11 bad og kropp kjøper for babyen din (som du vil bruke for deg selv)

Innhold

Noen ting er for gode, ikke å dele. Vi har prøvd og testet noen av de nyeste, og mest effektive hud-, hår- og søvnfremkallende kjøperne til babyen din, som du også vil bruke på deg selv.

Bloom og Blossom Gentle Baby Wash (£ 7.50, spacenk.com)

Perfekt hvis du har en sensitiv graviditetsnese eller foretrekker en duftfri rengjøringsmiddel, gjør denne luksuriøse, skummende, organisk vask huden ren og myk. Det finnes også en voksen versjon, men du kan dele dette sjenerøse røret med de små.

Sophie La Girafe Baby (fra £ 11.99, boots.com)

Hvem elsker ikke Sophie? Og hudpleieområdet skuffer ikke. Lukter nydelig, den er fri for hudirritanter (og sertifisert naturlig og organisk) og ser dyrt ut på badet ditt. Prøv lotion og olje på gravide mumier også.

Ambre Solaire Baby i skyggen SPF 50 (£ 6, boots.com)

Denne solkremmet fremhever viktigheten av å beskytte babyens hud, selv når du tror de er i skyggen - reflekterte stråler kan være like skadelige. Et stort størrelse rør som dukker opp i løvposen din, for raske applikasjoner på farten.

Dette fungerer søvnvask (£ 12) og Lotion (£ 15, thisworks.com)

Først kom den (fantastiske) zzz-induserende Baby Sleep Spray, nå har dette innført Baby Sleep All Over Wash og Lotion. Hvis du propper dine søvnberøvde øyelokkene åpne, lag opp alle tre av disse lavendel- og kamillebelastede godbiter for en garantert rolig natt. Det fungerte for oss.

Childs Farm Hand & Body Lotion (£ 3,99, childsfarm.com)

Denne aldri fettete lotionen passer for nyfødte, veldig følsomme eller delikate voksenhud. Den enkle pumpeflasken er stor nok til at alle skal bruke, pluss at det er 98% naturlig og lukter guddommelig.

Burt's Bees Baby Bee Cream-To-Powder (£ 9,99, burtsbees.co.uk)

Hva et glimrende hybridprodukt. Dette fortsetter som en vanlig bleiekrem, men tørker til en pulveraktig overflate for å absorbere fuktighet, mens beroligende irritasjon. En annen Baby Bee favoritt.

Metode skummende håndvask (£ 4, ocado.com)

Hvis dine små trenger oppmuntring til å vaske hendene, vil disse skummende håndvasken overtale dem. Hver pumpe gir den rette mengden for små hender, og det er en yummy Lemonade-duft (Mickey Mouse) og en Strawberry Fizz-versjon (Minnie Mouse), pluss de er også lett skyllet bort også.

Lavera Baby & Kinder Organisk Boblebad (£ 2 per sachet, lavera.no)

Lag mange trygge bobler (noen skummidler kan være irriterende og olje-stripping på huden) med denne organiske skummende badeposen. Duftfri, inneholder tilsatt aloe vera for å berolige følsom hud og er flott for reise.

The Organic Pharmacy Children's Lavender & Kamille Milk Bath (£ 24,96, theorganicpharmacy.com)

Stryk denne luksuriøse melk i et varmt bad før sengetid og lavendel og kamille vil berolige babyen din til fredelig søvn. Også etterlater huden silkeaktig myk, så det er verdt å hoppe i karet også.

Johnsons Baby First Touch Oil (kr 2,49, boots.com)

Hele First Touch-serien er egnet for nyfødte - det er fritt for duft, farge og såpe, så bra for veldig ung hud. Vi elsker First Touch Oil, ikke bare for å holde babyens hud myk (det gjør en flott baby massasjeolje), men også utrolig rask til å piske av sminke eller gi din egen hud et løft.

Neom Tranquility Room Spray (£ 16, neomorganics.com)

Hvis de små har en tendens til å lukke opp, i stedet for å ligge i sengetid, eller trenger litt hjelp til å bosette seg når de reiser, er denne sprayen uvurderlig. Spritz det på laken, puter og pjs før sengetid (eller når du trenger å indusere roen) og de rene essensielle oljene av lavendel og jasmin vil skape øyeblikkelig zen.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar