12 viktige dating regler for stilige menn og kvinner

Du kan være en fin person. Men for å sikre at datoen din har det bra, er det noen datingregler for menn og kvinner som aldri bør overses.

Dating regler er ikke satt i stein.

Men etter mange datingopplevelser er det noen få tilfeller vi alle kommer over i en dato.

Noen er gode erfaringer, mens noen ikke er det.

Du kan også ha dine egne dating regler også. Og i all sannsynlighet kan de være flotte.

Men hvis du ønsker å hoppe over noen dårlige erfaringer på en dato og sørge for at det blir en stilig, er dette alt du trenger.

Dating regler for stilige menn og kvinner

Det er mange dating regler som kan gjøre hele forskjellen mellom en god og en abysmal en.

[Les: Hvordan være en god dato hele tiden for flere tips]

Husk disse tolv tipsene, og nesten hele tiden, vil du ende opp med å få et godt inntrykk på din dato og ha en flott tid også.

# 1 Ikke vær sen

Dette er grunnleggende etikett. Å gå i sent til et forretningsmøte er forferdelig, men det går enda mer å gå i sent til en dato.

Det er en potensiell sjanse til å møte den du kan tilbringe resten av livet med. Ved å være forsinket eller uforsiktig på en dato, gjør du det ganske tydelig at datoen ikke har stor betydning for deg.

Alltid være i tide, og i den alvorlige situasjonen at du er tvunget til å være forsinket, la din dato få vite det i tide at du blir sen.

# 2 Gå aldri ut eller hold en dato opp

Halvveis gjennom datoen kan du være overbevist om at kvelden ville være en total feil. Eller du kan legge merke til datoen din akkurat som du går inn i en restaurant og innser at du ikke vil være med den personen.

Men uansett hva, du har fastsatt datoen. Vær høflig og hensynsfull nok til å ha en hyggelig kveld med datoen din. Noen ganger kan du ende opp med å møte en god venn eller til og med en potensiell bedriftskontakt gjennom en feilt dato.

På den annen side, hvordan ville du føle deg hvis du noen gang stod opp eller gikk ut på halvveis gjennom datoen? [Les: 3 perfekte måter å avslutte hver type dato]

# 3 Vis din beste side

Kle deg og prøv å se ditt beste når du møter noen på en dato. Det er veldig respektløst og nedslående å gå i loslitt når datoen din har tilbrakt en stund, og prøver å se bra ut for deg. Hvis du ikke er sikker på datoen på klær, kan du tilfeldigvis få det opp når du fastsetter datoen, eller la partneren din vite om du har tenkt å spise i en elegant restaurant eller ha en uformell middag.

# 4 Riddere og damsels

Manners og etikette er ikke bare en måte å la verden få vite hvordan du oppfører deg. Det er også din måte å la datoen din vite at du respekterer dem. På en vellykket dato må en mann være den ridderlige ridderen, og en kvinne må være den elegante damsel i nød, for det er bare slik begge kjønnene forventer at deres datoer skal være. [Les: Hvordan være den perfekte damsel i nød og en ridderlig ridder]

# 5 Renslighet og pusten din

Rene negler og gode pleievaner er noe som aldri bør overses. Men det er noen andre detaljer som folk flest glemmer. Lyste du en sigarett for å berolige nervene dine før datoen? Pass på at du ikke lukter som et askebeger.

Og etter måltidet, unnskyld deg alltid til toalettet for å puste i en puste eller gjøre det diskret mens du er ved bordet. Hvis du er heldig nok til å kysse på en første date, vil du ikke lukte som en restaurants kjøkken når du kommer nærmere din dato.

# 6 Berørte manerer

Du kan berøre datoen din en eller to ganger i løpet av datoen, men hvis datamaten din ikke gjengir kontakten med et varmt smil eller en annen berøring, må du ikke presse lykken. Ikke bli berørlig feely, med mindre datoen din blir berørt med deg. Flørtende berøringer kan virke repulsive hvis det ikke er gjensidig. [Les: Hvordan berøre din dato]

# 7 Ikke bli full

Du kan få vite grensene dine når det gjelder drikking. Men noen ganger kan du ende opp med å bli kresen eller full med bare noen få briller. Og når du kommer dit, er det ingen måte at datoen din kan ende vel. Unngå å ha mer enn et glass eller to sammen med middagen din. Det er en forholdsregel som er verdt å ta for å unngå forlegenhet.

# 8 Forbered deg på noen samtaler

Datoen din kan være glade for å møte deg og bli kjent med mer om deg. Men samtidig er det ikke lett å lage spennende samtaler med noen du nettopp har møtt. Så forberede deg på noen interessante samtaler, slik at du alltid vil ha noen få tips i tankene om datoenatten blir stille og vanskelig. [Les: 5 dato spørsmål som faktisk fungerer]

# 9 Ikke plages din dato

Det er lett å bli borte når du har det bra og hengi seg til interessante samtaler. Men en av de største dating reglene du bør huske er å aldri bli personlig eller vedvarende med mindre din date er behagelig med den samtalen.

Hvis datoen din ikke vil snakke om exes, hold deg borte fra samtalen. Ikke legg til å bli deres personlige krympe og spør datoen din for å åpne opp for deg og avsløre alt på kort tid. [Les: 10 største dating turn offs for kvinner]

# 10 Vær oppriktig og sannferdig

Vær oppriktig med deg selv og i dine komplimenter. Ikke vei forbløffende historier om deg selv og dine prestasjoner bare for å imponere på datoen din. Du vil ende opp med å se mer ut som noen som er for desperate.

På den annen side, kompliment din dato om noe bare hvis du virkelig føler det. En falsk halvkompliment kan virke mer fornærmende og pinlig for din dato.

# 11 Snakker om exes

Exes er et varmt emne på første datoer. Det er enkelt og noe som kan strekke seg gjennom middag hvis noen har en dramatisk historie å dele. Men snakk ikke om exes. Kanskje, du kan spørre datoen din om når de brøt opp, men ikke gå inn i detaljer.

Å minne om noen om en eks ville ikke gjøre deg noe bra. Det er distraherende, og viktigst, det endrer fokuset på datoen fra dere begge til begge fortidene dine.

# 12 Har ingen seksuelle forventninger

Seksuell intimitet er en nervøs tanke som vil ligge på baksiden av begge hodene dine. Begge dere vet ikke hva de skal gjøre når datoen er over, du vet ikke om du kan sjanse et raskt kyss eller håpe på noe bedre. Så spennende som en dato kan være, kan sluttdato bli ganske komplisert.

Men når du går inn i datoen, slipp alle dine seksuelle forventninger. Tenk på å ha en flott tid og ingenting annet. Og når begge er ferdig med middag, og hvis du føler at vibene har rett, ta en sjanse. Å gå til en dato med høye seksuelle forventninger vil bare frustrere deg selv om du hadde en flott dato.

[Les: Hvordan lage en fyr vil kysse deg på en første date]

Disse tolv datingsregler er gode forretter som kan hjelpe deg med å skape et sjarmerende inntrykk på din dato, og ha det bra selv uten å overskride noen første datingsgrenser.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar