10 topp tips for å reise med barn

Herding katter. Hvis du er forelder for små barn, er uttrykket veldig kjent.

Men nå som våren har spratt opp i Storbritannia, kan tankene dine vende seg til en familieferie i sunnere klaser - og til og med de aller fleste foreldre forsøker å reise med tots. Så for å hjelpe deg med å gjære dine underfemmer, her er våre topp 10 tips for å holde stresset ut av ferien:

Planlegg deg for din familieferie

Planlegging fremover høres ut som en no-brainer, men det er mer enn flytid og hotelltransport. Forhåndsbestille din parkeringsplass for å få de beste tilbudene og redusere stress. Ikke sløs med andre passasjerer som kjemper seg mot en sardin 747 - spør ombord på avgangshjørnet, slik at du kan få de små til å bli sittende foran folkemengden.

Spill til dine sterke sider

Nervøs om å fly? Barn flotte i bilen? Ta det enkelt, hold det på skolen og ta en ferge til kontinentet for familieopplevelsen. Ungene kan til og med hjelpe deg med å planlegge ruten din og forberede en episk familie spilleliste.

La opplevelsestid, ikke ekstra tid

Under fives har de vanligvis innstillingene låst på "utforske" når det er nyhet å være hatt, så omfavne det. Ikke bare forlat ekstra tid for å få tre sett med skoene når du går gjennom sikkerhet, gjør et eventyr ved å la tid til kaféstopp og en flyplassfanger jakte på veien.

Gjør barna en del av laget. Barn i alderen 3-5 er ivrige etter å hjelpe og vise deg hva de kan gjøre, så bruk det. Gi dem billettene og et oppdrag å overlevere dem og snakke med de ansatte, eller jobben med å finne avreiseporten din og finne tegnene for å komme deg dit. Selvfølgelig må du holde øye med (og noen ekstra billetter trykt), men det er en sikker brann måte å holde dem engasjert.

Hold laget velfylt uten å veie deg ned ved å dele opp noen av nødvendighetene i barnas ryggsekker så vel som din egen. Skriv merker for å hjelpe deg med å huske hva som er der og finne ting raskt, fra baby-våtservietter til beredskapsstaben.

Forvis hengemomenter

Det er et vanlig fenomen: Hungry + Angry = HANGRY. Enten det er reserveformel for de yngste eller snackbarene og juiceene for alle andre, kom forberedt og hold maten kommet for å holde rommelig mage og temperament tantrums i sjakk. Noen ganger lever moren eller dør på en skinkebiff fra vesken din.

Ta med dine A-spill

Kjedsomhet fører til bickering, bickering fører til elendighet. Fra baksetet til bilen til teppet på stranden, sørg for at du har din underholdning dekket. Ordspill, reisestørrelsespill, gåter eller scavenger hunter; det er alt å spille for. Og i nødstilfeller, la alltid rom i kofferten til en favoritt teddy.

Lær dem boret

Å utforske flyplasser eller ferger er morsomt, men sørg for at barna vet hva de skal gjøre hvis de blir skilt fra deg. Det er et "Just In Case" -scenario, men en viktig - du er ikke over en midlertidig Biro-tatovering av mobilnummeret ditt på noen som kan vandre av. For den teknologiske kunnskapen, invester i en childfinder app og avver panikk ved å følge pipetonen.

Ikke kjedet å vente på bord - nå er det på tide å bruke litt energi. Å sitte i boarding salongen i flere timer vil bare bety brede våken barn på flyet, så hold babyen opp og våken og ha et spill klart for barna - men lagre teknologistrukturene for flyet.

Pakke ekstra, pakke smart

Vakuumpakke alt du trenger ikke underveis for å spare verdifull koffertplass og hold håndbagasje gratis for ekstra klær, bleier, mat og spill som vil hjelpe A til B å kjøre stressfri, kom det som mulig.

Snapshot!

Hjelp barna til å observere, nyte og registrere sine oppdagelser. En skrap bok for å samle billetter og suvenirer, et billig kamera for bilder og fargeblyanter for å tegne eller skrive om dine opplevelser, vil hjelpe barna med å holde minnene lenger.

Før du bestiller

Husk å handle gjennom Quidco for alle dine reisebehov i vår. Med alle favorittmerkene dine på ett sted, vil du kunne finne alle deres Spring Sales PLUS, du vil tjene penger på toppen. Finn ut mer nå på www.quidco.com

Bli med Quidco i dag for å sikre en gratis £ 10 cashback-bonus på alle de reiseprosessene fra nå til 9. mai 2016

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar