10 måter å unngå bakrus

Innholdsfortegnelse:

10 måter å unngå bakrus - øVELSER 2023
10 måter å unngå bakrus - øVELSER 2023
Anonim

1 Slør litt suppe

Før du slår spritet, ha en bolle med grønnsaksuppe og et multivitamin. Suppen er betydelig nok til å strekke magen og gi deg de antioksidanter som trengs for å beskytte cellene dine, mens multivitaminet forbereder kroppen for utmattelse av næringsstoffer forårsaket av hyppig vannlating. Du kan prøve å dunke vitaminet i suppa i stedet for brød, men vi anbefaler det ikke.

2 Ikke vær billig

Ifølge Australias National Drug Research Institute vil billig sprut (spesielt whisky og champagne) øke brutaliteten til bakrus. Dette er fordi det inneholder flere congeners, som er agenter i alkohol som gir deg bakrus. Det vil også redusere sjansene dine for å imponere jenta du er med.

3 Unngå fizz

Fjern kullsyreholdige drikkevarer og bruk vann eller fruktjuice som mikser. Australske forskere fant at brusende blandere, spesielt diettvariasjonen, øker mengden alkohol som kommer inn i blodet. Du bør også unngå is, fordi kaldheten åpner en ventil øverst i magen, og oppfordrer deg til å gulfere heller enn å nippe.

4 Gå høy og tynn

Vi snakker ikke kvinner, men briller. Amerikanske forskere fant at bruk av høye og tynne briller i stedet for kort, de brede reduserer mengden alkohol du hælder inn i dem, selv om de holder det samme volumet av væske.

5 Chug de hvite greiene

Du har kanskje ikke lyst på det, men et glass melk før sengetid lønner seg om morgenen. Forskere ved King's College London sier at melk vil bidra til å hydrere kroppen uten å kaste deg gjennom hele natten. Melk inneholder også tryptofan, som krysser inn i hjernen og blir serotonin, slik at du får en god natts søvn.

6 Du kan ikke slå egg

Glem håret til hunden og prøv egg av kyllingen. En studie publisert av Journal of Inflammation Research fant at cystein, en aminosyre som finnes i egg, bryter ned tømmermakserende toksiner som pummel leveren din. Det er best å ha dem kokte eller poke heller enn stekt i fett.

7 Unngå tvilsomme snacks

Det kan se fristende, men en Mars bar morgenen etter vil sende blodsukkernivået ditt gjennom taket og få deg til å føle deg verre. Velg snacks som erstatter de viktige næringsstoffene du har mistet når du slår ut alt det væske: bananer for kalium, fruktjuice for fruktose og vitaminer, og en sportsdrink for rehydrering av elektrolytter, salter og sukker.

8 Som din sykkel

Skjul under dyne vil ikke hjelpe - få litt frisk luft. Å ta lys øvelse vil øke blodstrømmen og forbedre stoffskiftet ditt, og spyle giftstoffer ut av systemet raskere. Sykling er bedre enn å kjøre fordi det innebærer minimal bevegelse av ditt ømme hode og null påvirkning for din skjøre tarm.

9 Spread innsats

Spred litt Marmite på fullkornsbrød for å fylle B-vitaminer og gi deg et energibruk. Hvis du er en av de som hater det, lage ingefærte i stedet ved å stikke hakket ingefær i kokende vann for et naturlig middel for kvalme og magesmerter.

10 Pipstopp

Prøv å gni armhulene med sitron - Puerto Ricans sverger tilsynelatende ved denne holistiske kur. Sitronsaften stopper tilsynelatende med å svette, slik at du unngår dehydrering som bidrar til hodepine.

Ønsker du å slå forkjølelse også? Sjekk deretter disse tipsene.

Populært emne