Tips for å slå ham på

Sexliv kan begynne å bli kjedelig og ensformig hvis du ikke finner måter å slå på og holde magien i live. Bruk disse tipsene for å slå på ham, og snart vil han finne sine egne måter å slå deg på igjen.

I nesten alle forhold er starten alltid spennende og en stor sving på.

Hver dag er som å pakke ut en ny gave, og du kan ikke vente med å være med hverandre.

Men når tiden går forbi, kan ting bli ganske monotont, og aktiviteter som sex kan virke som en ukentlig chore.

Hvis du virkelig vil endre alt det, må du få spenningen tilbake levende.

Her er ti av de beste tipsene for å slå ham på og bringe magien tilbake til elskov.

Tips for å slå ham på

Du har prøvd å lokke ham med fristende lag med undertøy og alt annet tilbehør i din lille damepose, men i de fleste tilfeller vet du det bare virker ikke.

Men hvis du virkelig vil at han skal jage deg rundt i huset, må du forstå den mannlige psyken.

Gutter elsker å bli jaget etter, komplimentert, og en gang imellom, selv lærte på.

Prøv disse ti surefire måtene å slå ham på!

Si det riktige ordet

Ikke kjed deg når du vil komplimentere ham. Ikke gå for kjedelige linjer som "du er så varm" eller "du er så god i sengen." Det er for enkelt.

Du liker noe spesielt om ham, si det! "Jeg elsker skuldrene dine" eller "du har så sterke armer" gjør knepet bedre. Du vil selv få ham til å stirre på seg selv med beundring i speilet etter å ha mottatt slike komplimenter.

Stirrer på ham

Du vet hva dette betyr. Stare mot ham på samme måte som de byggearbeidere stirrer på din stramme topp eller den dunne halsen [Les: Menn som stirrer på kvinner]. Stare på ham, opp og ned. Strip ham med din stirre! Og la ham få vite at du gjør det. Og hva i helvete, slikk leppene dine eller til og med ulvflikke hvis du har lyst til det.

Berør ham

Guys donâ € ™ t virkelig hater det når du går groping over dem, spesielt hvis du toppen handlingen med et kompliment som â € œJeg kan bare ikke holde hendene mine selv når du er rundt! Â € ¢ Run hånden din opp låret, skyv den under hans skjorte. Du vet hvordan du gjør det.

Overrask ham

Ring ham midt på dagen, og fortell ham at du stirrer på sitt halvklædte bilde på mobiltelefonen din. [Les: Hvordan ta nakenbilder av kjæresten din], og du kan ikke slutte å tenke på senere den kvelden. Eller bare fortell ham at tankene dine fortsatt eksploderer etter i går kveldens lidenskap. Fang ham på et riktig tidspunkt, og han ville ikke kunne tenke på annet enn deg for resten av dagen. Og hei, han vil selv ha det dumme gnisten i ansiktet hans!

Bruk disse enkle tipsene for å slå ham på, og det vil gjøre trikset. Husk at du ikke alltid trenger å slå ham på med over de beste antikene. Noen ganger er det enkelt også bra. Klikk her for å fortsette å lese de neste fem punktene på hvordan snu han på

[Side 2]

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar