11 av de beste Disney-tema soverom ideer på Pinterest

Innhold

Hvis din lille er så stor en Disney-fan som du er, dekorere soverommet ditt i temaet deres favorittfilm, er en søt idé. Bli forelsket i disse Pinterest-ideene og bli inspirert av våre DIY-tips for å prøve å kopiere disse vakre designene.

Fairy skjørtbrett

Din lille vil elske den magiske følelsen av disse små dørene. Super enkelt å lage de hemmelige feedørene er laget av dukkehusdører, deretter malt for å matche resten av rommet. Tilgang og oppmuntre til å holde øye med det.

Cinderella Bed

Dette er virkelig Disney prinsessens rom med drømmer! Hver Cinderella-fan vil bli forelsket i denne vognformede sengen og (forhåpentligvis) dette vil holde dem i sengen hele natten. Hvis du ikke har rommet, eller tiden, for å bygge noe dette imponerende, ta en titt på denne like søte Disney Princess Feature Toddler Bed.

Peter pan veggen klistremerke

En annen søt, enkel måte å forvandle toddlerens soverom, dette Peter Pan og Tinkerbell-klistremerket gir et snev av magi. Den beste delen? Du kan trygt fjerne veggen klistremerke hvis din lille flyttes soverom. Du kan finne et lignende peter pan veggmaleri her.

Toy historie vegger

Hvis din lille er besatt av Buzz Lightyear og Woody, hvorfor ikke gi dem eget Toy Story-tema soverom? Bare få en sky-stencil, litt blå maling, og noen få små grønne hær menn til prikk rundt i rommet.

En Ariel tema verden under sjøen

Vi elsker denne søte ideen, med et stort veggmaleri for å la den lille du bor under havet med Ariel. Nettnettet er også en god ide å la din tote gjøre spilltid morsommere. Fyll det med puter og et teppe for en spesiell liten plass. Ta en titt på dette lignende spillnettverket på Amazon.

Et biler-inspirert soverom

Hvis du ikke har kunstneriske ferdigheter eller tålmodighet til å male en lignende Cars inspirert scene, hvorfor ikke investere i en Lightening McQueen seng for den lille? Denne søte sengen har en oppbevaringsskuff for leker og en lys design som din mini racing sjåfør vil elske!

Hold ting enkelt

Selvfølgelig trenger du ikke å ha en kunstgrader for å skape et magisk rom den lille du vil elske. Finn Disney Princess Wallpaper og skape en eventyr inspirert funksjon veggen.

Frosset tema moro

Hvis du har en Elsa-fan i din brød, er dette et annet DIY-alternativ. Bare kutt ut noen skum snøflak og få din lille involvert med å male og dekorere dem. Alt du trenger neste er en Frosset sengeteppe, noen vers "La det gå!" Og du er ferdig!

Sett seil

Vi elsker dette pirattemaet soverommet for den lille utforskeren. Med en stor seng som er formet som en båt (bundet til å gjøre sengetid mer moro), og et par tema tilbehør, vil den lille en elsker sitt pirat-temarom. Vi elsker også denne Little Tikes Pirate Toddler Bed, komplett med et skipshjul og innebygd lekeboks!

En kongelig baby

Det er ikke en din nyfødte vil sette pris på, men hva kan være bedre enn denne Disney-inspirerte sengen for din dyrebare nye ankomst?

En håndlagd skapelse

Dette er absolutt en av de søteste fe-tema soverommene vi noensinne har sett. Vi er ikke helt sikre på hvordan du skal gå om å kopiere denne, men blomsterkranser er alltid et søtt tillegg til barnas rom.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar