12 Hjem Fødsel Essentials For Bedre Arbeid

Sorter settet slik at du får en god fødsel hjemme

Å velge å føde hjemme betyr at du er i en kjent innstilling som kan skape et mer komfortabelt og mindre klinisk miljø. Men hva trenger du å forberede seg på hjemmefødsel? Jane Munro fra Royal College of Midwives foreslår de viktigste elementene for å hjelpe deg med en god fødselserfaring.

1 Telefonnummer til dine jordmødre

Hold kontakten med dem, la dem få vite når du tror du har gått i arbeid, og når du tror at jordemor må kanskje komme rundt.

2 Telefonnumre for barnepass

Hvis du allerede har små barn, må du sørge for at du har organisert for noen å ta vare på dem, da du ikke ønsker å bekymre deg for hva barnet ditt står opp til når du er midt i en sammentrekning. Plus, din pjokk kan bli lei deg til å se deg i smerte. Men hvis du vil at barna skal være rundt i løpet av fødselen, sørg for at det er noen der for å overvåke dem.

3 Musikk, essensielle oljer og puter

Å skape et beroligende miljø kan holde deg rolig mens du arbeider. Puter eller puter gir deg et sted for å lene deg mot eller mot, du kan brenne essensielle oljer for å skape en avslappende atmosfære, og ikke glem å lage en arbeidslisens spilleliste med sanger som kan holde deg positiv og motivert.

4 Beskyttende belegg

Få litt plastfolie til å dekke gulvet ditt, møbler og sengen. Selv om arbeidskraft ikke er så rotete, er det tryggere å ha overalt dekket slik at du kan føde når som helst.

5 Håndklær, tepper og flanneller

Legg gamle håndklær og tepper over toppen av plastfolien, så det er mykt og behagelig å ligge og knelte på. Flannelene kan fuktes og draperes over pannen for å fungere som kjølekompresjon under arbeidskraft.

6 Drikker og snacks

Hold energinivåene oppe ved å ha rikelig med mat og drikke tilgjengelig - og ikke bare for deg. Praktiske snacks som fødselspartneren din også kan dele, vil bidra til å holde begge dere i gang.

7 Sanitærputer

Etter at du har født, vil du fortsette å bløde tungt de første dagene - dette kalles lochia. Pass på at du får riktig fødselspudding etter fødselen, ettersom de pleier å være lengre og mykere. Du må kanskje bytte pads hvert par timer.

8 smertelindring

Fødsel hjemme betyr at ditt valg av smertelindring er begrenset til paracetamol, TENS-maskin, en birthing pool (hvis du har organisert for en) og gass og luft (Entonox) hvis din jordmor har tatt en beholder med den. Du kan også bruke en varmtvannsflaske for å lette smerter i ryggsmerter.

9 Fødselsball

En oppblåsbar fødselskule er nyttig for å hjelpe deg med å komme i forskjellige stillinger, og forsiktig å hoppe på det kan bidra til å åpne opp bekkenet og oppmuntre barnet til å bevege seg ned i fødselskanalen.

10 Fødselsbasseng

Selv om det ikke er viktig, hvis du vil ha et hjem vannfødsel, må du ansette en birthing pool. Pass på at du tar en prøvekjøring, slik at du vet hvor lang tid det tar å fylle opp og hvordan du får det til riktig temperatur. Du må alltid holde temperaturen på vannet ved eller under 37ºC (35-37º er optimal i første fase av arbeidet og 37-37.5º i løpet av det andre).

11 sykehuspose

Pakke en pose bare i tilfelle du må overføre til sykehus. Det skal inneholde - blant annet - sanitetsputer, bytte av klær, babyklær og bleier.

12 Te og kjeks til jordmødrene

Ha noen forfriskninger klar for jordmødrene dine som de kunne være med deg en stund. Med noen hell vil de få deg en kopp te etter fødselen mens du knuser babyen din i sengen. Hva var ditt hjem fødsel essensielle? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar