11 Great Health and Fitness Shortcuts

1. Tilbring lunsjen

Ifølge en studie fra California State University, brøt folk som kjørte en kilometer i gjennomsnitt 112 kalorier, men de som bare gikk, klarte fortsatt å komme gjennom 88.

2. Hjelp en nabo

Kanskje den gamle dame nedover veien mister kampen mot naturen på flere måter enn en, og har ikke kuttet gresset en stund. Hagearbeid kan brenne rundt 300-400 kalorier i timen.

3. Tilbring mer tid på oppreist på jobben

Forskere insisterer på at lange perioder brukt i en stol er en bidragsyter til fedme, og Apples administrerende direktør Tim Cook beskrev for mye stol som "den nye kreften". Stå opp mye. Hold møter til fots. Kjøp et stående skrivebord.

4. Prøv en treningsvideo fra det siste århundre

Kanskje du er avhengig av ironi. Kanskje du har en ting for jenter i leotards og legwarmers. Kanskje din favoritt Jane Fonda-film er Easy Going Workout. Du trenger ikke å be om unnskyldning for din smak.

5. Tren hardt først

Holde intensiteten høy i løpet av første halvdel av treningen, og ta det lettere i den andre brennstoffet opptil 23% mer fett enn å gjøre motsatt, ifølge en studie fra College of New Jersey.

6. Bruk treningsutstyr til seng

Hvis du liker å trene første ting, går du til sengs i dine vakre trenings klær, gjør det litt lettere å unnslippe de forførende sjarmene i dyne.

7. Velg et TV-drikkespill

Velg et TV-program, for eksempel Soccer Saturday, og slå det til en tilfeldig treningsgenerator. Så når Jeff Stelling og co nevner Swindon Town, stå opp og gjør ti press-ups eller 20 lunges.

8. Drikk en krus med sterk kaffe en time før du trener

Kaffe forbedrer sirkulasjonen, nummer smerter, vekter mot muskelskade og leverer en stor energiforsterkning, slik at du brenner mer kalorier enn du ellers ville, sier health.com. Eksperter anbefaler en svært vitenskapelig 6mg kaffe per kg kroppsvekt.

9. Hver gang du vil ha en godbit, gå for en ti minutters spasertur

Ti minutter kan til og med være lengden på tiden du vil bruke til å gå til butikken og spise dine chips, uansett, så det er seks kalorier per minutt gange, samt alle de kaloriene du ikke faktisk bruker. Hvis du ikke kan gå der og da, gjør det ved lunsjtid eller rett etter jobb.

10. Få en pedometer

En rapport i Journal Of The American Medical Association i 2007 fant at bare å ha på seg en slik enhet får folk til å gå 27% mer. Den 27% likestilt til rundt 1,5 kilometer om dagen, noe som er verdt et 3,5kg tap i løpet av et år.

11. Gamify treningene dine

Fitocracy gjør treningen til et sosialt spill, med motivasjonen som er ønsket om å komme til neste nivå. Zombier, kjør! spiller zombie scenarier gjennom hodetelefonene mens du jogger, og du må øke hastigheten når de ser deg. Teemo kombinerer enkle øvelser med iPhone eventyrspill.

For hele listen over helse- og treningsgenveier, sjekk ut Coach magazine. For å finne ut hvor du kan ta tak i din gratis kopi, klikk her.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar