11 geni måter en ball kan øke babyens utvikling

Innhold

Den kule som har vært sløv i bakhagen, kan se litt grunnleggende ut, men det er mange måter du kan bruke til å øke babyens utvikling uansett alder. Og vi snakker ikke bare fotballer - din gamle fødselsball kan også hjelpe. Fra kick-arounds til mage tid, bli inspirert av disse aktivitetene.

Første kaster

Denne tar litt lengre tid, så det er noe å hjelpe barnet ditt med fra rundt 18 måneder. «På det tidspunktet vil han sannsynligvis kunne kaste en ball fra å stå som er en god balanse, samordning og dømmekraft,» forklarer Rebecca.

Drop Ball

Overraske, overraskelse, babyer liker å slippe ting. Og oppmuntrende det er faktisk bra for hans utvikling. «Ved fem måneder har babyer en tyngdekraften, og at ting faller, så fra åtte eller ni måneder vil han gjerne slippe en ball hver gang den blir gitt tilbake til ham,» sier Rebecca. Han vil elske din reaksjon - få en storebror eller søster involvert, slik at du ikke klarer å plukke opp, skjønt.

Catching

Igjen, dette er en for eldre småbarn, rundt tre år. 'Men hvis ditt yngre barn setter seg ned, vil han elske å ha en myk ball kastet i fanget hans,' forklarer Rebecca. "Eller du kan be ham om å holde ut armene hans og forsiktig kaste en stor svampball slik at den lander på armene." Dette er en fin måte å hjelpe barnet ditt til å spore et bevegelige objekt gjennom luften, forutse fart og hvor det skal land.

bare ennå - barnets evne til å sparke kommer litt senere. Men små vil fortsatt elske å bli holdt og forsiktig svingte for å sparke en ball tilbake til en annen person, sier Rebecca. "/>

bare ennå - barnets evne til å sparke kommer litt senere. Men små vil fortsatt elske å bli holdt og forsiktig svingte for å sparke en ball tilbake til en annen person, sier Rebecca. "/>

Den sving og sparken

OK, så du vil sikkert ikke vite om du har en baby Bale bare ennå - barnets evne til å sparke kommer litt senere. Men små vil fortsatt elske å bli holdt og forsiktig svingte for å sparke en ball tilbake til en annen person, sier Rebecca.

Baby trener

Se at treningsball du kjøpte for lenge siden, og har bare brukt en gang? Eller fødselsballen som har vært i skuret siden du fødte? Det er perfekt for babyens mage tid. "Hvis han har noe hodekontroll, legg ham på toppen og kast ham rundt og hold ham fast," forklarer Rebecca. 'Og eldre småbarn med god balanse kan hvile på sine tummier på en liten treningsball.'

Lyset glir

Ta en stor, lett oppblåsbar ball eller ballong og kast den rundt i rommet for at babyen din skal se på og følge. 'Ballonger er spesielt bra for de små å spore ettersom de beveger seg sakte og pleier å være store og fargerike,' sier Rebecca.

Rugby jakten

Han kan være for ung til sparkedelen, men du kan lage en rugbyball del av et jaktspill for å få barnet ditt aktivt. Han holder det bare og følger ham rundt i hagen. Garantert å få alle til å le.

Vannpolo

Fikk en tur til bassenget planlagt? Ta en ball med deg - eller bare ta med en i badekaret. 'Dette hjelper hånd-øyekoordinasjon, og igjen går en ball sakte i vannet, slik at babyen din kan spore det enkelt,' sier Rebecca.

Å lage en racquet

Husk de velcro pads du pleide å spille med? Slike ting og en mini racquet er mer for førskolelærere, men det er ingen skade i å la det yngre barnet leke med dem. Bare vær forsiktig så du ikke skifter armen hvis du holder på med racketen, sier Rebecca. «Han kan ikke forutse og flytte det raskt.»
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar