10 måter å stil håret ditt på få minutter

Innhold

Hvem har tid til å bruke tungt håret i rødt teppe-verdig bølger hver morgen? Eller perfeksjonere det ultimate tørketørket? Men bare fordi du sitter fast for tid (og muligheten til å skru på hårføner uten at barnet ditt skriker), betyr ikke at du ikke kan se bra ut. Les videre for innsiden tips og enkelt cheats å utjevne, volumising og styling håret ditt på få minutter

Volum på farten

For en volumfiks på farten, hold Shu Uemura Volume Maker Pen (£ 31, lookfantastic.com) i håndvesken din. Bare klikk på slutten for å dispensere litt volumiserende hårpulver på penselen, støv deretter på røtter og gjennom ender for å øke kropp, tekstur og absorbere overflødig olje. Børsten gir deg total kontroll over hvor mye du bruker og glir lett inn i vesken din for hårfare.

Senghodet skjønnhet

For netter hvor du ikke har sovet et blunk og deler pute med barnet ditt, har du gitt deg et alvorlig tilfelle av sengetøy, få mest mulig ut av tekstur. Glem å pusse ut knutene, bare bruk et lite fritt pumpe det hårplumpingpulver (£ 8, urcheeky.com) gjennom endene, og dra deretter tilbake til en rotete bun, hestehale eller klipp sidene av ansiktet ditt.

Frizz fixer

Hvis du våkner med et frizz-problem, men ikke tid til å tørke, rette eller re-stil, ta et par pumper av Wella SP Luxe Oil (£ 25, wella.com) for å umiddelbart glatte ender og tørk igjen tørr slutter. Litt mer fet enn de fleste håroljer, det er perfekt for krøllete, grove eller veldig tørre ender, bruk sparsomt, og legg til mer hvis du trenger det.

Frynsegoder

Hvis kanten blir fettete eller stikker opp når du har sovet på den, trenger du ikke å vaske og restylle igjen. En rask spritz av Charles Worthington Dry Shampoo (£ 5,99, charlesworthington.com) vil oppdatere og absorbere olje, slik at du kan legge til form igjen ved blåsørking med en rund pensel. Vi elsker Andrew Barton, jeg elsker Volume Hot Curl Brush (£ 8, ocado.com), som er den perfekte størrelsen for å løfte og volumere din frynse igjen.

Faux slag

Når du har et viktig arbeidsmøte og en tørketrommel er uunngåelig, kutte stylingstiden ved å utjevne Percy & Reed Volumising No Oil Oil for fint hår (£ 14, percyandreed.com) gjennom lengder og ender av fuktig hår før styling. Det vil raskt forby flyvefly, midlertidig skjule splitte ender og gi en luksuriøs overflate med minimal innsats. Legg litt mer når håret er tørt hvis du trenger det.

Arbeid avlingen din

Hvis den beskårne stilen din er forsinket, blir det en salongkledning, går gjennom et vanskelig utvoksende stadium, eller ser litt fett ut, forklart det ved å glatte håret tilbake, over til siden eller stikke det bak ørene dine. En matt molding krem, som Wella Professional Rugged Fix (£ 10, wella.com) eller TommyGuns Molding Texture Paste (£ 6,50, ocado.com), vil legge til tekstur og glatt hår av ansiktet ditt, eller du kan bruke den til å strette strengene på plass.

Rask volum

I morgen når du våkner opp med kalt hår, spritz gjennom en volumiserende, teksturerende spray som L'Oréal Paris StudioLine Volume Supersizing Spray (£ 3,69, boots.com). Direkte hovedsakelig inn i røttene for volum, men også litt gjennom endene for tousled tekstur.

Tilstand og gå

Hvis du har krøllete eller grove teksturerte hår, må du bare bruke litt ekstra balsam (vi elsker Marokkansk oljemåte for fuktighetsreparasjon, £ 17,25, feelunique.com) etter vask og kondisjonering for å enkelt definere krøller, forhindre krøller i å fryse og øke fuktighetsnivået . Ikke bare vil dette øke hydratiseringsnivåene, det betyr at du også kan hoppe over ekstra stylingprodukter.

Øverst på knutene

I morgen når du virkelig trenger å vaske håret ditt, men må skyte ut døren, kommer den øverste knuten til redning. Blast oljeaktig røtter med tørr sjampo (det vil også gi ekstra grep og kropp til hår), samle håret i en høy hestehale, vri endene rundt og pin med kirbygrep (prøv Boots Essentials Hair Grips, £ 1,49, boots.com).

Tong-free bølger

Curling tongs gir flotte bølger og krøller, men de er bare praktiske når du har en barnfri kveld å gjøre deg klar. Fake enkle bølger over natten ved å sprøyte Tresemme Texture Style Tousled Wave Spray (£ 5.50, boots.com) gjennom tørt eller fuktig hår natten før, vri på en topp knute, så hakk med fingrene om morgenen for bevegelse og kropp. Alternativt flett endene av håret for bevegelse gjennom midlengder og ender bare.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar