10 måter å vite for sikker på om gutten ønsker å gifte seg med deg

Tror du at mannen din er klar til å begå? Eller bedre enn, ser han på deg som den han vil gifte seg med? Her er 10 enkle måter å finne ut!

Her er et scenario for deg å tenke på:

Du er en kvinne i et forhold med en god fyr. Han er ansvarlig. Han er snill. Han er flott i sengen. Og du elsker ham absolutt. Dine venner og familie ser ut til å tro at du er i et fantastisk og kjærlig forhold.

Du har vært sammen for en stund nå, og du begynner å lure på om han vil være fyren du skal tilbringe resten av livet med. Men det er en catchâ € |

Han har ikke satt en ring på den.

UH oh. Selv om vi håper vi ikke presser deg, kan du begynne å lure på hvorfor han ikke har spurt spørsmålet ennå. Kanskje alt du trenger er litt tålmodighet, og alt han trenger er litt tid.

Men nå som vi har ideen i tankene dine, kan du begynne å lete etter tegn som han ønsker å gifte deg med en dag. Selvfølgelig, hvis du vil bli gift i det siste, må du dobbeltsjekke om den fyren du er med er på samme side som deg.

[Les: 10 klare tegn på at fyren har frykt for engasjement!]

10 måter å vite om fyren du er dating vil gifte deg med

For å finne ut om han vil gifte seg med deg * og at det ville være klokt å vente på hans forslag *, her er noen ting du bør legge merke til i din manns oppførsel.

# 1 â € œWe.â € Â Bruker han ordet â € œweâ € Â når han refererer til dere begge som par? Itâ € ™ s mer enn bare et enkelt pronomen, det er bruk og kontekst kan gi deg ledetråder om hvor involvert han er med deg. Mange giftepar bruker også â € œweâ € Â når de snakker om seg selv fordi hver avgjørelse de gjør er en felles beslutning.

For eksempel, når en venn spør om sine ferieplaner, kan hans svar være: "Vi tenker på å gå backpacking gjennom Europa denne sommeren." Hans venn ville allerede vite hvem vi refererer til. Uttalelser som dette viser at når han har planer, er du også med.

# 2 Han tror på ekteskap. Det er noen mennesker som har mistet troen på ekteskapets hellighet takket være de stigende skilsmissene. Men ikke din fyr. Han opprettholder troen på at ekteskap er noe verdt å kjempe for.

Selv om folk forlater sine ektefeller, snyder og får separasjoner, vil han gi det et skudd. Og han tror at du og han ikke vil være bare en annen statistikk i et skilsmissebilde. [Les: Topp 20 grunner til skilsmisse som de fleste par bare overser!]

# 3 Han glemmer ikke når han ser folk som skriver om bryllup. Sosialmedier er flink med folk som kontinuerlig posterer om bryllup. Noen har nedtellingen opp til den store dagen. Andre legger bilder av deres bryllupsdag måneder etter selve hendelsen.

Din fyr kan ikke være en stor fan av dette, og han kan tro at daglige innlegg om noen persons bryllup er litt mye. Men han kan si at "hvis ikke" * han blir gift, blir han ikke så obsessiv om det på sosiale medier som mange andre mennesker. [Les: 25 åpenbare tegn begge er høy på bryllupsfeber]

# 4 Han er super komfortabel rundt deg. Å ha din fyr henge ut i boksene sine og sokker er ikke den mest romantiske tingen. Men din fyr har allerede falt romantikkakten og har valgt å være mer avslappet og rolig når han er rundt deg.

Det betyr ikke at han skal slippe seg. "Det betyr bare at når han er rundt deg, føles han som han er hjemme, og det er ingen grunn til å sette på en maske. Og det handler ikke bare om hvordan han presenterer seg, han kan også vise deg en side av seg selv som svært få mennesker kan se. [Les: 14 tips for å leve sammen før ekteskapsarbeid for deg]

# 5 Hans familie begynner å behandle deg som familie også. Han tar deg med ham når han møter hans familiemedlemmer. Du er allerede på fornavn med de fleste av hans slektninger, og de vet mer om deg enn bare ditt fornavn. Du er også så komfortabel rundt sine slektninger som de er med deg, som vist i hvor godt du kan holde en samtale med foreldrene, søsken og andre nære slektninger.

Møte foreldrene og bli kjent med familien er bare det første skrittet. Men når du allerede er en permanent armatur ved hans side under familiefunksjoner, snart nok kan du bare bli medlem av familien.

# 6 Du er en del av hans fremtidige planer. Mange par snakker om fremtiden. Men ikke alle par involverer hverandre i sine fremtidige planer. De fleste menn vil sannsynligvis liste ned hvilken bil de vil kjøre, hvor mye penger de ønsker å lage eller hvor mange steder han vil ha besøkt da. Når han blir spurt om hva han ser seg selv gjøre om ti år, dukker opp navnet ditt.

Han vil kanskje si at han vil gjerne være en toppleder da. Han skal kjøre sin sportsbil til og fra jobb. Og når han kommer hjem, blir han møtt av barna sine og deres vakre mor, a.k.a. deg! Bortsett fra at det er den søteste tingen han kanskje sier, er det også en anelse som forteller deg at det er deg han vil bruke livet sitt med.

# 7 Du snakker om barna du vil ha. Kanskje du har en mock kamp om hvor mange barn du vil ha og hva du skal navngi dem. Du snakker om hvordan du skal heve dem og hvor de skal gå på skolen. Du kan til og med gå langt nok til å snakke om hvor du vil at barna skal gå på college!

Å snakke om barn er en stor avtale for de fleste menn. Ikke alle av dem gleder seg til å pusse opp hjemmeunderholdningsrommet til et lekerom for barna. Men hvis din fyr er veldig åpen om det og han faktisk tar inn dine innspill om barn, så er det gode nyheter! [Les: Hva er den riktige alderen for å bli gift?]

# 8 Han deler nesten alt sammen med deg. Uansett hva han tenker, hva som plager ham, vil du være den første personen å vite. Du er alltid en viktig faktor i hans beslutningsprosess, og innspillet har stor vekt. Men annet enn dette, kan han dele andre mer konkrete ting med deg.

For eksempel kan du allerede ha en felles bankkonto hvor dere begge planlegger din økonomi. Du kan allerede dele et hjem eller i det minste vurdere det som en mulighet i nær fremtid. Ekteskap har mye å gjøre med deling, og når din fyr allerede viser initiativet han vil dele med deg, kan ekteskapet ikke være så langt bak. [Les: 20 gode grunner til å gifte deg og livet lykkelig etterpå!]

# 9 Han spør om bryllup og engasjement-relaterte ting. Dette er ganske mye en no-brainer. Han begynner å spørre deg om ting som hvor drømbruddet ditt er, hvem du vil invitere og hva du vil danse til på bryllupsdagen din.

Hvis du er helt tett, kan du kanskje tro at han bare ber deg om å fortelle ham om bryllupet til drømmene dine. Men når han begynner å snuse rundt smykker boksen for å finne ut hvilken størrelse ring du har på deg, er det ganske mye en visshet! [Les: Hvordan elope og ha det perfekte bryllupet til drømmene dine]

# 10 Han er giddy og spent på noe. Han kan plutselig spare på noe, men du er ikke sikker på hva det er. Og av en eller annen grunn prøver han sitt beste for ikke å gi deg beskjed. Før du begynner å tenke at han gjør noe han ikke burde gjøre, er han plutselig veldig omsorgsfull og følsom overfor deg. Han er bemerkelsesverdig søt, mens han fortsatt prøver sitt beste for ikke å vise sin spenning om noe. Du vet sikkert hvor dette går ... Han kan være i ferd med å foreslå!

[Les: Hvordan få mannen til å foreslå ved å lese hans sinn]

Det er ikke lett å vite om mannen din vil bli gift med deg, eller ser deg som sin partner for livet uten å virkelig spørre ham om det. Men hvis du ser ganske mange av disse tegnene, kan du være trygg på at han allerede ser deg som sin sjelevenner!

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar