10 uventede tips for å hjelpe deg med å bli gravid

Innhold

Å bli gravid kan enten være den mest naturlige ting i verden eller noe som nærmer seg hardt arbeid. Hvis dine bestrebelser veier mer mot sistnevnte enn den tidligere, sjekk ut vår praktiske guide for tips for å vedta for å hjelpe deg med å bli gravid. Det er ikke alle blåbær og folsyre, vet du. Tro det eller ei, det rare glasset Claret hjelper også.

Hold en fruktbarhetsdagbok

De fleste leger er enige om at kvinner er mer sannsynlig å bli gravid i løpet av en dag eller så med eggløsning. Du vanligvis eggløs to uker etter den første dagen i din periode, så det er ikke en dårlig ide å ha mye sex på dette tidspunktet. Hold en fruktbar dagbok hvis du finner det hjelper, så du vet når du er i topp. Kroppen din vil ofte fortelle deg selv når den er klar til å bli gravid. Hvis ikke, sjekk ut eggløsningskalkulatoren.

Spis en stor frokost

Har du lyst på en super enkel, super velsmakende måte å øke graviditets sjansene dine? Lag frokosten din største måltid på dagen. Når 60 kvinner mellom 25 og 39 ble studert, ble det funnet at de som spiste mer til frokost enn middag, var mer sannsynlig å tenke enn de som spiste sitt hovedmåltid om kvelden. Pannekaker noen?

Ta en drink noen ganger

Mens mange mennesker vil fortelle deg at du ikke skal drikke når du prøver å bli gravid, har utallige studier vist at et glass eller to vin om kvelden faktisk kan øke sjansene for fruktbarhet.

De som drikker en moderat mengde rød eller hvitvin, har bedre sjanse til å tenke innen to måneder enn kvinner som foretrekker øl og brennevin eller de som ikke drikker i det hele tatt. Du må imidlertid være ganske disiplinert, skjønt, som mer enn et glass eller to, og skalaene tipper motsatt. En halv flaske topper er omtrent grensen.

Få din mann på gulrøtter

Et uvanlig forslag, kanskje, men en studie utført av Harvard University i fjor, fant at grønnsaket som hjelper oss å se i mørket, har vist seg å forbedre sædets ytelse. Hvis han ikke er en gulrotventilator, prøv andre oransje og gule matvarer som gresskar, søttmørk og svensk. De er fullpakket med kjemikalier kalt karotenoider og er avgjørende for å hjelpe spermen til å svømme mot egget.

Unngå badet rett etter kjønn

Mens mye av dette tipset er en ganske grafisk gammel kones fortelling (sitter opp ned med beina i luften), kan det bidra til å unngå den vanlige, raske turen til badet så snart gjerningen er ferdig. I stedet ligger du stille på sengen i 15 til 20 minutter for å gi sædene sjansen til å reise og komme på jobb. Det er gammel skole, men det hjelper.

Opprett en fertilitetsforhøyende parmåltid

Dette er åpenbart, men par som begge spiser riktig, er alltid mer sannsynlig å tenke enn de som ikke er. Å spise godt betyr mye frisk frukt, grønnsaker og fisk, og styring av bearbeidet mat og salt. Det er mange matvarer som har vist seg å øke fruktbarheten (blåbær, bringebær, rød paprika, brokkoli og spinat). Men vårt valg av gjengen er østers. Stevnemøte kveld?

Stopp stress

Ifølge en studie som ble utført tidligere i år, kan stress mer enn doble en kvinnes sjanse til å være ufruktbar. Det er derfor viktigere enn noensinne at du slår av hver gang en stund. Prøv meditasjonsklasser eller avslapnings-CDer. Vi lover at de skal hjelpe.

Komme i form

Beklager å høre preachy, men det vil aldri være en bedre mulighet til å komme i form. Å bære overflødig vekt kan føre til overproduksjon av et bestemt hormon som forstyrrer eggløsning. Selv om øvelsen er bare mild, er det bedre for deg enn ingenting.

Har orgasmer

Gled deg og ha det gøy med sexlivet ditt, da orgasmer kan øke sannsynligheten for unnfangelse. Denne er ikke bare for menn heller. Ifølge noen eksperter hjelper sammentringene av livmoren etter orgasme spermen sammen for å fungere sin magi. Ha sex så ofte som mulig. Det sier seg selv at jo hyppigere jo mer sannsynlig.

Få noen Zzzs

Til slutt, og kanskje viktigst, få litt søvn. Vi snakker syv eller åtte timer med riktig, faktisk shuteye her; Ikke ligger i sengen med iPad / Blackberry / laptop. Prøv å ta et varmt bad og supping på kamille te en time eller så før sengetid. Og forby de elektroniske enhetene klokken 21.00. Du vet aldri, det kan få deg til å føle deg mer i humøret ...
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar