11 Skilt å vite om du blir brukt til sex eller penger

Innholdsfortegnelse:

11 Skilt å vite om du blir brukt til sex eller penger
11 Skilt å vite om du blir brukt til sex eller penger

Video: 11 Skilt å vite om du blir brukt til sex eller penger

Video: 11 Skilt å vite om du blir brukt til sex eller penger
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, September
Anonim

Brukes du i forholdet til sex eller penger? Finn ut om din sanne kjærlighet er en bruker som vil holde seg bare så lenge du kan gi!

Det er et faktum at du uunngåelig vil trenge inn i folk som vil bruke deg til å gi dem ting de ikke får ellers.

Det kan være VIP-behandling på de hotteste klubbene, blue chip-tilkoblingene i næringslivet eller bare noen til å gråte når det blir tøft.

Problemet med denne rasen av folk er at de kan være så lumske subtile.

Du vet aldri at de bruker deg til du har oppbrukt alt du kan gi. Du vet hva som er verre enn å vite en bruker? Dating en bruker!

Disse brukerne kan ofte bruke deg til sex eller penger eller begge deler.

Noen ganger vil de regne med deg for andre ting som favoriserer, sosial status og hva som helst som deres ego går.

Men de vanligste typer forholdsforbrukerne er de som utnytter kroppen din eller lommeboken din.

Her er hvordan du kan fortelle om det er hvem du er dating på.

5 signerer at du blir brukt til sex i forholdet ditt

Donâ € ™ t feil, lidenskapelig sex for varm lidenskapelig kjærlighet. Noen ganger, så mye som det virker som kjærlighet, er alt du kan se, det kan bare være en dum av lyst i kjærlens øyne!

# 1 En bruker ønsker å henge med deg på rare timer. Ok, så kanskje personen du er dating eller har en fling med fungerer ulike timer eller skjer for å være en nattugle. Men du kommer til å lure på hva du muligens kan gjøre sammen klokken 2 på en weeknight. Du kan ikke ta en film, alle de fine restaurantene vil bli stengt, og de eneste vennene du kan henge med er de som allerede er bortkastet.

Med mindre du bruker disse sena nattdatterne, snakker, limer eller bare knuffer hjemme, vil du sannsynligvis ende opp med å komme ned og skitne. Hva er mer alarmerende er at selv om du vet at denne personen er våken og aktiv på dagtid, ser du aldri ut til å høre fra dem, med mindre de vil ha en dagtidshastighet. [Les: 15 typer giftige forhold du må passe på!]

# 2 En bruker vil bare henge hjemme eller på et hotell. Inviter kjæresten din / kjæresten til filmene og svaret er nei. Hva med en middagsdato? Fortsatt nei. Hva med kaffe etter jobb? Kanskje, men vil du krasje på ditt sted etterpå?

Du kan få en fin dato eller to av noen som bruker deg til sex. Men på slutten av hver dato vil det alltid være hint for at du skal slippe av deres pute for â € œcoffee.â € Â Alt i alt vil du sannsynligvis begynne å legge merke til at på slutten av hver rask dato er minst en tredjedel av basen. [Les: 7 tegner en fyr du virkelig liker, er interessert i deg for alle feil grunner]

# 3 En bruker har inkonsekvent kontakt. I den siste pekeren nevnte vi at datoene dine konsekvent slutter i noen nookie, eller det nest beste. Dette er sannsynligvis den mest konsistens du får fra denne personen, bortsett fra linjen â € œleâ € ™ s spille det av øret. Â € Â

Alt annet, om det er telefonsamtaler, tekstmeldinger eller til og med invitasjoner til å henge ut, vil være sporadiske i beste fall. En uke vil du bli pakket inn i hverandre, og det neste er det ikke en Facebook-melding i sikte. Men akkurat når brukeren begynner å føle at du glir bort, vil han eller hun nå ut igjen og prøve å komme tilbake i dine gode gaver eller buksene dine.

# 4 Brukerens venner kommer ikke til å kjenne deg. Første gang du møter partnerens venner, kan det være ganske vanskelig. Men hvis de ikke kan huske navnet ditt, eller du bare kommer til å snakke med dem i ti minutter, bør dette få alarmklokkene dine å ringe.

Hvis hans / hennes venner ikke kan virke som en forbindelse med deg, eller de ikke engang prøver å snakke med deg, kan dette være et tegn på at din betydelige andre har fortalt dem at han / hun ikke engang Forventer at du holder deg fast når lidenskapen har gått ned. [Les: Hvorfor bør du aldri gjøre noen til en prioritet når du bare er et alternativ til dem]

# 5 Post-coital salighet blir etter coitalt avskedigelse. En av de mest fortellende tegnene på at du blir brukt i forholdet til sex, er når du har nettopp avsluttet en varm elskelsesøkt, og din elsker spør deg allerede om å lukke døren på vei ut. Det ser ikke ut til å være noe rom for å knuse eller snakke som de nesten sparker deg ut etterpå!

Noen ganger er det ikke dette blatant, men det er i samme vene. Partneren din kan bruke linjer som, "Jeg har et tidlig møte i morgen. La oss bare slappe av snart, ok? "Eller" Jeg tror det er bedre hvis du bare sover på din plass. Skal jeg ringe deg en drosje? Uansett hvilken unnskyldning de kommer opp med, vil brukere i relasjoner få deg ut når de vil ha deg ut.

6 signerer at du blir brukt til penger i forholdet ditt

Når du begynte å dømme denne personen, har bankkontoen din vært på en nedoverbakke? Se disse tegnene for å vite om den du liker, betaler mer oppmerksomhet til bankbalansen din enn din kjærlighet?

# 1 Brukeren betaler for de første datoene, og forventer deretter at du betaler for de neste 30. Tilsynelatende er dette en sløv teknikk som brukerne liker å bruke for å skyld-ture deg til å betale for fremtidige datoer. De vil helt klart vise hvor sjenerøs de er, og hvor mye de bruker på deg, slik at du vil gjøre det samme for dem.

Men problemet er at når de slutter å betale for datoer, vil de aldri starte igjen.Og det verste er at fremtidige datoer blir stadig dyrere enn de første få de betalte for! [Les: 16 diskrete tegn på at du blir tatt for gitt og brukt i kjærlighet]

# 2 Brukeren har alltid en sobhistorie som bare penger kan løse. Din nye klemme bestemor / søster / onkel / andre fetter to ganger fjernet, lånt litt penger fra dem til å betale for tannkirurgi, og det er derfor de er brutte. Og neste uke ser du at de trenger penger til en elektriker, for en lege, for en ultralyd, for å erstatte et feil apparat, for å ta hunden til veterinæren, og en rekke utgifter de aldri hadde forberedt på!

Dette kan forvandle seg til et mønster når brukeren alltid vil spørre deg om penger, og historien bak den vil være så hjerteskjærende som du bare vil avlede. Men det verste er at når du spør om operasjonen eller noen av de andre tingene du hjalp med økonomisk, synes brukeren ikke å vite hva du snakker om, eller de har alltid en god historie for å endre temaet til noe annet. [Les: 12 subtile tegn du lett blir manipulert av din elsker]

# 3 Dine argumenter starter og slutter med penger. Brukeren gir en passform når du nekter å betale for noe. Det ser ikke ut som noe som vil placere dem bortsett fra den tingen de vil at du skal betale for. Med tiden vil du begynne å legge merke til at hurtigreparasjonen for argumentene dine er dyre smykker, gadgets eller en forskuddsbetaling for en bil. Yikes!

Du har sikkert prøvd mer personlig og oppriktig måte å vise kjærligheten på som kjærlighetsbrev, kontrastoverraskelser eller frokost i sengen. Men det ser ut til at lykken til din signifikante andre er direkte proporsjonal med det hullet de forlater på bankkontoen din.

# 4 Brukeren er for stolt av dine eiendeler. Å møte dine betydelige andres venner er alltid et pluss i vår bok. Men du kan legge merke til at i stedet for å være stolt av dine prestasjoner og dine kvaliteter, understreker brukeren at du har en fancy bil, du bor i den velstående delen av byen, eller du lager seks siffer hver måned! [Les: 10 tydelige tegn på at jenta du liker bare bruker deg]

# 5 Brukeren har dyr smak. Det er ingenting galt med dyr smak. Noen mennesker er bare vant til den typen ting. Men det vil begynne å bli foruroligende når datoene dine alltid er i femstjerners hoteller, fine restauranter og turer til eksotiske steder.

Når du prøver å foreslå et koselig lite hull i veggen med flotte hjemmelagde brygger, øker din dato et øyenbryn og insisterer på å gå til de dyreste restaurantene i byen. [Les: 15 dyre tegn på en høy vedlikeholdskvinne]

# 6 Brukeren er ikke motivert for å tjene penger. Kanskje du daterte din betydelige andre for deres raffinement og hjerner. Men til tross for et diplom fra en god høyskole og koteletter for å lykkes i sitt felt, har partneren din ikke jobben og tjener sine egne penger.

Det virker som om du mating, klær og husker noen som bare vil baske i dine rikdommer. På den ene siden kan det føles bra at partneren din behov du. Men på den annen side kan avhengigheten av lønnsslippet være mer enn du kan bære!

Det føles definitivt godt å være nødvendig. Men når du bare trenger for hva kroppen din og pengene dine kan gjøre, kan det være et tegn på at du deler feil person.

[Les: 10 tegn for å gjenkjenne en egoistisk person og 5 trinn for å bryte seg sakte]

Ser du noen av disse 11 tegnene du blir brukt til penger eller sex i ditt eget forhold? Gi deg selv en pause og finn noen som ser deg som mer enn et sexleketøy eller en spasertur med penger.

Anbefalt: