10 topptips for ski med et spedbarn

Å ha en baby trenger ikke bety at du savner en fjellferie. Takket være spesialistoperatører og familiefasilitetene i skisteder, kan du ta med babyen din og nyte en super tid i bakken, så vel som kvalitetstid sammen.

1. Gjør det til en gruppetur

Ski med venner eller familie som elsker eller har barn. Hvis de har tos også, kan du skifte barnevakt og ski og planlegge en kveld ute for hver forelder - det føles snart mer som en ferie rundt. Et annet alternativ er å bringe besteforeldrene sammen, som kanskje ikke vil stå på ski så mye som mulig (hvis i det hele tatt), men vil gjerne ha tid med sine barnebarn. Resultatet er en fantastisk blanding av tid på bakken, tid med partneren din, tid med venner eller familie og tid med den lille.

2. Velg en familiefokusert eiendom

Når du begynner å lete etter dem, er det flere spesialiserte familiehytter og hoteller enn du kanskje har innsett. De beste har familierom, barnesenger og et bunt av babybehov som forandring, sterilisering og mat-prep-utstyr. Noen kommer med en on-site creche hvor eksperter vil ta vare på den lille mens du nyter fjellene. Barnevakt og barnevakt er ofte tilgjengelige også. Det er ikke bare de barnevennlige fasilitetene som gjør familiefokuserte egenskaper så gode - det faktum at andre gjester vil ha barn også, gjør atmosfæren mer avslappet.

3. Finn en hytte ved foten av bakken

Å holde seg et sted øyeblikk fra skilifter, bakker og base restauranter betyr at du enkelt kan komme tilbake til fôring, bløtbytte eller bytte over barnepasset. Det sparer også at du må skyve for mye rundt feriestedet, som når du har skiutstyr og babyutstyr er en godsend! Basen området markerer vanligvis sentrum av feriestedet, noe som betyr at alle som bor av pister, enkelt kan gå ut og utforske.

4. Bestill overnatting tidlig

Overnatting med en praktisk beliggenhet, familierom og barnepass blir raskt snappet opp, og det er de mest praktiske flygtiderne hvis du reiser med fly - så få ferien sikret i god tid. Du kan ofte dra nytte av rabatter for tidlig booking med familie ski spesialister som SNO.

5. Pakke brukerne

Med mindre operatøren kan bestille den inn for deg, pakk nok av det vanlige merket med formelen, babymat og bleier for uken. For å lagre koffertplass, kan du kanskje få en Amazon-levering til ditt hotell eller hytte. Et annet alternativ er å forhåndsbestille og samle dine vesentlige fra airside Boots-butikken på flyplassen.

6. Vurder å kjøre

Hvis det er to eller flere reisende som ikke har noe imot å ta sving i førersetet, kan dette være et enklere alternativ enn å pakke for et fly. Med mindre du er heldig nok til å ha en baby som sover gjennom, er du sannsynligvis vant til å melde deg, uansett, så kan du sitte i de tidlige timene og komme i god tid. En stor bonus er at det er mye mindre grenser for hva du kan pakke - bare kakk alt i bilen - og du trenger ikke å hale buggy, baby ting og bagasje rundt flyplassen. Du kan stoppe når og hvor du liker underveis, og du trenger ikke å bekymre deg for å plage andre reisende.

7. Vær oppmerksom på høyde

Tots vil ikke kunne fortelle deg om de føler seg dårlig fra høyden, så det er best å unngå de virkelig høye fjellstasjonene (over 2500m). Feeding eller gi dem en dummy når du reiser opp i fjellet (og når flyet tar av og lander om det flyr) bidrar til å lette presset på ørene. Sørg for at alle forblir hydrert, noe som er ekstra viktig i fjellklima.

8. Den store utendørs

Frisk fjellluft gjør underverk - å være knyttet til bedre søvn for startere. Pust din nippe i et snøstykke og få dem ut og om, heller enn å holde dem oppe innendørs. Lei snøbuggier og sledder for å komme seg rundt i feriestedet og ta med babyen din til å klappe side restauranter for al fresco lunsjer. For dårlige værsdager, se etter fritidssentre og lekerom.

9. Hold deg trygg på solen

Løypene får mye sollys og som med en sommerferie må du beskytte deg mot solbrenthet. Kjøp spedbarnsolbriller med 100% UVA-beskyttelse (de med justerbare stropper fungerer godt) og slather på bredspektret SPF 50 solkrem hvert par timer.

10. Sjekk deres sovemiljø

Selv om tanken på å bo i fjellet gjør at du ønsker å pakke sine tykkeste termiske PJ, kan skiinnholdet være utrolig varmt! Det er verdt å bringe et termometer for å sikre at temperaturen forblir mellom 16-20 ° C. Klimaet er tørrere, for å holde luften fuktig anbefaler noen foreldre å forlate et krus med vann på en radiator over natten. Ved å holde seg til dine vanlige rutiner og bruke vanlig sovepose og andre sovende hjelpemidler, sørger du også for at de føler deg komfortabel.

Og over alt annet - nyt deg selv! Treningen, god mat og spektakulære omgivelser på en skiferie vil gjøre deg i verden, og din baby vil høste fordelene med frisk luft og glade foreldre.

Les neste: Den beste ski klær for barn - jakker, snøscooter, termals og mer

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar