10 triks for å kunne flytte pjokk til en første seng

Flyttingen fra en barneseng til en seng er et stort skritt for din tot. Gjør det enkelt med disse tipsene og teknikkene.

1. Gjør en stor del av farten

Få din lille en begeistret for hans nye store gutteseng. Ta ham med å handle med deg og la ham hjelpe å plukke ut sengen slik at han føler seg inkludert i prosessen. Du kan også kaste en bevegelig sengsfest og ha litt godbit og spill for deg, din partner og din baby til å spille på dagen for farten.

2. Kjøp en baby-vennlig seng

Velg en seng som er lav til bakken, og er ikke så overveldende som en stor seng. Det er en strålende stepping stone før full størrelse en seng.

3. Prøv først tupper

Du kan sette den lille en ned for noen dagers lur i den nye sengen før han sover i den for en natt. Da blir han vant til det og føler seg mer bosatt når han sover hele natten i den.

4. Tenk på timing

"Hvis årsaken til flyttingen er at du har en annen baby og trenger barneseng, må du slå bryteren minst tre måneder før den nye søsken skal ankomme, sier foreldreekspert og forfatter Fi Star-Stone. Ingen ønsker å føle seg tørt ut av sitt vanlige søvnpunkt ...

5. Hold noen ting konstant

For å lette overgangen fra barneseng til sengs, legg den nye sengen på plass til barneseng. "På den måten vil han ikke ha det med å bytte seng og endre rom eller utsikt fra sin vanlige sovestilling, sier Fi.

6. Start med det gamle sengetøyet

I all spenningen om å flytte til en stor seng er det fristende å kjøpe nye sengetøy for å gå med den nye sengen, men Fi foreslår at det er en bedre ide å holde det gamle sengetøyet hvis du kan. «Du kan forandre dette når han er bosatt i sitt nye miljø,» sier Fi. - For mye forandring på en gang kan forårsake søvnproblemer og ulykkelige sengetimer. '

7. Sett opp en vakt

Sengvakter er en fin, mild måte å berolige de små som har flyttet fra den firesidige sikkerheten til en barneseng til en enkeltseng.

"Jeg vil alltid anbefale å investere i en sengevakt, ettersom du forlater sikkerheten til en barneseng og går rett inn i en seng uten sidestykker kan føre til ulykker," sier Fi. "Du kan fjerne vaktene når du tror de er vant til sengen og ikke sannsynligvis rulle ut."

8. Ikke endre sengetidrutinen

Din baby har mye å håndtere med å flytte til en ny seng, så prøv å holde alt annet det samme - inkludert hans bad / seng / historietid rutine. Hvis denne rutinen fungerte bra før, fortsetter den å fungere godt, selv med den nye sengen som kastes i blandingen.

9. Forbered deg på noen søvnløse netter

Det kan ta babyen din en stund for å tilpasse seg sin nye seng, da det er en stor forandring for ham. Så gjør deg klar for noen forstyrrede netter.

«Det er en ny ting for din lille - noen ganger er det spennende og noen ganger er det forstyrrende,» sier Fi. "Vær forståelse og hjelp din lille elsker sin nye seng ved å investere tid til å hjelpe ham å bosette seg. Belønn hans innsats når han holder seg i sin nye seng ved å fortelle ham hvor stolt du er. '

10. Den nye bedtime rutinen

Nå som babyen din ikke har stolpene i sin gamle barneseng for å holde ham i sengen, er det en sjanse for at babyen din begynner å lage fremtredener i soverommet ditt på midten av natten. Hvis dette skjer, ta ham rolig tilbake til sengen og mildt minne ham om at det fortsatt er sengetid. «Det er viktig å starte som du mener å fortsette,» sier Fi. «Hvis du lar ham ligge nede, eller klatre i senga en eller to ganger, vil du finne det utrolig vanskelig å hindre ham til å forlate sin seng før morgenen i fremtiden. '

Spent eller tvilsomt? Gi oss beskjed om hvordan din toto føles om hans trekk til den store sengen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar