11 ting som stoppet å være pinlig når du ble en mamma

Innhold

De minste tingene som pleide å gi deg den cringe faktoren - da ble du foreldre. Og du helt sikkert Ikke svett de små greiene så mye. Offentlig poo snakk, noen? Gi oss beskjed om hva du vil legge til på kommentarbrettet nedenfor!

Babyens stemme

Du pleide å le (innad) høre foreldre gjøre dette for å placere sine smårollinger i en restaurant. Nå? De avlange vokalene er instinktive - og hvem bryr seg hvem som hører deg gjøre det?

Poo snakke

Tarmflyttingsk Chat er vanligvis en no-no (backpacking og 18-timers busstur rundt India til side), men siden babyen din kom, alt fra farge til tekstur til - hviske det - smøring, er det rette samtalespill. * Mamma hurrarop *

Smøreprøver

Når du har hatt leger og jordmødre som stirrer på de andre regionene dine, og hvordan du får det beste for å få babyen din ut, er det ikke en stor snøring med en bomullsknopp.

Tampons som faller fra vesken din på gaten

Du er bare takknemlig, det var ikke det som Babygro din lille hadde blekksprengningen i.

Høye telefonsamtaler

Whatsapp er rett og slett ikke rask eller effektiv når du forhandler opp pick-ups og drop-offs med din partner. Si det høyt, si det stolt ... på mobilen din i den travle kaféen.

Apotek turer

Be om kondomer pleide å være nok til å bringe scenen hvisket og rødt ansikt. Men nå har du ingen tvil om å gå inn i grafisk detalj om det smårollet utslett eller forstoppelse til mannen bak disken. Behov må, folk.

ikke alt fra en Disney-film. Og du ler når du hører noen klage på en lang reise. Gjør de ikke innse hvor fantastisk den tiden er for å fange opp T "/>

ikke alt fra en Disney-film. Og du ler når du hører noen klage på en lang reise. Gjør de ikke innse hvor fantastisk den tiden er for å fange opp T "/>

Sovner på toget

Munn åpen, på naboens skulder ... uansett. Ta Zs hvor du kan.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar