11 måter å underholde de små gratis i sommer

Innhold

Sommersesongen er over oss! Å finne ting å underholde barna i sommermånedene er enkelt. Men å holde det økonomisk er det ikke. Snarere enn å bruke halvparten av din lønn underholdende barna i dyreparker, i mykt lek og på morsomme messer, er det noen enkle - og billige - DIY sommerferie. Nyt!

 1. Glade campere: Det er ikke større moro for barn enn å gjemme seg under lerret. Sett opp et telt i hagen og se når de gjemmer seg, utforske og lage sine egne opplevelser.
 2. Al fresco å spise for nybegynnere: Vinn over kresne spisere ved å slå hvert måltid til en piknik. Smørbrød har aldri virket så spennende! Når det (uunngåelig) regner? Ikke noe problem: ta maten moro innendørs og ha en teppe piknik.
 3. God rent moro: Opptatt barna, ta et par svamper og bøtte med såpevann og vask bilen: det tar fire ganger lengre tid enn det er nødvendig, og barna vil bli drenket, men bilen din vil være (halv) ren.
 4. Sprekk åpne boblene: Nei, dessverre ikke det svimlende variantet, men sitter på en solstol og blåser bobler mens barna smiler rundt, gir deg en pause og dekker dem ut.
 5. Fisk for moro skyld: Ikke betal dyre opptakskostnader for et akvarium, og se deretter de små rase gjennom det i 10 minutter flatt. I stedet ta det frie alternativet og besøk et hagesenter som selger tropisk fisk ... Massevis av sjølivspotting, men alt gratis.
 6. Reisebanen: Det kan virke kjedelig for deg, men en tur på en buss eller trikk for å kjøre ærend (i stedet for å hakke inn i bilen) kan være svært spennende for de små. Pek ut av vinduet; lytt til motorlydene og hold billetter til en suvenir.
 7. Kulturklubb: De fleste museer og gallerier er gratis å komme inn, så introdusere den lille til å se og lære. Mange museer tilbyr sommerferieaktiviteter for svært små seg gjennom til skolealderen.
 8. Sommeren leser: Lokale biblioteker er ikke like tilgjengelige som de pleide å være så hvorfor ikke registrere deg for et gratis bibliotekskort, og nyt deretter å plukke ut noen bildebøker for å lagre shelling ut for nye bedtime historier. Noen biblioteker tilbyr også gratis historikk tidsserier for førskolebarn.
 9. Få naturen din til rette: Enten det er spotting ormer; å se snegler gjøre sine langsomme stier eller finne fjær, kan du starte din egen natursti rett utenfor inngangsdøren din.
 10. Park liv: Vanligvis blir våre helger fylt med fester og spille datoer så hengende ut på svingene eller bli dristigere på klatrestativer, er ikke noe våre små gjør hele tiden. Gå retro med en tur til lekeplassen og se dem vokse i selvtillit og selvstendighet.
 11. Babyfilmfugler: På regnfulle dager, gå til kino for spesielle tema (og priset) billige barnas screenings. Dette er ofte kortere filmer hvor lysene holdes litt, og volumet er skrudd ned noen få hakk. En fin måte å introdusere små på filmene, men uten de vanlige billettprisene.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar