10 måter å hastighet rense huset etter en spilldato

Å ha barnas venner rundt kan bety at huset ditt ender opp som en orkan har rammet, men noen få enkle trinn vil gjøre opprydding etterpå føles som barnas lek

1. Bruk enkel lagring

Gjør leketøyet ryddig enklere ved å ha store kurver eller beholdere som du raskt kan kaste ting inn i. Bokser med lokk og hjul er nyttige som de kan skyves inn i hjørnet slik at de er ute av veien.

2. Få din pjokk involvert

Mange hender gjør lett arbeid, så oppfordrer den lille og hennes venner til å sette ting unna etter at de er ferdig med å leke med dem. Hvis det er igjen til slutten av dagen, snu den til et spill eller et løp for å rydde opp så raskt som mulig. Og tenk på språket du bruker - forskning fra Journal of Child Development fant ut at hvis du spør om barnet ditt vil være "en hjelper", snarere ber henne om å hjelpe det, vil det gjøre henne mer sannsynlig å handle.

LES: HVORDAN AVSLUTER DITT BABY'S NURSERY

3. Begrens spill til ett rom om gangen

I stedet for å la barna løpe opp i hele huset, må du prøve å holde dem i ett rom for en aktivitet, for eksempel å leke med leker, og deretter flytte dem inn på kjøkkenet for å male eller håndverk. På den måten kan du få en mini ryddig mellom hver økt.

4. Legg ut arkene

Hvis du gjør noe rotete, kan et ark spredt ut på gulvet bety at krummer, plastikk eller maling ikke kommer i bakken i teppet og sparer deg en støvsugerjobb på slutten av dagen. Du kan da samle hele arket og legge det rett i vaskemaskinen.

LES: BRILLIANT AUTUMN CRAFT IDEAS FOR DIN TØDLER

5. Stack hvis du ikke kan vaske opp

Hvis spilledagen din har tatt med lunsj, te eller matlaging, og kjøkkenet er nå dekket i tallerkener, boller og bestikk, stakk gjenstander i ryddige hauger og legg skitne panner i vasken slik at de ikke er i sikte. På den måten har du klare, rimelige klare overflater som vil få det til å føles tidligere.

6. Slå på radioen

Eller sett på musikk som vil bidra til å øke energi. Nederlandske forskere har oppdaget at musikk er koblet direkte til motivasjonsnivåene, slik at å sette på noe oppløftende vil hjelpe deg med å takle rydde jobber med mye energi. Vi regner med en utbrudd av Lykkelig av Pharrell gjør kunsten for oss ...

7. Bruk belønning diagrammer

Ditt barn vil elske å få klistremerker eller stjerner på et belønningsdiagram for å hjelpe deg med å rydde opp. Du vil bli overrasket over hva løftet om et dronning Elsa-klistremerke vil gjøre for motivasjon.

LES: 10 GENIUS WAYS TIL Å VENTE DIN TØDLER

8. Sett et mål for rydding

Hvis du har et lite band med hjelpere, sett deg et sted i rommet der du vil at de skal sette alt. Det er mye lettere å plukke opp eller rydde gjenstander fra ett område av rommet enn hvis du må fortsette å rusle over alt (og du er mindre sannsynlig å reise over små personer).

9. Arbeid fra bunnen opp

Hvis huset ditt ser ut som et bombested, starter du med å rydde gulvet og jobbe deg opp. Så neste, rydde sofaen eller salongbordet, deretter bordene og flatene, og la hyller og vegger (inkludert de bortfargede krystallskraver) til slutten, og hvis du fortsatt har tid. På den måten har du i hvert fall et sted å gå gjennom og et sted å sette seg ned etter en spilledato, selv om de resterende ryddingene må vente litt lenger.

10. Gjør en hastighet ren

Hvis en jobb tar mindre enn ett minutt - for eksempel å tørke et bord ned - gjør det fordi det ikke vil ta mye oppmerksomhet eller tid vekk fra barnet ditt, men det vil hjelpe deg med å holde deg til rengjøring og rydde jobb gjennom dagen og mener at du ikke vil ha så mye å gjøre på slutten av dagen.Hva er tips for en rask etterspillingsdato, ryddig? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar