11 Skilt du er en mamma på to under to

Innhold

Du vil at barna dine skal være i alder, vokser opp, så du har tatt beslutningen om å få to babyer i rask rekkefølge. Og med det kommer noen ganske spesielle ferdigheter (og ikke så spesielle vaner) ...

Du kan bytte en bleie med en hånd

Du kan bytte babyens bleie med lukkede øyne - mens du holder din gråte småbarn i armene dine. Yep, du har offisielt blitt en proff.

Barnesikring

Du kan ikke huske sist gang din toalettsete ikke ble festet stengt. Men du glemmer fortsatt om tre om morgenen når du sover i halvvåpen, og gjør natten.

Dato natt har gått ut av vinduet

Du har forsøkt å ha "voksen tid" når du bare hadde den ene babyen, men alt du har i dag er noen stjålne øyeblikk av nedetid på ettermiddagen når de har en lur.

Du har nådd et nytt tretthet

Utmattet dekker ikke engang det. Du drømmer om dagen da begge babyene sover gjennom. Eller i det minste ikke tag lagvåpenskrik.

Du frykter å se på bankkontoen

Heldigvis kan de fleste baby klærne dine og tilbehørene leveres til nyfødte, men du har fortsatt målet på nesten alt annet - igjen.

Du minner deg alltid om de fremtidige fordelene

Når du er mest stresset, vet du at det er fordeler i horisonten å se frem til - som å bare ha å gjøre ett skole løp.

Oversettelse: «Vi har vært nødt til å gjemme leketøyhammeren fra verktøysettet hans fordi han fortsetter å prøve å" teste sine reflekser "." "/>

Oversettelse: «Vi har vært nødt til å gjemme leketøyhammeren fra verktøysettet hans fordi han fortsetter å prøve å" teste sine reflekser "." "/>

Men ... babyens obligasjon gjør det til alt verdt

Øyeblikket når barnet ditt utfordrer sin kjærlighet til sin nye bror / søster, er et spesielt øyeblikk som gjør alt verdt.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar