledninger for barnebarn.

Sukk.

Du tror at de alle ble født med en vielsesring på fingeren.

Jeg er på randen av å ha en falsk ring og ha en imaginær kjæreste bare for å stoppe spørsmålene.

Å være single er en av de hyggeligste tider i livet ditt.

Ingen forklaring på å gjøre, ingen grunner til å gi en betydelig annen om hvorfor du gikk til lunsj med din varme kollega.

Jeg får at det er lagt til bonuser for å ha en betydelig annen, men det er bare det, bonuser! [Les: Er det bedre å være single eller forelsket?]

12 linjer singler må høre og bære hele tiden

For posten er de fleste av oss singel ute av valg og ikke ute av mangel på muligheter. Vi liker å være single og vi ville ikke ha det på noen annen måte. Og nei, vi vil ikke leve i det magiske vidunderlandet av kjærlighet som du bor i.

På en eller annen måte måtte vi se skitne gutteklær som ligger rundt rommet vårt, ikke få oss til å gråte med lykke.

Hvis du er en eneste kvinne som nyter sin frihet og singledom, hvorfor må du utholde alle de sympatiske blikkene og kommentarene fra foreldrene dine, venner og kvinner på gata som alle tror babyer og kjærlighet er den eneste grunnen til å bli født på denne planeten?

Neste gang noen spør deg om noen av disse irriterende spørsmålene om din biologiske klokke eller mangel på arm candy ved din side, bare brann unna med disse svarene!

# 1 Du må gjøre noe med det.

Ja, kanskje jeg skal bli med Anonym Singles, slik at vi alle kan låne hverandre en hjelpende hånd med å komme gjennom denne prøvetiden. â € œHi, jeg heter X og jeg er singel. Og tilsynelatende patetisk â € |â € Â

# 2 Det skjer med deg, bare vent og se.

Så vil du holde deg selv ansvarlig hvis den ikke gjør det? Kanskje jeg blir forelsket, kanskje jeg vant, men jeg trenger ikke noen garanti eller profeterer for det.

# 3 Det skjer når du ikke ser.

Er det noe logisk bevis på det, fordi jeg liker å se det. Jeg mener da, hvordan forklarer vi forelskelse, kjærlighet ved første blikk eller første datoer?

# 4 Er du a? Lesbisk?

Jeg har ingenting mot homofile. Alt for homofile og lesbiske rettigheter så vel, men nei, bare fordi jeg ikke har en kjæreste, betyr ikke at jeg er med jenter.

# 5 Har du møtt noen?

Hvis jeg har det, ville du vite det. Jeg vil forkynne det fra hustakene hvis bare for å holde deg oppe. [Les: Hvordan bli kjent med noen på en dato]

# 6 Du må okkupere deg selv, frivillig på dyresenteret.

Jeg har nok å gjøre for å underholde meg selv uten hjelp, takk. Og jeg tror ikke jeg har savnet dine skjulte intentioner om å få meg til å møte litt myk hjerte mens du rengjør hunden.

# 7 Jeg savner å være singel, det er så lett. Nyt det!

Som duh, jeg vet det er morsomt, derfor er jeg singel. Men du trenger ikke å være så nedlatende mens du sier det. Å være single er en livsstil, som å være buddhistisk! I motsetning til hva du tror, ​​er det ikke det første skrittet i den gode livsstilen. Så leve og la leve. Fred. [Bekjennelse: Jeg vil være singel igjen!]

# 8 Møt Dave, han er også singel!

Du sier det som det er en sykdom, og vi kan danne en støttegruppe og handle erfaringer om å være single. Det er som når vi var barn, da foreldrene trodde de kunne bare dumpe en haug med barn i ett rom, og de ville gå sammen og spille. Virkelighetskontroll, det skjer ikke, ikke med barn, ikke med enslige voksne.

# 9 Tick tock, tick tock!

Det er ikke min kroppsklokke tikkende. Det er min toleranse.

# 10 Se på Mary, hun er gift og så glad, vil du ikke ha det?

Ja, kanskje til slutt, hvis det skjer. Bare ikke nå, og jeg vil gi deg beskjed når det gjør det. Scouts ære! [Les: Hvordan elske igjen etter å ha blitt skadet]

# 11 Du er så pen, hvorfor er du singel?

Wow, var det en backhand kompliment? Godt gjort, nesten like bra som Simon Cowell! Hvis jeg får vite svaret så vil jeg fortelle deg, akkurat nå er jeg litt bitter, unnskyld meg.

# 12 Jeg er klar for barnebarn.

Tydeligvis kommer disse bare fra velmenende besteforeldre. Så du trenger ikke å hoppe i halsen. Forklar dem forsiktig at du ikke er klar ennå, og hvis det ikke virker, ta en valp og ring den til babyen din. Kommentarene vil stoppe.

[Les: Hva er den riktige alderen for å bli gift?]

Det er ikke lett å være en eneste jente i en par verden.Men så lenge du vet hva du skal si for å stenge dem, kan du likevel holde fast i din sunnhet og verdighet!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar