11 tegn på at mannen din er klar til å bli en pappa

Da prins Harry innrømmet at han hadde lyst til å få barn, sendte den pressen til en tilstand av vill spenning og hadde broody kvinner overalt og lurte på hvordan han kunne få tak i hans nummer.

Dessverre, i motsetning til det opplyste kongelige, er ikke alle menn i stand til å identifisere når det er på tide å ta sjansen i foreldre. Hvis partneren din forteller om forplantning her, er noen tegn på at han er klar, om han liker det eller ikke.

Han har utviklet en interesse for DIY

Det er litt som en mannlig versjon av nesting, men innebærer mye mer kraftverktøy. Og støv. Hans trang til å slå ned en vegg stammer fra et underbevisst ønske om å skape et åpent kjøkkenkjøkken hvor han kan lage en pastabake og holde øye på et lite barn.

Babyer lammer ikke ham med frykt

Han pleide å miste noe om en gammel håndleddskade, nå da han tilbød en nyfødt å holde han lykkelig, skryter den opp i sine store, beskyttende, manlige armer ... Ikke bare er han klar for en egen, føler du plutselig oppfordre til å gjøre det med ham. Der og da (la han få barnet tilbake først).

Han vil ha et kjæledyr

Noe å pleie, noe å kose: hvorfor ikke bare gå på yttergården og få ham et lite menneske? Selg ideen til ham ved å påpeke at et barn til slutt vil lære å pote på toalettet, i motsetning til en hund.

Han kaster på jobb ...

Han kan en gang ha vært en ambisiøs go getter ivrig etter å "nå ut" til kolleger og "dele learnings" på vei opp bedriftens stige. Men det kommer et poeng når han begynner å lure på om det er mer til liv enn imponerende gode ferdigheter og en jobb i mellomledelsen ... Som barn kanskje. Eller en veldig rask bil.

Er du klar for en baby?

... Og han hopper over kontordrikker

Hans arbeidskamerater er avsted til puben for å tisse om den som fortsetter å gå ut med truende innlegg. Det merker meldinger i kjøleskapet, men mannen vil helst komme hjem før badetid. Nå er alt han trenger, en baby å bade. På lørdager foretrekker han å bli komfortabel på sofaen med et lam dhansak å tumle inn klokka 4 om kvelden og å bære stekt kylling, husker han ikke å kjøpe. Hans kropp er tydelig fortelle ham at det er på tide å slå seg ned.

Han kan ikke danse

Kanskje han aldri kunne, men noe er forandret: han har begynt å danse ... som sin pappa.

Han er opp tidlig for en uansett allikevel

I begynnelsen av 20-årene bryte vekkerklokket sin søvn hver morgen, nå er det en påminnelse om at han har vært oppe siden 6 am fordi blæren ikke lenger kan holde den sammen i hele åtte timer. Dette er delvis ned til aldringsprosessen og delvis naturen forbereder ham for tidlig oppstigning.

Han har mistet en gårdsplass

Etter å ha spilt fotball klager han over sine krumlende ledd og motstandere som jukser ved å være yngre og raskere? Et barn er en perfekt unnskyldning for å ha helvete sportslige forpliktelser uten å innrømme at det er fordi han ikke kan holde tritt lenger.

Han er glad ved bassenget

Verdt å reise ekspedisjoner som involverer trekking opp et fjell som har svarte sandaler, er alt veldig bra. Men tenk å nå Machu Picchu med en skitten baby festet til ryggen og innse at du har gått tom for våtservietter. Når han er innrømmet for seg selv, vil han helst lene seg rundt et altomfattende feriested du vet at det er trygt å la ham organisere en familieferie.

Han blir ikke One Born hvert minutt av ...

... Selvfølgelig ser han egentlig ikke på, men han synes å være velvære ganske mye.

Alle vennene hans har barn

Og i disse dager henger de ut ved mykt spill. Han vil snart innse at det er mye mindre vanskelig å gå til mykt lek hvis du har barn.

Er det på tide å ha diskusjonen "Skal vi få en baby"?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar