10 måter å slå nymamma utbrenning og øke energien din

Spinning ut? Stopp, ta en dyp pust og prøv en av våre ideer for ekstra energi (ingen koffein kreves)

1 Prøv et trippelskudd (med positivitet)

Det er flott råd å sove når barnet sover (når du klarer det), men livet kommer noen ganger i veien for den lur du er ute etter. Prøv denne følelsesmessige pick-me-up til du kan falle i seng, sier foreldre trener Judy Reith.

'Gjør tre endringer mens du har sjansen (ikke for mange til å bli en innsats, men nok til å gjøre en forskjell), og det vil gi deg energi igjen. Tenk "Endre antrekk, endre spor, bytt luft." '

Så, når du har Rihanna å spille, åpner vinduene og en splatterfri T-skjorte på, du får din mojo tilbake.

2 Begrens det blå lyset

Hvis du limes til smarttelefonen mens du ammer eller er avhengig av å bryte dårlig før senga, kan det være på tide å endre vaner. Det blå lyset som skinner ut av gadgets, kan undertrykke kroppens evne til å utskille søvnhormonet melatonin.

Kast i en tekstsamtale under nattfeeder, og det er ingen overraskelse at du ikke kan nappe av det øyeblikk du får sjansen.

Så begrens skjermtiden og lytt til radioen under den merkelige natten-strømmen. Ved å kutte på noen økter, bør du sove bedre og føle seg energisk om morgenen.

3 Spis vannet ditt

Dehydrering er en av de største energisparene der. Ifølge European Food Safety Authority trenger ammende kvinner rundt 700ml mer vann om dagen enn vanlig. Gå for vannrike matvarer, som supper, stews, yoghurt, frukt og grønnsaker, for å fylle opp ditt totale inntak, og du vil gjøre det uten å tenke.

Det er fortsatt viktig å drikke regelmessig, sier Dr Rob Hicks. "Vann er en enormt undervurdert energibesparende, så ha et glass hver time." Bli vant med å holde flasker stiplede rundt huset, spesielt innenfor armens rekkevidde hvor som helst du sannsynligvis vil mate.

- Etter noen dager vil du finne at du føler deg mer revitalisert, sier Rob.

4 kjede deg

Aldri kveler en gjesong (med mindre du prøver å se interessert i vennens 97. mamma selvtillit).

«Når du går, tar du mye luft inn i lungene dine, som igjen sender en bølge av kjølig blod til hjernen,» sier Gordon Gallup, en forsker ved University at Albany, State University of New York.

Så det er et poeng på det: Gjøre kjører bort døsighet ved å våkne hjernen din.

5 Velg protein over karbohydrater

Når babyen din roper på oppmerksomhet, kan det være fristende å begynne å inhale KitKats. Men gå bort fra kjeks skuffen og gå for en protein hit i stedet når du føler en sult pang.

Endurance idrettsutøvere blir lært å spise og drikke når de er sultne eller tørstige, ellers kan kroppen gå i sultemodus, noe som senker metabolismen og gjør deg sliten. Kombinere protein og fiber er en vinner, fordi protein gir deg energi og fiber bidrar til å gjøre den energien sist.

Post-jul fullkorn kalkun sandwich noen? Prøv også egg, pistasjenøtter, wasabi-erter eller Bounce Natural Energy Balls (£ 1,49, hollandandbarrett.com) for en økning på farten.

6 Chip unna i søvngjeld

En gang i gang kunne du ikke fungere uten åtte timer rett. Faktisk ble du satt ut hvis du måtte stå opp om natten for en tisse.

For å overleve morskap, må du bli mester i kattens lur

For å overleve morskap, må du bli mester i kattens lur. Så når moren din faller rundt eller partneren din sier at han tar over for litt, protesterer du ikke - hodebordsavdelinger.

"Det kan ikke høres ut som mye, men selv en 10 minutters hvile er verdt å ha. Napping i mindre enn 20 minutter forbedrer årvåkenhet og ytelse uten at du lar deg føle deg grov eller forstyrrer nattesøvn, sier Mandy Gurney fra Millpond Sleep Clinic.

7 Romantikk selv

Plukk deg opp en haug med røde blomster når du gjør ukentlig butikk - det er medisinsk.

Når man ser på noe, har scarlet vist seg å få musklene til å bevege seg raskere og jobbe hardere, noe som gir deg et skudd av energi, ifølge University of Rochester Research. Hvis du flagger, ha på deg noe rødt, og du vil regelmessig høste de positive fordelene.

8 Ta fem minutter å flytte

Det kan virke som sannsynlig at Ryan Gosling ringer på dørklokken din på en time på korsetreneren, men det kan gjøre en forskjell på fem minutters treningsøvelser i løpet av dagen.

"Hvis du passer i små lommer med trening når du kan, vil dette regelmessig slippe endorfiner for å gi deg en heis hele dagen," sier fitnesskonsulent Sarah Maxwell.

Prøv å gå opp og ned trappene mens babyen sover eller gjør noen knep foran Hjem Under Hammeren.

9 Start bedtime-regimet på nytt

Det er kvaliteten på søvn, ikke bare mengden, som vil sikre at du våkner opp energisk. Det betyr at det ikke bare er babyen din som trenger en bedtime rutine - det gjør du også.

For det første, gjør ingenting i soverommet ditt, men sov og ha sex (hvis du jobber eller ser på TV der inne, trener du kroppen din for å være våken i det rommet). For det andre, trene god søvnhygiene. Medisinsk forskningsgruppe Mayo Clinic sier at det er viktig å gjøre de samme tingene hver natt for å fortelle kroppen din er det på tide å slå seg ned.

Gi deg selv 10 minutter til å gjøre raske oppgaver neste dag, for eksempel steriliserende flasker, ytterligere 10 for å gjøre deg klar, og en siste 10 for avslapning - prøv noen få enkle strekker før senga. Du kan også redusere lysene i rommet ditt en time før du sov til overgang fra lys til mørke.

10 Gjør deg selv le

Ingenting fungerer raskere for å få tankene og kroppen tilbake i balanse enn en god mage-latter. Det gir hjertet en treningsøkt, forsyner lungene med oksygen, stimulerer hjernen, aktiverer immunsystemet, utløser frigivelsen av endorfiner (kroppens naturlige følsomme kjemikalier) og undertrykker stresshormoner - phew.

Så ring din beste venn, se på rom-com du har ment å hente på, eller ta et tips fra latter yoga og bare falle det. Kroppen din kan ikke skille mellom ekte og opptatt latter, så du vil ende opp med å føle deg lykkeligere selv om du bare later som om.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar