11 dårlige sosiale vaner som gjør deg uovervinnelig

Har du noen gang lurt på hvorfor du har det vanskelig å få en date eller finne noen som liker deg? Det kan være noen av disse ufattelige vaner av deg!

â € œHvorfor vil det ikke noen som vil date meg?

Dette er noe mange menn og kvinner vil spørre seg når de er enslige. Problemet med dette er at noen ganger vil vi ikke innrømme hvorfor vi er uutholdelige.

Vanligvis er vi mer enn i stand til å fullt ut rettferdiggjøre vår oppførsel, men problemet med dette er at vår oppførsel kanskje ikke er helt akseptabel for de vi ønsker å danse.

Så hva er det at du gjør feil? Er det noe du alltid gjør eller sier som fjerner potensielle partnere? Er det noe galt med måten du samhandler med din dato, med dine venner, med andre mennesker?

11 dårlige sosiale vaner som gjør deg ufattelig

Hvis du ikke har noen anelse om hvorfor du ikke ser ut til å få en dato, er det 11 mulige grunner til at det kan skje i livet ditt.

# 1 Du liker ikke å gå ut. Du elsker komfort og privatliv i hjemmet ditt så mye at ideen om å gå ut der for noe mindre enn en fantastisk tid, setter deg helt av.

Det er greit å være en homebody, det er ditt valg. Men når du er alle sammen i huset ditt, hvordan kan noen selv vite at du er singel og klar til å blande seg?

Å gå ut trenger ikke å føle seg som en sang. Du har alltid et uttrykk for hva du vil gjøre når du er ute. Hvis du er ubehagelig med ideen om å gå ut alene, ta en venn og henge ut i et stille musikkafé eller i hjørnet kaffebar. Du vet aldri hvem som kan merke din tilstedeværelse og prøver å bli kjent med deg. [Les: 13 fysiske attraksjonstips for å se langt varmere uten problemer]

# 2 Du liker din "time" for mye for å dele den med en annen person. Me-time er viktig, men det trenger ikke å dominere hele planen din. Det vil alltid være aktiviteter som du helst vil gjøre på egen hånd. Men for de aktivitetene som kan styrkes av tilstedeværelsen av en annen person, kan de bli til fremtidige datidéer.

Husk at ved å bringe en annen person til aktiviteter du liker, som å gå hunden din, slappe av i en musikksalong eller til og med handle, kan du potensielt gjøre opplevelsen til en mer tilfredsstillende og morsommere. [Les: 19 dating tips og triks som alltid jobber for introverts!]

# 3 Du er for opptatt til dato. Nå er dette et problem for mange mennesker som jonglerer to jobber eller har mye annet ansvar hjemme. Men dating trenger ikke å ta opp for mye av tiden din. Hva er en time eller to en gang i uken som du kan bruke med noen du virkelig kan slå den av med?

Mange mennesker har en tendens til å glorify å være opptatt, da de tror at dette tilsvarer å være produktiv. Men hvis du virkelig ser på tidsplanen, hvilke av disse aktivitetene er faktisk produktive for deg? Hvis du kan få øye på de som ikke er virkelig produktive, kan du kanskje reservere disse timene for fremtidige datoer.

# 4 Du liker ikke å få alt påkledd. Tonnevis av folk tror at du må få alt kledd bare for å bli spurt ut på en dato. Dette er ikke sant. Du må imidlertid være oppmerksom på måten du presenterer deg selv på.

Ingen ønsker å danse noen som ser ut som hun ikke har dusjet i en uke. På samme måte vil du være hardt presset for å finne noen villige til å danse en jente som ser ut som hun tilbringer halvparten av dagen klar. Finn balansen og presentere deg selv som du vil se på potensielle datoer.

# 5 Du har problemer fra tidligere relasjoner. Noen problemer tar år og år å bli løst, og du bør ikke skynde det for en dators skyld. Men saken er, du bør også være villig til å sette inn litt innsats for å løse disse problemene hvis du vil være dateable. [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold er å stoppe deg fra å finne ny kjærlighet]

Spørsmål om utroskap, tillit, misbruk og alle slags ting du har gått gjennom i tidligere relasjoner, kan komme i fremtiden. Så før du drar ut i datingverdenen, er det en god ide å holde disse problemene i sjakk.

# 6 Du har gale høye standarder. Du vet hvordan noen sier at du bør datere innenfor din â € œratingâ €? Som om du er en 7, bør du bare date dem som er mellom 6 og 8. Dette kan ikke alltid være sant for alle, men en ting er sikkert - ikke forvent å danse en person som er helt perfekt hvis du ikke gjør noe for å tiltrekke seg mennesker som er den typen. [Les: 10 tøffe dating tips for å gjøre dating arbeid for deg]

For eksempel, forventer ikke å bli en fyr som er en perfekt gentleman, lager seks figurer i måneden og ser ut som et kryss mellom Tom Hardy og Brad Pitt hvis du skal opptre som en varm rot som kan Ikke engang takle ethvert ansvar.

# 7 Du stole for mye på dine venner og / eller familie. Selvfølgelig er de folkene som bryr seg om deg og vil ha det beste for deg. Men du må også kunne ta dine egne beslutninger, spesielt når det gjelder folk du daterer.

Noen ganger kan de mest følsomme for folk fortelle at du søker godkjenning av dine venner og / eller familie, spesielt når du slår ut ting som: "Åh, moren min vil ikke at jeg skal danse en bankmann." Eller "Mine venner ville helt like deg, jeg kan fortelle." Dette kan være nok til å fortelle datoen din at de kan ende opp med å dele hele sirkelen din i stedet for bare deg! [Les: 13 tegn dine venner utilsiktet ødelegger ditt forhold]

# 8 Du kan være en liten bit clingy. I dating-scenen er regelen å forsøke å holde det uformelt. Hold det kult og vær ikke en gal kjæreste / kjæreste på første date. Men når du går inn i noen du virkelig liker, bygger du opp det ordspråklige gjerdet rundt dem for å holde truslene borte?

Vi vet at du vil beholde denne fyren eller jenta til deg selv, men du må innse at dating er en felles beslutning. Hvis din nye presse ønsker å danse andre, og du er ikke engang et par ennå, må du respektere deres beslutning, ellers vil fremtidige datoer være umulig. [Les: 13 tegn på en klossete elsker og måter å unngå å være en]

# 9 Du er for konkurransedyktig. Er det noen ganger vanskelig for deg å komme inn i en vennlig debatt uten å gjøre det til et fullverdig argument? Dette kan ikke alltid stave anger problemer, men i øynene til noen som nesten ikke kjenner deg, kan de tro at dette er et tegn på at du er altfor aggressiv. Prøv å lette opp og slappe av, fordi ingen vil gå inn i en samtale og la den være med et svart øye!

# 10 Du kan noen ganger være taktløs. Det er en viss måte å si ting på for ikke å skade andre personers følelser. Det er en kunstform som kan ta år å mestre. Men bare å holde tungen og tenke før du snakker kan hjelpe deg med å blurting ut ting som ved et uhell kan skade en annen person. Tommelfingerregel - når du er i tvil om du ikke skal si noe som ikke kan være fint, hold det til deg selv. [Les: Den virkelige grunnen til hvorfor du ikke finner kjærlighet]

# 11 Du ville ikke presentere deg. Hvis du ikke vil date deg selv, tror du at noen andre vil? Saken som stopper så mange mennesker fra å gå ut og gå ut med andre mennesker, er at de føler at de er helt unattractive, uverdige og ufattelige. Dette kan skyldes problemer om selvtillit og selvverdi.

Det er lett å si at du ikke er så ille som du tror, ​​og du bør kutte deg litt slakk. Men du må innse disse tingene for deg selv. Det er måter du kan øke selvtillit på, og det er alltid en god ide å gi deg en liten stund, så du kan lære å sette pris på deg selv enda mer. [Les: 12 måter å være perfekt i alt du vil være perfekt i!]

Gjør dette og din indre stråling skinnende gjennom nok til å få oppmerksomheten til folk du vil like.

Prøv ditt beste for å bli kvitt disse 11 dårlige vanene en om gangen. Ikke bare vil det bidra til å forbedre dating-alternativene dine og fjerne den utatable taggen, men det kan også hjelpe deg med å forbedre ditt sosiale liv som helhet.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar