12 Insightful Lessons å hjelpe deg med å få et bedre liv

Kan du forandre livet ditt til det bedre ved å endre måten du tenker på? Her er 12 innsiktsfulle leksjoner som kan lede deg til et lykkeligere, bedre liv.

Det er mange ting som folk må lære å akseptere om livet for å være virkelig glade og lede et bedre liv.

Selv om det er vanskelig for de fleste av oss å innrømme mange ubehagelige sannheter, når vi gjør det, kan vi lede et mye mer tilfredsstillende liv.

Å akseptere mange av disse tingene tar tid, og ofte skjer det ikke før vi føler oss utilfredse i vår nåværende situasjon.

Ta for eksempel min egen erfaring med å lære å godta noen spesielle ting om livet.

Min personlige forvirring og livsvandringer

Etter å ha fullført min undergrad, landet jeg en anstendig jobb som assistent prosjektleder ved et universitetskontor for bærekraft. Når det gjelder opplæringsposisjoner var det en god en, og selvfølgelig ville det se bra ut på mitt CV.

Jeg var der jeg var ment å være. I en relevant stillingsstilling, får du verdifull karriereopplevelse, jobber for å spare penger for de løpende studielånene, i et forhold, møte venner med venner etter jobb, kjøpe ulike forbrukerprodukter, besøke min familie minst en gang i måneden og generelt møte de fleste av samfunnets andre forventninger.

Problemet var at jeg ville sitte ved skrivebordet mitt fra kl. 8 til 5:30 og stirret på skjermen min. Mens jeg visste at prosjektene jeg jobbet med var viktige for å forbedre bærekraft på campus, fant jeg det vanskelig å koble til det jeg gjorde.

De fleste av vennene mine syntes å fokusere på å kjøpe de nyeste modetrendene, og drikke bort mesteparten av inntektene deres. Mens jeg også deltok i disse underholdende atferdene, fortsatte jeg å føle seg koblet fra menneskene rundt meg.

Mitt forhold var bare gjennomsnittlig. Først trodde jeg det var sann kjærlighet, og da skjønte jeg over tid at det var en trygg situasjon for oss begge. Vi satt bare på sannheten at ingen av oss fikk det vi trengte eller ønsket. [Les: 16 tegn på at du skal bosette seg i et ulykkelig forhold]

Likevel var jeg et eksempel på en vellykket fungerende person. Likevel følte jeg meg utilfreds med livet mitt, selv om det ifølge de fleste var akkurat der jeg var ment å være.

Mens min erfaring kan begynne å høres clichà ©, det som skjedde, førte til en viktig læringskurve i mitt liv, og til noe helt annet og helt tilfredsstillende.

Jeg forlot min assistent prosjektleder stilling og dro ut for å reise Sørøst-Asia. I løpet av tre måneder besøkte jeg fantastiske steder, møtte svært interessante mennesker, spiste delvis utviklede and-egg, drakk lokal alkohol, frivillig med reddet elefanter, og gjorde noen andre typiske reisende ting.

Insiktsfulle leksjoner som kan lede deg til et bedre liv

Hvor jeg gikk og som jeg møtte var ikke alt det annerledes enn det mange opplever mens du reiser. Men det som var veldig viktig var tiden vekk fra mitt â € œsupposed toâ € Â liv.

Jeg hadde litt seriøs tid til å reflektere over hvor akkurat jeg var i mitt liv, og hvor jeg var på vei. Jeg la merke til at mange ting jeg gjorde egentlig ikke gjorde meg glad.

Denne læringskurven og tiden for refleksjon førte meg til 12 helt avgjørende ting å lære og godta om livet, som kan lede deg til et mye mer tilfredsstillende og lykkeligere liv. [Les: Guiden til å finne lykke i livet ditt]

# 1 Du vil aldri være i stand til å tilfredsstille alle

Det er helt umulig å tilfredsstille alle andres forventninger og krav. Du vil drive deg selv mentalt hvis du ikke aksepterer det faktum at du ikke kan leve livet ditt og skreddersy alle trekk for å behage andre.

Dette gjelder for familie, venner og til og med sjefer. Selvfølgelig må du utføre visse oppgaver og oppfylle forventningene til din rolle i en organisasjon, eller til og med forhold.

Men for eksempel betyr det ikke at du lever opp til lederens tro på at du skal være tilgjengelig syv dager i uken for å svare på ulike e-postmeldinger, eller din mors perspektiv at du bare vil være glad når du eier en hvit picket gjerde på din velstelte plenen.

Du må slippe ideen om at du kan glede alle rundt deg. Du vil til slutt ende opp med å ofre noe som er viktig for din egen lykke. [Les: 20 tegn på at du er en folkevenner og ikke engang kjenner det]

# 2 Det er mange definisjoner av suksess, finn din egen

Hver av oss er ansvarlig for å definere hva som representerer suksess for oss selv. For noen mennesker er suksess en seksfigures lønnsslipp, boliglån på et to-etasjers hjem, og ny bil, mens for andre kan det være noe helt annet.

Du må kartlegge og forstå hva du personlig trenger for å oppnå i ditt liv for å bli vurdert vellykket av dine egne standarder. Hvis det er en ideell jobb som ikke raker i de store pengene, men lar deg følge din lidenskap og hensikt, så vær så snill. [Les: Hvordan ta ditt neste skritt til suksess]

# 3 Dine venner vil mest definitivt endre seg over tid

Ikke mange av oss holder nøyaktig samme venner i voksen alder. Selvfølgelig kan du finne en sjelefrende i en eller to av vennene dine. Men du er også bundet til å miste venner og få nye.

Vi forandrer vennskap over tid fordi vi stadig forandrer seg og vokser. Interesser utvikler seg, og folk forvandler seg til svært forskjellige individer.Bytte venner er vanligvis ikke en negativ ting, og i stedet er det en refleksjon av din personlige vekst.

# 4 Til tross for det du alltid har blitt fortalt, kan du velge din familie

Jeg leser ofte at du ikke kan forandre deg familie, så du bør finne ut hvordan du skal håndtere dem nå, eller du vil miste ditt sinn og prøve senere i livet. Likevel tror jeg ikke fullt ut på dette. Du er helt fast med noen mennesker som du er relatert til med blod. Men det betyr ikke at du må vurdere dem som viktige mennesker i livet ditt.

Det er noen familiemedlemmer som vi helt kan velge. Hva med våre livspartnere? Vi er fullt i stand til å velge den personen vi ønsker å tilbringe resten av livet med. Vi får hånden, velg den personen, og forsikre deg om at de holder mesteparten av egenskapene vi ønsker, og oppfyller våre grunnleggende behov og ønsker.

Så faktisk kan vi velge vår familie. Mens noen relasjoner kan settes i blod, er andre opp til oss.

# 5 Relasjoner tar mye hardt arbeid

Bygg på # 4, relasjoner tar mye arbeid for å være lykkelig og sunn. Om dette er et forhold til en venn, familiemedlem, profesjonell eller livspartner, må du jobbe med det.

Å jobbe i et forhold betyr å ta seg tid til å forstå den andre personen og deres mål, finne ut hvordan de skal være en positiv tilstedeværelse i deres liv, og omvendt, og hvordan å gå på kompromiss.

Menneskelige relasjoner er absolutt nødvendige for å føle seg knyttet til din verden, og å føle lykke. Men du må gjøre innsatsen i disse relasjonene for å høste fordelene. [Les: 25 må-følge forholdsregler for å få et vellykket forhold]

# 6 Hvis du vil se endring, må du gjøre det skje

Donâ € ™ t sitte og vente på gode ting å skje i livet ditt. Hvis du vil ha og trenger noe å endre, må du være aktivt involvert i å forfølge resultater.

Dette kan være når det gjelder forhold, jobber, personlig velvære og mange andre ting. Du må være proaktiv i å gjøre. Det er ikke nok å tenke på endring. Du må ta trinnene som er involvert i å endre din nåværende situasjon. [Les: 6 store telltale unnskyldninger som tar deg ingen steder!]

# 7 Du må bli frisk

Kroppen din er din egen personlige helligdom. Hvis du behandler det som det ikke er viktig og fyller det med giftstoffer og kjemikalier, vil det begynne å motstå deg. Du må finne en balanse som fungerer for deg og din livsstil. Ikke alle av oss ønsker å være på treningsstudio fem dager i uken, men det betyr ikke at du aldri skal løfte en finger.

Enten det er en tur nedover gaten din, eller en fullstendig treningsøkt. Du må flytte, og etter at du har flyttet, må du fylle deg med fersk mat beregnet til konsum. Ikke boksene av menneskelige manipulerte ingredienser. Føl deg bra om kroppen din. Det vil forandre seg med tiden, men det er det du har. [Les: 25 tips for å motivere deg selv og trene effektivt]

# 8 Du bør bry deg om ting som skjer rundt deg

Det er spenner av sosiale, politiske, økonomiske og miljømessige problemer som står overfor vår generasjon, og mange kommende generasjoner som kommer. Du må slutte å leve i din komfortable boble og begynne å bli utdannet på viktige saker rundt deg. Krig og konflikt fortsetter å plage land rundt om i verden, ressursutnyttelse og klimaendringer er ekte problemer som skjer nå.

Du kan ikke unngå disse tingene lenger, og du må ta noen form for ansvar for å gjøre vår verden til et bedre sted. Det betyr ikke å starte en multi-million dollar veldedighet, eller donere 40 timer av din tid i uken. Men det betyr at du må ta små skritt mot å bli et kunnskapsrikt og mer bærekraftig menneske. [Bekjennelse: Det er pinlig å redde verden!]

# 9 Hvis du vil ha noe, ta det

Hvis det er noe du vil, vet du at du fortjener det, og du tar fullt ansvar for, da må du ta det. Fortsett å bekymre deg hvis du skal fornærme noen, og gå for det.

Hvis dette er en kampanje du vet, fortjener du, eller et forhold du vet er bundet til storhet, ta risikoen og få det til å skje.

# 10 Du må finne en hensikt

Å ha en lidenskap er halvt slag, men det som gjør at din lidenskap kan oversette til effektiv handling er formålet. Du må definere din hensikt for å forfølge meningsfulle livsmål. Det kan være karriere relatert, eller bare generelt hva du streber etter å oppnå i livet ditt. [Les: Hva skal jeg gjøre med livet mitt for å gjøre det bedre?]

# 11 Du definerer din egen lykke

Vel, jeg er ikke en stor Kanye West fan, men han gjør et gyldig poeng: "Jeg nekter å godta andres ideer om lykke for meg. Som om det er en stor størrelse som passer alle for lykke

Hvis du klart kan skissere hva som gjør at du kan være glad, så har du oppnådd hva noen mennesker strever for, for hele livet. Vet hva som gjør deg glad, fordi hvis du prøver å leve andres liv, er du bundet til å være utilfreds.

# 12 Ta den vanskeligere ruten og vær deg selv

Definisjon av formål, å finne lidenskap, å vite hva som gjør deg glad og definere din personlige visjon om suksess er ekstremt vanskelig å forstå og oppnå.

Men hvis du kan organisere akkurat nøyaktig hvordan du vil leve ditt eget liv, og virkelig være deg selv, uansett andres forventninger og dommer, skal du finne oppfyllelse og lykke. Itâ € ™ s ditt liv, og vi har egentlig bare en sjanse, så det er bedre å være deg selv. [Les: 12 trinn for å forandre livet ditt og finne din lykke]

Min epiphany

Så etter å ha tid vekk fra meg â € œsupposed toâ € Â livet jeg kom hjem, tenkte på hvilke endringer jeg trengte å gjøre, og hva jeg egentlig trengte å akseptere.

Jeg endte med å spare penger på en detaljhandel, som i to måneder var faktisk ganske givende, og flyttet tilbake til Sørøst-Asia for å finne min egen suksess og lykke.

Det var ikke akkurat hva folk i mitt liv ventet på meg, selv om min ex-kjæreste ikke var alt som var overrasket. Jeg tapte ganske få vennskap på grunn av deres uvillighet til å gjøre anstrengelsen over en slik fysisk avstand. Min familie har imidlertid vært ekstremt støttende for det meste.

Totalt sett er jeg veldig glad og vellykket. Jeg føler at jeg vokser til et individ som jeg kan være stolt av. Selv om jeg er på slutten av tjueårene, og jeg fortsatt ikke har et boliglån eller en bil, og leier et lite studio og sykler, føler jeg meg fri fra det jeg skulle gjøre, for nå gjør jeg det som gjør meg lykkelig.

[Les: 13 glade ting du trenger i livet for å være virkelig glad]

Vel, det kan være lettere sagt enn gjort, men hvis du er villig til å lære å godta noen leksjoner om livet, så vil du sette deg opp for en helt personlig reise, en som du vil være stolt av.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar