12 ideer til festveskefyllere til småbarns bursdagsfest

Trenger du litt inspirasjon fra bursdagsfest? Ta en titt på vår liste over mini-behandler ...

Planleggingen av et parti kommer aldri til å bli grei, spesielt når du står overfor hva og hvor mye du bør sette inn i festposene. Våre råd? Ikke vær gal eller stress for mye om mengden varer. De fleste barn er fornøyd med noen ting for å holde dem opptatt og en liten pakke søtsaker.

Søte godbiter

La oss innse det, sukker spiller en hovedrolle på bursdagsfester, og ingen godbags er fullstendig uten en søt godbit for barnet ditt å ta bort. Prøv mini Haribo-poser eller sjokolade mynter, men hvis du vil redusere sjansen for at en småbarns sykdomskrasj, rosiner og pakker med tørket frukt fungerer like godt.

Mini skrivesaker

Små pakker med fargestifter vil holde småbarn opptatt og oppfordre dem til å bli kreative. Du kan også inkludere en liten fargebok. Novelty-formet gummi er billig å kjøpe og flott for å legge til festvesker, men vær forsiktig med å unngå de som kan være en kvelningsfare. Gå for større stiler uten knusbare hjørner.

bokmerker

Bokmerker vil komme til nytte for historietid, og kommer i en rekke nyhetsdesign. Prøv dyreprinter for å legge til en morsom berøring, eller hold deg til et tema hvis partiet ditt har en.

LES: 8 TIPS FOR TROG DEN PERFEKTE BABYBIRDDAG PARTYEN

Tre leker

Gå ned retro ruten med miniatyr tre leker. Trebiler eller mini spinning topper vil holde smårollene stille etter en travel dag fester.

Bubbles

Potter av bobler gjør gode festpels gaver, men visste du at de også hjelper utviklingen? Boble spill, hvor barnet ditt skal løpe og fange boblene, hjelper øyekoordinasjon, motoriske ferdigheter og språkutvikling og gir en god festfavør. Og når hele bobleblandingen er brukt opp? Påfyll bare med litt vannet oppvaskmiddel.

merker

Ikke bekymre deg, vi foreslår ikke at du gir din pjokk en pin for å leke med. Barnesymboler er utstyrt med et plastklipp som er enkelt å sette på og trygt å bruke.

LES: HOSTESS WITH THE MOSTESS: OVERSØKER TRYKKER UTEN ANDRE MUMS OG DADS FOR KIDS PARTER

Plastelina, modellkitt

Et lite badekar med Play-Doh eller plasticine gjør et godt tillegg til festvesker som det oppfordrer barnet ditt til å bli kreativ, og han vil elske å lage interessante figurer og figurer.

Klistremerker

Alle kan huske gleden av å bli gitt et klistremerke som barn. Legg et ark med nyhetsklistremerker til pjokkens festvesker, og i det minste er det noe å leke med i bilen på vei hjem.

Bad leketøy

For en unik festfavoritt, sett noen plastbåter eller gummibukser i posen. Foreldre vil takke for det som de kan fungere som et forhandlingsverktøy for å få barnet ditt oppe for hans kveldsbad.

LES: CHOCOLATE CAKE RECIPE DET ER PERFEKT FOR BIRTHDAY PARTIES

Bouncyballer

Pakker med bouncyballer er billige å kjøpe, bare unngå mindre baller da de kan være en kvelningsfare. Større design er sikrere og blir lettere å finne når de uunngåelig forsvinner under sofaen.

Mini Bøker

En ny bok vil gjøre en bedtime historie mer tiltalende. Mr Men og Little Miss bøker er en fin gave og liten nok til å passe inn i en festpose. Eller du kan gi ut en bok til hver fest-goer i stedet for en pose.

Slice av bursdagskake

Ikke glem å legge til et ekstra stykke bursdagsskake hvis du har noen å gå til spare - dette vil massere opp posen og tjene deg noen store mamma brownie poeng ...Hva har du satt i pjokkens bursdagsfestpose? Del dine ideer i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar