12 Bekjennelser om morskap (at det er greit å innrømme)

Å være en mamma er den mest spennende, kjærlige, livsforandrende, følelsesmessige opplevelsen rundt. Noen ganger er det flott, og noen ganger er det veldig vanskelig, men vær trygg på hva ukjent foreldre eller realiseringer du har, du er sannsynligvis ikke alene

1. Det kan være kjedelig

Jepp. Når du har fått hele fôringen, sover, skifter ting ned, kan babyer være, vel, litt repeterende. Sørg for at du kommer ut med babyen din for å besøke venner, gå til babyklasser, ha kaffe - alt for å legge til interesse i din normale babyrutine.

2. Du endrer bare babyen din når han har gjort et poo

Dagens bleier er ganske kjempebra og betyr at barnet ditt lykkelig kan trøte rundt komfortabelt til han faller et nummer to. Så er det actionstasjoner ...

3. En pakke Skips kan være en Godsend

Eller et barnegg. Eller en pakke med rosiner. Det er tider når bare et raskt overlatt snack kan hjelpe til med å tåle en tårefull tantrum.

4. Barnet falt av sengen når du vendte seg bort i 3 sekunder

Ikke bekymre deg, dette skjer oftere enn du tror at mødre ikke forventer at deres lille skal begynne å rulle når de gjør det. Hvis du er bekymret, ta barnet ditt til A & E, men så lenge den lille ikke gråter når du beveger lemmer og ser på ham i de neste 24 timene for tegn på elevutvidelse, oppkast og hevelse og blåmer på hodet, han burde ha det bra. Hvis det var etter en bleieendring, gjør det på gulvet i fremtiden.

LES: Hva sier du som en foreldre (og hva du egentlig mener)

5. Mor-baby bondet skjedde ikke med en gang

Du forventet en tordenbolt av kjærlighet så snart du holdt barnet ditt i armene dine. I virkeligheten var du utmattet, vondt og litt dazed. Det tok en stund for det å synke ved at dette gråt, pooing, spiste liten person var din lille person, men en dag ser du ned som babyen din blåser en melkboble og så treffer den deg.

6. Du skylder din farts på babyen din

Det må være en oppside mot stinkende bleier, og dette er det.

7. Du bruker skamløs svigermor som gratis barnepass

Hun har en vane med å fortelle deg nøyaktig hva hun tenker på foreldrenes taktikk, så det er bare rettferdig at du får mest ut av granny barnepike.

LES: 17 måter å få den beste barnevognen

8. Peppa Pig DVD blir spilt fire dager på rad

Noen ganger må du være litt egoistisk, og hvis du spiller et program eller en DVD på repetisjon, kan du få litt arbeid eller lar deg få tid til deg selv, så vær så snill.

9. Du kan ikke vente på helger for å være over

Du ser frem til å jobbe slik at du kan ha en skikkelig samtale som ikke involverer 'Whyyyyy?' Eller chatter om hvilken er den hyggeligere søsteren i Frossen.

10. Du har en hemmelig sjokolade stash

Det er dager når du låser deg på badet og spiser din skjulte tilførsel av peanøtt M & Ms er den eneste måten å fortsette. Dessuten må du ikke dele dem med barna dine.

11. Du støvsuger huset for fred og ro

Noen ganger er det eneste som drukner ut skrikene, squeals og prangende lekser med singelsang, noe som gir en enda høyere lyd.

LES: SÅ, HVOR HAR EN BABY GJEN EASIER?

12. Du flyr av håndtaket på ingenting

Etter en dag som har forsøkt tålmodigheten mot de maksimalpottiske treningsulykkene, en tantrum i Tesco og fargestifter på ditt nymalte stue - slutter du å snakke med partneren din for den minste feilen og føler seg skyldig hele kvelden. Ta fem minutter og kom tilbake til rommet og fortell ham om dagen din - han er sikker på å forstå.Hva er foreldreskjemaene dine? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar