12 Inspirerende Reisemål for Soul Searching

La din følelse av wanderlust ta over, og krysse kloden når du oppdager hvem du virkelig er og hva du vil ha ut av livet.

Vi har alle problemer, og oftere enn ikke, det enkleste å gjøre er å pakke opp og løpe bort. Mange av oss stopper oss fra å gjøre nettopp det fordi det virkelige livet står i fare. Til tross for alt dette må du forstå at bare når du helbreder deg selv og finner veien, vil du kunne påvirke livene til deg rundt deg.

Enten du har blitt redd av en personlig tragedie som død av en kjære, en sykdom eller bare en hjerteskjærende oppbrudd, er det ingen skam å innrømme at tidsavbrudd fra virkeligheten er det du trenger for å helbrede deg selv. Du må forstå at livet ditt aldri kan falle på plass like enkelt som det gjør for andre.

Noen ganger må du jobbe for å endelig oppdage betydningen av hvorfor du er her. Se på det som et privilegium og ikke som en byrde. Ikke mange kan si at de var begavet med den sjeldne sjansen til å finne ut for seg akkurat hva de ble gjort for å gjøre.

12 sjel søker destinasjoner å besøke

Jeg skal ikke late som jeg har vært på hvert hjørne av verden. Jeg skal heller ikke late som jeg vet bare hvilke steder som berører hjertet ditt og som vant. Uansett hva, må du gjøre en innsats for å oppdage hvor vakkert det er å være i live. Hvis du er stumped, er det 12 anbefalte reisemål for noen mye trengte wanderlusting og soul searching.

#1 Sarawak, Malaysia. Jo, det er innsjøer, grotter, jungler og fjell å se i Sarawak, men hovedfokuset på denne turen er å oppleve hvordan menneske og natur kan leve som en. Besøk Penan-folket, og bor sammen med dem i flere uker. De er en nomadisk aboriginal stamme som kaller regnskogen til Borneo hjemme, og de er en av de siste få menneskene på jorden som bor en jæger-samler livsstil.

Se selv hvordan avskoging påvirker deres enkle livsstil, og lær førstehånds hva som trengs for å overleve i en grusom og egoistisk verden. Du vil få privilegiet til å leve sammen med dem, lære deres overlevelsesteknikker, omfavne deres kjærlige og gi kultur, og bli overveldet av hvor mye vennlighet det er i mennesker som lever et liv ufarlig av ondskapene om penger, regjering og omverdenen .

#2 Taiga, Mongolia. Når man tenker på Mongolia, kan man ikke unngå å tenke på Genghis Khan og hans voldsomme hær som rider over endeløse sletter. Mongolia i dag er veldig mye som det var for år siden, sans Genghis, selvfølgelig.

Det gjenværende er uberørt natur og Dukhaen. De er nomadiske reindriftsherre som er sterke talsmenn for deres gamle livsstil. Så lenge du ikke forstyrrer deres herding og nomadiske mønstre, ønsker dette fellesskapet besøkende velkommen til å bli hos dem i opptil 3 dager. Lær deres fascinerende historie og tradisjoner på førstehånds, og oppdag hva det egentlig er å leve av rutenettet.

#3 Varanasi, India. Hvis åndelighet er det du søker, så er India hvor du må gå til, spesielt Varanasi, en hellig by som ligger på de nordlige breddene til Ganges-elven. Denne byen har spilt en viktig rolle i utviklingen av både hinduisme og buddhisme, og i dag er over 16% av dets innbyggere muslimske.

Dette gir en fantastisk åndelig og religiøs reise og må ikke gå glipp av. Overlapp turen med en av de mange festivaler som finner sted, som den fem-dagers musikalske festivalen kjent som Dhrupad Mela og Nag Nathaiya som feirer mytologisk tradisjon.

Husk at dine sanser vil bli overveldet av barrage av severdigheter, lyder og lukter der. Fra rotting lik til den sykelig søte lukten av jasminblomster, er dette ikke en tur for svak av hjertet.

# 4 Mount Koya, Japan. Mount Koya har åtte topper og er kjent som en av de mest åndelige stedene i Japan. Pilgrimene reiser fra fjern til å hilse fjellets ro. Du kommer over alt fra rensing seremonier til mos-dekket gravsteiner, men uansett hva du ser, kan du være sikker på at alle aspekter av det vil være gjennomsyret av åndelighet.

Det er hundrevis av templer i området, hvorav mange tilbyr overnattingsmuligheter og vegetariske retter til reisende, så velg og lev som en munk så lenge du kan. [Les: Hvorfor det er så flott å være single i 20-årene dine]

#5 Green Island, Taiwan. Østkyst av Taiwan forblir generelt uberørt, hva mer, en liten vulkansk øy som ligger like utenfor den? Storslått geografisk landskap, naturlig skjønnhet og rik kulturell bakgrunn som base for det aboriginale Amis-folket gjør det til et flott sted å utforske på egen hånd. Dykke, vandre, svømme og nyt god sjømat når du er på Green Island.

Denne steinen er også hjemsted for en av kun tre saltvannskilder i verden. Hodet over natten for en suge, og pass på å se opp på stjernene. Uansett hvilke problemer du trenger å løse, finner du en løsning der og da. I det minste vil du være i fred.

#6 Koh Phangan, Thailand. Den som sa at en sjel søker tur må finne sted på en øde øy med null tegn på sosialt liv er et vått teppe. Ta tilbake din makt, og sjekk ut en av Koh Phangans mange fester som foregår hver kveld, som alle fører opp til den månedlige Full Moon Party som foregår på Haadrin Beach.

Hvis du trenger å ta en pause fra festing, gå bort fra madding publikum, og hodet nordover.Sone ute på en av de mange yoga retreats, meditasjon leirer, og avslappet seng og frokost peppered langs kysten. Noen ganger, når du søker etter deg selv, er alt som trengs, et dypt åndedrag og en sjanse til å møte med en medreisende for alt å falle på plass. [Les: 10 enkle måter å finne ferien på]

#7 Bali, Indonesia. Bali tilbyr inspirerende åndelighet, lykkelige mennesker og en unik følelse av identitet. Visst, det er ikke noe åndelig om go-go-dansere og berusede turister som kaller Kuta Beach, deres base camp, så vær sikker på å våkne forbi det for en virkelig balinesisk opplevelse.

Jeg anbefaler å sjekke deg inn i en seng og frokost i Ubud. Fylt til brim med fantastiske rismarker, lokale butikker, spa, kunstgallerier og herlige lokale restauranter, er det ikke noe sted på jorden som det. Andre uberørte områder inkluderer Sanur og hvor som helst nord for Ubud.

#8 Mount Kailash, Tibet. For stillhet i sinnet og roen i hjertet, gå til Mount Kailash i Himalaya. Buddhisme, hinduisme, jainisme og Bon hagler dette stedet som den mest hellige på jorden, og mange tror at Mount Kailash er det ultimate paradiset og tjener som det endelige hvilestedet for vandrende sjeler.

Om mulig, bli med pilegrimer som gjør den århundrer gamle pilgrimsreisen til å gå rundt det skremte fjellet Kailash. Det er tabu å faktisk klatre opp i fjellet, så hvis du har tenkt å sette fot på bakkene, sørg for ikke å gjøre det under den årlige pilgrimsreisen.

# 9 Sulawesi, Indonesia. Jeg anbefaler på vei til Bira, et kystområde som ligger 5 timer unna nærmeste flyplass i Makassar. Da jeg var der, bodde jeg på det som bare kan beskrives som en grunnleggende dykkeleir og indulged i bemerkelsesverdig dykking i 10 dager rett. Selv om det er null tegn på luksusliv, er dykkforholdene uberørte, og stranden er et av de beste jeg noensinne har besøkt.

På grunn av hvor bortgjemt det er, vil du sannsynligvis bare komme over en håndfull likeminded reisende under ditt opphold der, noe som gjør det til det perfekte stedet å koble fra og leve enkelt. Internett-tilkobling er spotty, og det er også mobiltelefon service. Jeg følte at jeg fikk den sjeldne sjansen til å leve av rutenettet uten å faktisk falle av det. Å bo på denne måten vil sikkert sette ting i perspektiv. [Les: Fordeler og ulemper med å bli festet til våre gadgets]

# 10 Maasai Mara, Kenya. Selv om denne turen ikke kommer billig, vil det være en opplevelse i motsetning til alle andre. Maasai Mara National Reserve i Kenya er et stort spillreservat som er forbundet med Serengeti National Park i nabolandet Tanzania. Den er kjent for den store migrasjonen, en episk årlig migrasjon på over 2 millioner dyr som wildebeest, eland, gazeller, zebras, løver og cheetahs til og fra Serengeti.

Fra og med juli hvert år flytter dyrene nordover fra slettene til Serengeti på jakt etter frodige fôrområder lenger sør. I oktober gjør de den lange reisen tilbake nordover, og går over en vandringsbane som strekker seg over 6000 kilometer. Dette dyrelivet er et must-besøk hvis du vil være i ærefrykt over de utrolige naturlige hendelsene som utgjør livets sirkel.

# 11 Trans-Siberian Railway. Forfattere, poeter og nysgjerrige reisende fra hele verden har hevdet at den trans-sibiriske jernbanen er en av de mest fascinerende reiser man kan ta. Det er den lengste jernbanelinjen i verden, og tredje lengste kontinuerlige reisen som man kunne gjøre med jernbane. Det komplekse nettverket forbinder hundrevis av fjerntliggende byer og forbinder Moskva med det meste uutforskede russiske fjernøsten og havet i Japan.

Strekningen over 9,259 kilometer lang går jernbanen over syv tidszoner, og avhengig av hvilken av de tre rutene du velger, tar det opptil 9 dager å fullføre. Husk at dette ikke er en hopp-på-affære, så med mindre du vil bruke mer enn en uke uten å gå av toget, sørg for å bryte opp reisen og kjøpe separate billetter til forskjellige ben.

# 12 Dades Valley, Marokko. Du må våge mye lenger enn Marrakech og Casablanca for å få en ekte smak av marokkansk liv og kultur ved trekking med en nomadisk Berber-familie. Ikke bare vil du bli ønsket velkommen som familiemedlem, du vil også bli ledsaget av hundrevis av sauer, geiter, kameler, muldyr og hunder på reisen din.

Kjent som den årlige Berber-migrasjonen, vil denne livsforandrende 6-dagers trek gjennom Dades Valley føre deg over snølinjen til beitemarkene i High Atlas. Du forventes å leir og spise under stjernene og trekke vekten hvert trinn på veien. Det er ingen tvil om at du blir minnet om hvor verdifull tid er, og du kan ta trøst i å reflektere over underverkene om å leve et liv uten konvensjon.

[Les: 8 tips for å ha en flott tid når du reiser som et par]

Fra de store slettene til Serengeti til de frodige beite i High Atlas er jorden et stort, vakkert sted som bare venter på å bli sett av øynene dine. Så vent ikke lenger, og hør etter en trengende sjel som søker eventyr før tiden og selvtillit kommer opp med deg

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar