10 måter å finne din nye mor normal

Innhold

Det er ingen skjørt rundt det - å bli forelder betyr endring i mange forskjellige områder av livet ditt. Men mens du kanskje handler i drømmende netter for badetid, sengetid og amming, er det ikke nødvendigvis en dårlig ting. Så begynn å omfavne de tingene du lærer å elske om ditt nye liv - heller enn å fokusere på hva du vil savne om ditt gamle liv før babyen ...

Pre-baby: Natt ut med jentene

Nå: OK, så du kan gå glipp av friheten til å gå ut for drinker når stemningen tok deg, men tenk på alle pengene du sparer - for ikke å nevne at du ikke trenger å lide gjennom forkrøllende stilett smerte, kleshengere og gjenoppliving mortifying drunken situasjoner. Du er langt lykkeligere å henge med din lille og se på alle fantastiske nye ting hun gjør.

Pre-baby: Fredelig frokost

Nå: I mellom tantrums, rot og flylyder kan frokosten bli ganske hektisk i disse dager. Men du ville gå tapt uten all opprør. Og hei - du kan alltid oppvarme den kalde koppen kaffe i mikrobølgeovn.

Pre-baby: Ah-mazing helligdager

Nå: Å sole solen i San Tropez med prosecco i hånden, kan være et fjernt minne, men ingenting slår den første familieferien når den lille føles sand i tærne for første gang og alle minnene du vil gjøre.

Pre-baby: Hvite klær

Nå: Det perfekte blanke lerretet for poo, fargestifter og mat å angripe, hvite klær er definitivt best unngått etter babyen. Det vasket deg ut, uansett.

Pre-baby: En super stilig garderobe

Nå: Ja, garderoben din har kanskje vært fullpakket med flotte antrekk, men du har aldri hatt halvparten av dem uansett, og å bruke pengene dine på baby klær er mye mer verdt ... de er så mye kortere.

Pre-baby: Treningsøkter

Nå: Du klarte ikke å motivere deg selv til å gå uansett og racked opp en stor regning til tross for at du bare deltok i fire spinnklasser. I tillegg får du mye mosjon å plukke opp babyen din utallige ganger om dagen og bære din utrolig store, skiftende veske rundt.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar