10 måter å elske mer og bli mindre i kjærlighet

Noen ganger kan partneren gi deg sorg. Men hvis du lærer disse 10 måtene å elske mer og skade deg mindre, vil ditt kjærlighetsliv bare bli bedre på dagtid!

Jeg var en gang i et veldig giftig forhold, ikke på grunn av min partner, men på grunn av meg. Jeg var giftig og farlig, foruroligende og forgiftet alt som var godt mellom oss. Jeg var et kontrollfreak, alltid paranoid at han ikke var lojal, og jeg måtte ha det siste i alt, det være seg et argument eller en tilfeldig filosofisk diskusjon.

Tydeligvis endte ting, da han ikke lenger kunne ta min egoisme. Når jeg ser tilbake på ting, må han virkelig ha elsket meg å sette opp med min skit så lenge. Han var rett i å forlate, da ingen skulle måtte utsette seg for vondt og smerte påført dem av deres partner.

Hans forlater skiver hjertet mitt i to, og det tok meg lengst å forstå hvorfor han dro. I begynnelsen skyldte jeg ham for ikke å være sterk nok, da en dag hadde jeg en epifoni og skjønte at det var jeg som ikke var sterk nok til å være en god person.

Lærdommen jeg tok bort fra det tumultiske forholdet var at jeg måtte elske mer og skade mindre. Ting måtte slutte å være alt om meg fordi det til slutt er et forhold om at to mennesker er lykkelige sammen.

[Les: 12 klart tyder på deg, den egoistiske i forholdet]

Hvordan å elske mer og skade mindre i kjærlighet

På slutten av dagen innebærer å elske mer og skade mindre betyr at du er mindre egoistisk og apatisk når det gjelder partnerens følelser. Husk alltid at det tar to å klappe og ingen av dere vil noensinne være lykkelige hvis du fortsetter å ta og ikke gi tilbake.

Partneren din vil bli drenert fra all den ensidige innsatsen som blir satt i forhold til å jobbe, så vær ikke overrasket hvis du befinner deg alene en dag.

Jo mer innsats du legger til for å gjøre din partner lykkelig uten å kompromittere de to av deg, jo mer sannsynlig vil din partner gjøre det samme i retur. Dette vil føre til et lykkeligere og mer gunstig forhold for dere begge. Nøkkelen er å omfavne filosofien som kaller for å elske mer og skade mindre. Her er noen ting du kan omfavne og øve når du bestemmer deg for å gjøre en forandring til det bedre. [Les: Hvordan bevise at du virkelig elsker noen på den riktige måten]

# 1 Gi opp kontroll. I ditt forsøk på å få forholdet ditt til å virke, kan du holde fast ved din ektefelle, kjæreste eller kjæreste uten å realisere det. Behovet for å kontrollere din kjære er et naturlig svar når du prøver å styre forholdet et sted du vil at den skal gå. Enten det gjør det gjennom en vanskelig finansperiode sammen, eller å lære å tilgi hverandre for alle de ekle kampene i fortiden, er det normalt å prøve å kontrollere forholdet.

Du kan ha de beste hensiktene i tankene, men du må huske at dine forsøk på å kontrollere din kjære skader dem mer enn noe annet. Kjærlighet kan ikke bli besatt, og det er latterlig å tro at du kan eie en persons kjærlighet. Ikke prøv å skade din partner ved å kontrollere forholdetes strømning. [Les: 18 forhold slår av som kan ødelegge romantikken din!]

# 2 Vær oppmerksom på. Du må alltid være oppmerksom på partnerens følelser. Du tror kanskje at etter år sammen vet du hvordan din ektefelle oppfører seg, men husk alltid at han eller hun er et eget vesen med personlige tanker og følelser. De er ikke en refleksjon av deg.

Ikke anta at du vet hva partneren din vil ha bare fordi du har vært sammen lenge. Din kjære har rett til sine egne meninger, så vær så oppmerksom på de tingene du sier og de avgjørelsene du tar. [Les: 30 friske spørsmål for par for å holde gnisten levende i forholdet]

# 3 Har et åpent sinn. Hvis du vil ha noen som tenker og oppfører seg akkurat som du gjør, kan du like godt date deg selv. Hele formålet med å være i et seriøst forhold til noen er å fylle ut de manglende stykkene og fullføre selv. Selv om det er stor sannsynlighet for at din kjære deler de samme målene og utsiktene på livet som deg, bør han eller hun også ha frihet til å ha forskjellige meninger, overbevisninger og synspunkter.

Ikke prøv å endre hvem de er og aksepter at de kanskje tenker annerledes enn deg. Enten det er noe stort som en religiøs tro, eller noe lite som å ha stuen til å bli malt eggeskallgult i stedet for beige, ha et åpent sinn og respekter dine forskjeller, ikke angrep dem.

# 4 Tilbyr støtte. Enten det er noe livsforandring som at mannen din vil gi opp sin høyt drevne banktilstand for å være dykkerinstruktør eller noe som ligner din kone å løpe ærend etter jobb, selv om dere begge er utmattede, tilbyr du partnerstøtten din en av de største måtene å elske mer og skade mindre.

Når du kan uselvisk bevise at du bryr deg om noen andres lykke og ro i sinnet, mer enn ditt eget, vil du finne at gode ting kommer tilbake til deg, og du vil bli lykkelig.

# 5 Si eller gjør noe fint hver dag. Du bør gjøre en innsats for å si noe fint og takknemlig for din partner hver dag. Enda bedre, par dine søte ord med handlinger. Enten det er oppriktig å fortelle mannen din at du elsker ham og setter pris på alt det han gjør for familien, eller overrasker kona med en hjemmelaget kyllingpottekake, sier noe fint og viser at du mener det er den perfekte måten å elske mer og såre på mindre.

Husk alltid at hvis du kan sette pris på bevegelsen, vil din partner sikkert gjøre det også. Dessuten, hvem kan noensinne bli sint på deg for å servere dem frokost i seng eller gjøre en innsats for å bytte arkene uten å bli bedt om? [Les: 25 av de søteste romantiske gestusene for å bevise din kjærlighet]

# 6 Lytt, ikke handle. Noen ganger, alt som trengs for å elske mer, er å lytte og ikke reagere negativt. I stedet for å kaste en tantrum og skylde kjæresten din for å skru opp middagsreservene, bare godta at en feil ble gjort og komme over den. Også, i stedet for å jakte på kollegaen som satte tilbake mannen din på jobb, bare lytt til hva mannen din har å si og gi ham moralsk støtte i det han bestemmer seg for å gjøre neste gang.

Du må gi din ektefelle friheten til å ta sine egne beslutninger og rette sine egne feil. Vær så forståelig som du kan være ved å gi dem en skulder å gråte på og to ører for å høre. Noen ganger er det beste du kan gjøre, å ikke gjøre noe i det hele tatt.

# 7 Lag plass til forandring. Ikke vær redd for forandring. Etter hvert som tiden går, vokser vi alle på måter som vi aldri hadde forestilt oss. Oppdagelsen av nye erfaringer er en vanlig del av å være menneske. Klandre aldri partneren din for å ha lyst til å gjøre noe annet. Visst, det kan være vanskelig å tilpasse seg en ny rutine, men noen ganger kan endringen være akkurat hva legen har bestilt. I det minste kan du si at du støttet partnernes beslutning.

Men bare gjør positive endringer. For eksempel er det greit hvis din ektefelle ønsker en ny karriere start og tenker på å flytte til en ny by. Det er ikke noe galt med å støtte hverandre i den forstand. Men tenk to ganger om å gi inn til partneren din hvis de ønsker å øve et åpent forhold og sove rundt. Tenk på om det er noe du kan mage på sikt, om ikke, sitte din partner og snakk om det. [Les: 25 samtaler alle glade par snakker om å forstå hverandre bedre]

# 8 Være sårbar. Gå av din høye hest og stopp det uopphørlige behovet for å være rett hele tiden. Det er en grunn til at noen par bare ikke kan få ting til å fungere. Det er fordi begge parter nekter å gi inn som de tror det er et tegn på svakhet.

Noen ganger må du bare være den største personen i et argument. Det er ingenting galt med å vise ditt sårbarhet og innrømme at du har feil. Det viser at du er menneskelig og i motsetning til hva du kan tro, vil partneren din elske deg mer enn noen gang før. [Les: 17 aww-så-søte måter å oppriktig si at du beklager]

# 9 Del mer. En annen måte å elske mer på og skade mindre er å kommunisere fritt. Ikke hold ting fra partneren din. I stedet, dele dine forhåpninger, drømmer og feil med dem, uansett hvor utrolig det kan virke. Når du åpner kanaler for kommunikasjon, vil du oppmuntre partneren din til å gjøre det samme. Dette vil resultere i et åpent og ærlig forhold, uvant av løgner og overdrivelser. Bare vær den beste versjonen av deg selv og alt kommer til å falle på plass.

# 10 Tilgi. Folk gjør feil og partneren din er ikke noe unntak. Du må lære å gi slipp på sinne og tilgi din ektefelle. Om det er noe dumt som å ikke gi ham helvete for å glemme å hente egg på vei hjem, eller noe mer seriøst som å lære å tilgi henne for å sove med sin eks, er tilgivelse nøkkelen til et godt forhold.

Hvis du finner ut at du ikke kan tilgi partneren din for å gjøre deg skyldig, må du ta beslutningen om å gå, fordi du vil være ulykkelig på slutten av dagen. Men ikke la ulykken din hindre deg i å prøve så hardt som mulig for å gjøre ting riktig. [Les: 8 pillow talk-samtaler som definitivt vil bringe dere begge mye nærmere!]

Å være i et forhold er en lærerfaring, og hvis du har ulykken for ikke å kunne få det til å fungere, se på det som en lærdom. Til slutt er det ikke vanskelig å elske mer og såre mindre.

Husk alltid å sette din kjære først, og bare bli lei deg etter at du har satt deg i skoene sine. Noen ganger skjer ting bare uten grunn og du må stige over alt for å opprettholde et godt og sunt forhold.

[Les: De 12 virkelige tegn på sann kjærlighet i et forhold]

Å lære å elske mer og skade mindre forelsket handler ikke om å holde orden på hvem som vinner eller som har større fordel, det handler om å lære å se forholdet fra kjærlens øyne, og la dem få vite at du fortsatt bryr deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar