Hvordan spare tid om morgenen uten å bli gal

Få hele organisert tingen ned til en fin (ish) kunst med disse tidsbesparende ideene til morgen med din baby eller småbarn

Morgen før du ble foreldre, har det vært hektisk, men i det minste var det bare du å sortere ut. Nå? Vel, småbarn og babyer kan være litt uforutsigbare, så noen ganger er de bestplante planene ender klart un ... lagt. Ikke stress - bare prøv disse strategiene for å bringe litt organisasjon og rekkefølge tilbake til dine AM.

1. Pakke natten før

Det kan være ditt barns svømmesett eller strømpe endringsposen, men alt som sparer deg for å løpe rundt å spille "Finn verruca sokken" er en vinner. Sjansene er at det også hjelper deg med å sove bedre hvis du vet at det er sortert.

2. Multi-oppgave dusjen

Pensle tennene mens du er der, og prøv Niveas In-Shower Body Moisturizer (£ 2,37, Boots), en krem ​​du legger på og skylle av. Det sparer deg for å sette på lotion etterpå og vandre rundt som John Wayne i undertøyet mens det tørker.

3. Finn et klær midtvei

Organiser det meste av barnas antrekk natten før, og la ham da velge sin T-skjorte om morgenen. Eller legg ut tre alternativer for hvert element, slik at han kan velge uten for mye garderobe omveltning.

4. Finn en radio regelmessig

En frokost show du liker vil chill deg ut første ting, og du kan måle hvordan du gjør tidvis som du blir kjent med bestemte faste.

5. Gjør deg klar først

Hvis du hører babyen din babbling bort lykkelig i barneseng mens du er halvkledd, ikke vær redd for å fullføre disse skjorteknappene eller sette på deg strømpebuksene før du går inn i ham. Du vet at han er trygg og vil ha det bra i et øyeblikk.

6. Arbeid din sminke vanskeligere

Ta ditt speil inn i kjøkkenet slik at du kan gjøre sminke mens barnet ditt spiser.

Ta ditt speil inn i kjøkkenet slik at du kan gjøre sminke mens barnet ditt spiser

Og også omfavne multi-purpose skjønnhet kjøper. Vi snakker tonet fuktighetskrem og shimmer eller balsam som kan brukes på kinn, lepper og øyne. Geni.

7. Forbered frokosten

Legg bordet med frokostblandinger, boller og co. natten før. Hvis du ikke kan sitte deg selv, grøt og plukke på barnets mat, slik at du klarer å ha noe. Bli inspirert av disse småbarnsmiddagene.

8. Sjekk været

Hvis du vet at du trenger brønner, brollies et al, kan du få dem til å vente ved døren i stedet for på baksiden av skapet under treningssettet / koffertene / Trunkis.

9. Hold en liste

Ha en notatbok på kjøkkenbordet der du kan skrive ned til dos som plutselig skjer for deg. Hvis de ikke er haster, kan du komme tilbake til dem senere i stedet for å prøve å sortere når du er i rush.

10. Har en viktig skål

Ett sted på kjøkkenbordet for nøklene, vesken og reisekortet. Og puste.

Hva hjelper deg med å spare tid om morgenen? Gi oss beskjed på kommentarbrettet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar