10 toppreiseprodukter for halvferieferier

Innhold

Enten det er en B & B, et hotell eller noen dager på granny's, må du sørge for at du er forberedt på en halvtids tur unna. Disse søte og fargerike reisehelter vil holde deg og baby glad på dine reiser.

Monkey travel pute (£ 8.99, go-travelproducts.com)

Perfekt for å holde din lille abe komfortabel på fly, tog og biler! Laget av super-mykt fleecy stoff, vil det hjelpe søvn, og handily er også maskinvaskbar.

Nintendo 3DS-konsoll (£ 149.99, Animal Crossing: New Leaf-spill for 3+, £ 34,99, butikk.nintendo.co.uk)

Bare lansert i forrige uke kan Nintendos nyeste bærbare, håndholdte konsoll tilpasses med spesielle dekkplater, inkludert Mario, Yoshi og Princess Peach. Last opp på morsomme spill for lange bilreiser.

Scribble & Snack mat (£ 18, lottelulu.com)

Denne smarte matten vant en elsket av foreldreprisen i fjor. Unroll den lille oljekluten for at babyen skal krype på, tørk deretter dem for å bruke til snacks. Ideell for stranden, parken eller i transitt, og den kommer med gratis penner også!

Noa baby veske (£ 75, storksak.com)

En av verdens mest elegante babysekker får en pastell-hued revolusjonering for våren. Med massevis av innvendige lommer, pluss en skiftematte, isolert flaskelomme, mini-organiseringspose og mer, er det viktig på-flytte-sett.

Animal Toddler Daysack (fra £ 16.99, littlelife.co.uk)

Småbarn elsker å pakke sine egne ting, spesielt hvis de har en bedårende Daysack til tote. Lette og morsomme, Daysacks kommer med navneskilt og tøy for ekstra sikkerhet. Vi elsker dem så mye vi ga dem en mor og baby pris i fjor.

Personlig vannflaske (£ 14, itsyourstory.co.uk)

Her er en smal måte å holde de små hydrert på reisen: Gip ansiktet på en mini vannflaske! Du kan tilpasse disse vannflasker med 15 forskjellige design fra pirater og prinsesser til brannmenn, superhelter og cowboys. Og som en bonus, vink farvel til blandinger i barnehagen!

Doona sete og barnevogn (£ 299, cuddleco.co.uk)

Dette prisbelønte, ultralette bilseteret har integrerte hjul og bretter ut i en barnevogn med et trykk på en knapp. Hvorfor ta to stykker kit når du kan ta en?

Bambino Merino sovepose (£ 66, papucci.co.uk)

Denne nydelige bomulls- og merinoull-soveposen leveres med egen reiseveske og kan åpnes fullt og legges flatt til enkel bløterbytting. Du kan også tilpasse det med babyens navn: for søt!

Min Carry Potty (£ 24.95, johnlewis.com)

Nå i nye farger og mønstre, den klassiske My Carry Potty - oppfunnet av mamma-of-three Amanda Jenner - har et klipslukket lokk, så det kommer ikke til å være noen ubehagelige lekkasjer eller lukt når du er på farten.

Lullago reise barneseng (£ 99.99, chicco.co.uk)

Denne kompakte krybben har alt barn trenger mens du er borte fra hjemmet: Komfortabel madrass, mesh-sider for å hjelpe henne å holde seg kult, og glidende føtter for å holde hele greia trygg og stabil. Den er vaskbar, sammenleggbar og pakker ned i en bæreveske også.
Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar