10 måter å brenne fett hele dagen hver dag

6 am Drikk vann

Å få ordentlig hydrert forbedrer ikke bare fysisk og mental ytelse - som øker spillet ditt inn og ut av treningsstudioet - men har også vist seg å ha en direkte effekt på karbohydrat og fettmetabolismen, noe som betyr en økning på 25% i frekvensen av fettforbrenning, ifølge tidsskriftet Nature. Trenger du flere grunner? Drikker utløser også mTOR metabolske vei i hjernen din, som legger grunnlaget for muskelvekst og hjelpemidler, ifølge en tysk studie.

7.00 Hopp over skålen

Muskelvev er insulinfølsomt, slikker du karbohydrater du spiser på denne tiden av dagen - men det er også fettcellene, ifølge forskningen i journalen Cellular And Molecular Endocrinology. Dette betyr at begge vil absorbere karbohydrater, men i tilfelle av fettceller blir de karbohydrater omdannet til fett og lagret. I stedet har du en proteinrik frokost med egg, laks, spinat og cashewnøtter.

8 am Chill out

Din reise til jobb er en av de mest stressende tider på dagen. Forskning fra Deakin University i Australia har vist at akutt stress kan øke stasjonen for å konsumere sukkerholdige og fettstoffer. Last ned Marco Unions fredsfremkallende transnummer Vektløs eller en annen melodi med en BPM på 60 - det vil synkronisere med hjerte og hjernebølger, noe som gjør det lettere å ignorere posespredende sete-hoggers.

10:00 Stå opp

Sittende er den nye røykingen - forbundet med økt risiko for diabetes og fedme - og problemene er alvorligere enn bare ikke brennende kalorier. Sittende endrer kroppen på et genetisk nivå: genuttrykk, som er hvordan kroppen behandler genetisk informasjon, endres når du sitter. Foruroligende viser forskning fra ulike kilder, inkludert American Journal of Clinical Nutrition, at disse endringene i genuttrykk og de tilknyttede helseeffekter ikke kompenseres av trening. Din resept? Gjør så mye stående arbeid som du kan håndtere.

12 pm spise

Fasted cardio kan være populær blant kroppsbyggere, men hvis du vil miste kroppsfett, er det ikke et klokt valg. Forskning utført ved Michigan State University viser at å spise karbohydrat og protein før trening forbedrer arbeidsfrekvens og varighet når du trener, øker mengden brensel som brukes og skifter balansen mot fettbruk. Ikke bare det, men effekten kan vare i en dag eller mer etter treningsøkten.

2pm Bruk etterbehandlere

Treningstiden er verdifull, så hvorfor velge mellom muskelbyggingsvekter og fettforbrenningskortio? Muskelbygging krever fysisk og metabolsk belastning, og "etterbehandlingskretser" målretter enten øvre eller nedre kropp utløse både fettforbrenningseffekter og muskelhypertrofi på metabolsk nivå, i henhold til nylige funn som ble publisert i Journal of Strength and Conditioning Research. Fullfør treningen med runder på tre pull-ups, fem press-ups og syv knep, gjort så mange ganger som mulig om fem minutter.

4pm Kultiver kontrast

Vi vet alle at størrelsen på tallerkenen din kan påvirke mengden mat du spiser, men det viser seg at fargen kan gjøre det samme. Forskere fra Cornell University fant at når deltakerne spiste mat som var nært tilpasset fargen på tallerkenen, spiste de i gjennomsnitt nesten 25% mer. Men Delboeuf-illusjonen, som den er kjent, kan også bli brukt til nytte, og hjelper deg med å øke inntaket av grønt grønn ved å bruke en grønn plate.

7 pm Spis karbohydrater

Rådene om ikke å spise karbohydrater etter 18:00 er fortsatt trotted ut ofte, men mer oppdatert forskning indikerer at det er dødt feil. Ifølge en studie publisert i tidsskriftet Obesity, spiste de fleste karbohydrater om kvelden faktisk lavere kroppsfettnivå i testpersoner. Den nattlige carb-eaters har også rapportert å føle seg mer fornøyd og lykkeligere med sine dietter - om ikke noe annet, gjør det det enklere å bestille når du går ut på middag.

9 pm Drikk tidlig

Alkohol hemmer fettforbrenningen fordi leveren prioriterer alkoholmetabolisme for å rydde den ut av systemet - og hvis den forbrukes sent på kvelden, kan det få stor innvirkning på søvnkvalitet og veksthormon. Dette hormonet øker fettmetabolismen og hjelper muskelgjenoppretting og forskning i journalen. Metabolisme viser at forbrukeralkohol før sengetid kan redusere produksjonen med rundt 70%.

11.00 Gå mørkt

Slå av alle lysene i soverommet ditt. Lys eksponering påvirker søvndybde og varighet, noe som kan endre produksjonen av fettforbrenningshormoner, noe som gjør deg mer utsatt for fettforbedring. Forstyrret søvn sender også appetitten haywire ved å endre nivåene av ghrelin, "sulthormonet", ifølge Harvard University. Dessuten viser forskning fra Mayo Clinic at dårlig søvn øker kaloriinntaket, men ikke utgiftene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar